teknoboy כתב:
גביזון כתב:
מעל 30,000 ילדים,נשים, ומשפחות נטבחו עד כה בסוריה.
היאח הידד לסרט ועולם הערבי שמתעסק במה שחשוב, ושומר על ערכי ההומניות והאמת תמיד לנגד עיניו.
לא שאני תומך בסרט המגוחך\מזעזע שהובא פה, אבל אתה לא באמת חושב שמעכשיו אסור לאף ערבי לדבר על שום דבר אלא אם הוא פרסם קודם סרט ביוטיוב על הזוועות של אסאד בסוריה, נכון?
ברור שאפשר. רק שאם נבדוק מה קורה בעולם הערבי מבחינת רצח מלחמה ורצח ילדים, ונשווה את זה לישראל. ולאחר מכן נראה את כמות התקשורת שמתעסקת בפלסטינאים ביחס למדינות ערב,לעומת רעבים מאפריקה וכמות הסיוע היחסית במזון שהם מקבלים. ויותר מזה וזה הכי חשוב, כיצד מוצגת הבעיה הישראלית פלשתינית עד עיוות מוחלט של המציאות, זה לא רק מגוחך, זה מסוכן. מה שאני בא להגיד, שהדבר האחרון שמעניין את העולם הערבי הלאומי והתקשורתי זה רצח ילדים חפים מפשע, רצח באופן כללי, או צדק עולמי. מה שמעניין אותם זו זיקפה לאומית שלא בוחלת באמצעים, כולל התעסקות חסרת כל פרופורציה בישראל כגדול השטן עלי האדמות, ועיוות מציאות בצורה שאני לא מכיר במקומות אחרים, עד כדי חלחול פסיכי לאקדמיה כעובדה דה פקטו. ברור שאפשר וצריך להתעסק בישראל, אבל בחייאת, קצת ביקורת עצמית, קצת בדיקת עובדות, והרבה בדיקת כוונות לא תזיק להם. כמות המזון שקיבלו אנשים בעזה היא פסיכית לעומת רעבים שצריכים באפריקה, כי הפלשתינים מוצגים תחת "רצח עם"? "טיהור אתני?", "גוועים מרעב"? נו באמת, בסדר ישראל היא השטן, אפילו אדם עם דעות יותר שמאלה כמוני יודע שישראל בנויה מטעויות, אבל בחייאת, 30,000 וכבר יותר נטבחו בסוריה, פאקינג 30,000!!! כמה פלשתינים מתו מידי חיילי צה"ל ב30 שנה האחרונות? 1000 בשנה אם נגזים? בכמה חודשים אסד טבח במכוון בילדים למען השם, מעל 30,000 אנד קאונטינג. מאות פליטות סוריות נאנסו במחנות פליטים בטורקיה, עוד מדינה בחזון של "אפשר לאנוס ולרצוח מוסלמי כל עוד מוסלמי עושה את זה", וזה ע"פ אתרי זכויות אדם בינלאומיים, חלקן כבר נכנסו להריון והתאבדו.
תשמע, אני נגד מלחמה, נגד רצח, נגד התעללות בחפים מפשע, אבל אני לא רואה שוןם הבדל אם יהודי עושה את זה או מוסלמי עושה את זה, ונמאס לי מנקודת המבט של כל עוד מוסלמים נטבחים ע"י מוסלמים זה בסדר, אחרת נעוות את המציאות לרמות חדשות ונתן לה בפרופורגנדה. בתור אחד שהולך פעם ראשונה בחייו לבחור במרצ, כי אני מאמין שיש עיוות היסטורי בארץ שצריך לתקן, דווקא בגלל זה אני נגד תעמולת השטנה המסוכנת, והמעוותת של חלק ארי בתקשורת הערבית.