תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 19:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בעיות באיפוס האפל ID באייפון, וגם בעיות בוואטסאפ
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 20:39 
אז ככה:
זה כבר תקופה שהוואטסאפ שלי באייפון די חסום בפני.
מה כוונתי?
מישהו שולח לי הודעה בוואטסאפ אז כן צץ לי פתאום באמצע החיים חלון כחול כזה בשולחן עבודה של האייפון (כמו בסמסים), וכתוב לי ממי קיבלתי את ההודעה, ובערך הכמה מילים הראשונות שכתבו לי שם בהודעה, וזהו.
אם אנסה להכנס לוואטסאפ כדי לראות מה קיבלתי אז אני לא אצליח. אני רק אראה שם את ההודעות האחרונות שקיבלתי שם לפני שנחסמתי, עוד מסוף אוגוסט. לאותן ההודעות מסוף אוגוסט אם אני אנסה אני לא אצליח להשיב, יענו חסום או מנותק.
אה, עוד משהו ראוי לציין זה שתמיד כשאני מקבל הודעה חדשה בוואטסאפ אז בשולחן העבודה יופיע לי על האייקון של הוואטסאפ את מס' ההודעות שמחכות לי שם (כלומר ההודעות מהרגע שנחסמתי, אותן ההודעות שאני לא יכול לפתוח). אחרי שאני אכנס בפעם הבאה לוואטסאפ (כדי שוב לגלות שם שאני חסום ושאני לא אוכל להכנס באמת) אז גם יעלם הסימן הזה של מס' ההודעות שחיכו לי.

לדעתי זה קורה כי אני לא הורדתי את הוורסיה החדשה של הוואטאפ, והישנה כבר נחסמה. אז למה לא הורדתי? אה אהה, פה הסיפור מתחדד...
לא הורדתי כי נאבדה לי הסיסמא של האפל ID, וכל פעם שאני מנסה לעשות ריסט לסיסמא באייפון אז כתוב לי שהאיפוס נשלח לי למייל, אבל משום מה אף פעם הוא לא באמת הגיע לי למייל.

עוד פרט חשוב לסיפור - לא חשוב מה אוכל לעשות כדי לתקן את זה, אני פשוט חייב לקרוא את ההודעות וואטסאפ שנשלחו לי בינתיים ולא הצלחתי לפתוח אותן, חלקן ממש חשובות, ככה שהאופציה פשוט לעשות ריסט על הכל ופשוט להוריד הכל מחדש היא לא ממש טובה (אלא אם כן תאמרו לי שגם אם עשיתי הכל טבולה ראס מהתחלה - עדיין אוכל לראות את ההודעות שעודנן תקועות בין הכסאות).

אז מה עושים בנידון?
תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בעיות באיפוס האפל ID באייפון, וגם בעיות בוואטסאפ
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:16 
איזה אייפון?
איזו גירסה?
פרוץ/לא פרוץ?
ניסית למחוק את הוואטסאפ ולהתקין מחדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:27 
עד המ!!ת הפועל כתב:
איזה אייפון?
איזו גירסה?
פרוץ/לא פרוץ?
ניסית למחוק את הוואטסאפ ולהתקין מחדש?

אייפון 4.
לא נראה לי שהוא פרוץ. בעצם נתתי קצת לחבר'ה לסדר לי שם דברים...אולי אז הם פרצו אותו בשבילי?...מה זה בכלל אומר שאם זה פרוץ בעצם?
איזו הגרסה של האייפון או של הוואטסאפ? ואיך מגלים איזו גרסה?
כמו שכתבתי אני חייב לקרוא את ההודעות האלו האחרונות שקיבלתי ולא הצלחתי לראות. אם אנסה למחוק ולהתקין מחדש אז הכל יימחק אבל, לא?
ואיך אני בכלל יכול להתקין מחדש דברים אם נאבדה לי הסיסמא באייפון של האפל ID? זה לא מין שער כניסה כזה לכל התקנה והתקנה באייפון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:49 
אוקיי, בוא נתחיל:
אמרת אייפון 4. סבבה.
גירסה שלו: כנס להגדרות -> כללי -> אודות. תראה מה כתוב לך בשורה של "גירסה".
בד"כ פורצים אייפון כי זה נותן לך יותר אפשרויות (להחליף כל מיני ערכות נושא, להוריד תוכנות פרוצות - זאת אומרת ללא תשלום וכו'...)
האם שילמת על התוכנה (וואטסאפ)? אם לא, זה אומר שהאייפון שלך פרוץ והחברים הורידו לך גירסה פרוצה.
עוד דרך לבדוק אם האייפון פרוץ: חפש אייקון בשם Cydia במסך הבית של האייפון. אם הוא נמצא שם - האייפון פרוץ.

בקשר להודעות שלך: אם תמחוק את הוואטסאפ, אני די בטוח שההודעות יימחקו. קודם אני רוצה לדעת אם האייפון שלך פרוץ או לא כדי לדעת להדריך אותך.
בקשר ל-AppleID, יש דרך לשחזר את הסיסמה. כנס לאייטונס במחשב, תנסה להוריד איזו תוכנה וכשייפתח לך חלון כדי להקיש סיסמה, תבחר באופציה של "שכחתי סיסמה" או משהו דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 11:32 
הגירסה שלי של האייפון 4 זה 4.3.2 8H7

אין שם Cydia וגם נדמה לי שבזמנו שילמתי איזה דולר או משהו על הוואטאפ, ככה שהאייפון לדעתי לא פרוץ.

נראה לי שהבעיה היא פחות בוואטסאפ, כי זה כולה להוריד את הגרסה החדשה. הבעיה זה לשחזר את הסיסמא של האפל ID.

ניסתי לשחזר סיסמא גם כשניסיתי להוריד את הוואטסאפ החדש, וגם כמו שאמרת דרך תוכנות אחרות שניסיתי להוריד דרך האייטונס ונאדה. תמיד אני מגיע בסוף למסך הסופי של "איי פורגוט מי פסוורד" או איך שזה נקרא, ובמסך הסופי הזה עם הוי הירוק מחרטטים לי ששלחו לי למייל קוד לאיפוס או סיסמא חדשה או משהו, וזה אף פעם לא במגיע לי המייל הזה.
גם בדרך השנייה לשחזר סיסמא, של לענות על השאלות הסודיות אני לא מצליח. על כל שאלה שאני עונה (מי החבר הכי טוב, מה היתה העבודה שאהבת וכאלו..) אז רשום לי שהתשובה שעניתי היא לא הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: