תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: התייעצות על מקרה.
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 21:56 
היום נסעתי עם חבר ברכב. בצומת ליד הבית שלי החלטנו שאני כבר ארד כי אני גר על הדרך שלו הבייתה. הרמזור היה אדום והרכב צמוד למדרכה כזה... פתחתי את הדלת ועל המזל שלי הגיע קטנוע והוא נתקע בדלת.. ברור שקיבלתי שוק והכל. הוא אמר שכואבת לו הברך ולקח מהחבר שלי את מספר פוליסת הביטוח שלו ואת מספר תעודת הזהות שלי. מה יכולים לעשות לי במקרה כזה? יש שרוכב הקטנוע דיבר מניסיון קודמים של תאונות שהוא עבר. כרגע איך הדברים מתגלגלים מבחינתי ומבחינת הביטוח שלו? יש לציין שהוא פשוט השתחל מצד ימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: התייעצות על מקרה.
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
פורום שדים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 23:42 
למרות שהוא השתחל מצד ימין אתה אשם וגם הנהג אשם שהוא אישר לך לפתוח את הדלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 00:18 
אין ספק שיש פה גם אשמה של רוכב הקטנוע, אסור לו לעקוף ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
נשמה אין לך מה להלחץ, גם אם אתה אשם המקסימום שתצא איתו זה השתתפות עצמית של הצד ג' שלו לתיקונים במקרה הצורך והקטנוע נפל... נזקי גוף הוא תובע מהביטוח עצמו ואין שום סיכוי שזה נהפך למשהו פלילי עם משפט אזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 07:04 
אדום אש כתב:
נשמה אין לך מה להלחץ, גם אם אתה אשם המקסימום שתצא איתו זה השתתפות עצמית של הצד ג' שלו לתיקונים במקרה הצורך והקטנוע נפל... נזקי גוף הוא תובע מהביטוח עצמו ואין שום סיכוי שזה נהפך למשהו פלילי עם משפט אזרחי.

לא ישנתי בלילה לעזאזל.. במידה וזה נהפך למשהו פלילי עם משפט אזרחי מה אני יכול לקבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 08:48 
לא הבנתי מאיזה צד ניסית לצאת מהרכב, ימין או שמאל?
בכל אופן אין לך מה לחשוש זה לא יגיע לסיטואציה פלילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 09:23 
Violet כתב:

מצד ימין.על סמך מה את חושבת שזה לא יגיע לסיטואציה פלילית? אני מפחד על הרישיון שלי גם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
אשמח אם מישהו יותר מבין ממני יתן לך עצה מקצועית כאן, אבל כמה דברים מן הידע שלי, שכאמור, אינו של בעל מקצוע בתחום (עו"ד המתמחה בתאונות דרכים. שמעון מזרחי למשל...).
א. ברמזור אסור להוריד נוסעים. אתם לא בסדר.
ב. קטנוע צריך להתנהג כמו כל רכב, כלומר, לנסוע בנתיב נסיעה פנוי. אסור לו להשתחל בין נתיבים או להיכנס לתוך נתיב תפוס. לכן, כשהוא השתחל מימינכם, הוא לא היה בסדר.
ג. נזקי גוף מכוסים בכל מקרה, אף אם אין ביטוח (לכן כולנו משלמים את ביטוח החובה), ואין שייכות לשאלה מי אשם בתאונה.
ד. שאלת 'מי אשם' רלבנטית רק לנושא הנזק לכלי הרכב (לא הבנתי ממך אם נגרם נזק לאופנוע או לדלת הרכב).
ה. אין כאן שום שאלה פלילית שמישהו ירצה להתעסק בה. רק עניין כספי. אתה יכול לישון בשקט בלילה.

אגב, מה קשור הרשיון שלך לעניין? אתה לא נהגת ברכב, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 09:54 
yos כתב:
אשמח אם מישהו יותר מבין ממני יתן לך עצה מקצועית כאן, אבל כמה דברים מן הידע שלי, שכאמור, אינו של בעל מקצוע בתחום (עו"ד המתמחה בתאונות דרכים. שמעון מזרחי למשל...).
א. ברמזור אסור להוריד נוסעים. אתם לא בסדר.
ב. קטנוע צריך להתנהג כמו כל רכב, כלומר, לנסוע בנתיב נסיעה פנוי. אסור לו להשתחל בין נתיבים או להיכנס לתוך נתיב תפוס. לכן, כשהוא השתחל מימינכם, הוא לא היה בסדר.
ג. נזקי גוף מכוסים בכל מקרה, אף אם אין ביטוח (לכן כולנו משלמים את ביטוח החובה), ואין שייכות לשאלה מי אשם בתאונה.
ד. שאלת 'מי אשם' רלבנטית רק לנושא הנזק לכלי הרכב (לא הבנתי ממך אם נגרם נזק לאופנוע או לדלת הרכב).
ה. אין כאן שום שאלה פלילית שמישהו ירצה להתעסק בה. רק עניין כספי. אתה יכול לישון בשקט בלילה.

אגב, מה קשור הרשיון שלך לעניין? אתה לא נהגת ברכב, נכון?

לא היה נזג גפ לקטנוע ו וגם לדלת.. הבעיה היא שאם הוא יתבע את הביטוח של עצמו והם יתבעו את הביטוח של החבר אז אני חושש שייתבעו אותי אישית כי אני הייתי הנוסע. ובקשר לעבירה פלילית אני הרי פתחתי את הדלת ברמזור וזה אסור על פי חוק. תודה רבה על התשובה המפורטת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
Violet כתב:

מצד ימין.על סמך מה את חושבת שזה לא יגיע לסיטואציה פלילית? אני מפחד על הרישיון שלי גם..

תגיד לי,איפה אתה חי?
משפט פלילי,אזרחי,רשיון....הלכת יותר מידי רחוק.
זה לא שהתנקשת במישהו וברחת.
כולה פתחת את הדלת ברמזור אדום,ונכנס בכם אופנוע.
תאונה שיכולה לקרות לכל אחד.
בעל הקטנוע יירצה לגרד כמה שקלים מהביטוח,וזה הכל.
הכי הרבה,אתה תשתתף עם בעל הרכב בהשתתפות העצמית של הביטוח,ושלום על ישראל.
אל תעשה מזה דרמה,כי זה ממש לא זה.
יירצה לקחת ממך החבר כמה מאות ש"ח מקסימום וזהו.
זה לא שהזמינו אמבולנס ומשטרה ועשו מהכל סרט רציני.
תהיה רגוע חבר,הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 11:44 
adomi כתב:
אדום אש כתב:

לא ישנתי בלילה לעזאזל.. במידה וזה נהפך למשהו פלילי עם משפט אזרחי מה אני יכול לקבל?

עד שנה וחצי שנה על תנאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 13:01 
הצלם כתב:
adomi כתב:
אדום אש כתב:

עד שנה וחצי שנה על תנאי.

אתה ממש ציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אם החבר שלך היה עוצר נכון, לא אמור להיות לקטנוע מקום להשתחל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 13:31 
http://www.youtube.com/watch?v=xy-cCNXEIu0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
אדום אש כתב:

אין "במידה ו" פה. אם מה שתיארת מדוייק, אז אין פה שום דבר פלילי. חבר שלך חנה לא מספיק רחוק מהמדרכה, והקטנוען הוא כנראה ערס אידיוט. כך או כך זה לא יגיע לרשיון של אף אחד מכם בחיים, והמקסימום (במקרה הכי גרוע) שאתה יכול לצאת איתו זה השתתפות עצמית לביטוח. לא חושב שתעבור את ה1000 שקל (וזה אם זיינת לו את הקטנוע שרוב הסיכויים שהוא 125 סטנדרטי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 15:10 
אדום אש כתב:
adomi כתב:
אדום אש כתב:

אין "במידה ו" פה. אם מה שתיארת מדוייק, אז אין פה שום דבר פלילי. חבר שלך חנה לא מספיק רחוק מהמדרכה, והקטנוען הוא כנראה ערס אידיוט. כך או כך זה לא יגיע לרשיון של אף אחד מכם בחיים, והמקסימום (במקרה הכי גרוע) שאתה יכול לצאת איתו זה השתתפות עצמית לביטוח. לא חושב שתעבור את ה1000 שקל (וזה אם זיינת לו את הקטנוע שרוב הסיכויים שהוא 125 סטנדרטי).

עמדנו ברמזור האדום שהנתיב היה צמוד למדרכה, לא חנינו פשוט עמדנו ברמזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2012, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
אדום אש כתב:
adomi כתב:
אדום אש כתב:

עמדנו ברמזור האדום שהנתיב היה צמוד למדרכה, לא חנינו פשוט עמדנו ברמזור

אז כנראה שאתה אשם בתאונה. אבל מה פלילי פה? אני צריך לכתוב לך 3 פעמים מה המקסימום נזק שתצא איתו? פעמיים לא מספיק? אתה יכול לישון בשקט.
*גילוי נאות: הכותב עבר 2 תאונות אופנוע כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: