תתאבד כבר כתב:
bloodbrother כתב:
תתאבד כבר כתב:
bloodbrother כתב:
תתאבד כבר כתב:
אם זה לא היה עצוב הייתי שם את הסמיילי "

" וחושב שזה בטח מהסירטוני מתיחות המעפנים האלה שמסתובבים ביוטיוב.
איזה פקחים מסריחים.
הפקחים לא אשמים.
גם המסמנים לא.
מי שאשם זה מי שלא חשב לשים שלט יום או יומיים לפני (שלט כזה נמוך זמני) שאסור לחנות שם בתאריך ההוא, ובטח שזה מה שצריך לעשות תמיד כשמסמנים חוקים חדשים על הכביש.
זה מישהו יותר למעלה מהפקחים ויותר למעלה מהמסמנים. יותר קרוב לראש העיריה המטומטם.
כמובן שהתכוונתי שהמטומטמים הם המסמנים, הפקח שגורר לא יכול לדעת. ואם הוא ידע אז גם הוא זין.
ואם אתה לא מבין למה הם מטומטמים אני לא אשקיע בלנסות להסביר לך את זה. 0 שיקול דעת
לא יודע בשביל מה אתה צריך להתבטא בצורה המשפילה הזאת, אבל בכל זאת אענה לך, חצוף:
מה המסמנים יכולים לעשות? נתנו להם עבודה לסמן. אם התפקיד שלהם היה גם לשים את השלט יום לפני שמודיע שאין שם חניה ביום הבא, והם לא בצעו את זה, אז הם אכן מטומטמים. יכול להיות שזה המצב. ההרגשה שלי היא שזה לא המצב. הג'וב שלהם הוא לסמן, וזהו. מישהו אחר (אם בכלל יש תפקיד כזה בעיריה) היה צריך לשים שלט "אין חניה בתאריך ככה וככה". מה המסמנים יכולים לעשות? לבוא לשם כל שעה ולראות אם פנוי? הסיכוי שחניה ספציפית בתל-אביב תהיה פנויה כשהם באים הוא 0 עגול. ואני מניח שיש להם דדליין ועוד מלא דברים לסמן. זה לא איזה תחביב שהם עושים בשביל הכיף.
ה0 שיקול דעת היה מופנה כלפי המסמנים, עכשיו אחרי שהבהרתי את זה מה כל כך משפיל בכתיבה שלי אליך? שאמרתי שאין לי כח להסביר לך למה הם חראות שהם עשו את זה כשיש שם רכב שחנה כדין?
זה מוביל אותי לאותה מסקנה, שהם פעלו תוך הפעלת 0 שיקול דעת.
"אני לא אשקיע בלנסות להסביר לך" זאת אמירה שמטרתה להשפיל.
בכל אופן, שוב, איך הם בדיוק אמורים להפעיל שיקול דעת? אם שיקול הדעת שלהם היה שאם חונה רכב במקום שהם אמורים לסמן, אז הם יבואו מחר, הם היו באים כל יום במשך שנים רבות ולא היו מצליחים למצוא יום לסמן.
כמו שהסברתי, הבעיה היא במי שמארגן אותם או בשיטה (או חוסר השיטה).
מישהו צריך לשים שלט נייד, יום או יומיים לפני שאסור לחנות שם באותו יום, והעניין נפטר. יכול להיות שאני טועה, אבל אני די בטוח שזה לא התפקיד של המסמנים, זה מי שאחראי על כל המערכת של המסמנים והפקחים.