עכשיו סיימתי שנה א' במדעי המדינה, אנסה לעזור-
פוליטיקה ומשטר - כולם חדשים חוץ מיורי שהוא סבבה לגמרי (קיבל מצטיין רקטור להוראה השנה). כמו כן מאוד מומלץ לקחת את הקורס בסמסטר א' עם אמל ג'מאל ולא בסמסטר ב' עם יעל שומר המחרידה.
מחשבה פוליטית - רק הילה ממשיכה, היא גם דיי סבבה.
מבוא ליחב"ל - כולם חוץ מיוסי חדשים. אני הייתי איתו והוא לא עשה רושם של גאון גדול והוא לא מעניין במיוחד אבל הוא מאוד מפנק בציונים.
במקורות היסטוריים המרצים שציינת הם כולם מעבירים את אותו הקורס(כל שבועיים-שלוש מתחלף מרצה). אני לא יודע מי יהיו המתרגלים שנה הבאה אבל אם שאול נותקין נשאר הייתי ממליץ לך להתרחק ממנו כמו מאש, הבנאדם קוטל בציונים בקטע פסיכי בעוד שיתר המתרגלים (בעיקר הילה דרכלר ו-ויקי אידז'יסקי

) מפרגנות בטירוף.
הכי חשוב -יותר מכל דבר אחר שאתה יכול לעשות בשנה א'!
לא משנה מה תעשה, אל תיקח את חן לדרמן במנהל ומדיניות!!!אי אפשר להדגיש את זה מספיק.
האישה הזו היא במשך שנים הבנאדם הכי שנוא בחוג, היא מקבלת בקביעות ציונים אפסיים בכל סקר הוראה.
האישה הזאת פועלת ממה שעושה רושם כרוע טהור,אנשים שעשו עבודות של 100 עם תשובות שלא נראו לה קיבלו הוראה לעשות עבודה חוזרת בזמן תקופת מבחנים. מבחנים של 90-100 קיבלו אצלה 70 בלי שום סיבה נראת לעין.
זה נהיה נוהל לערער במייל(אפילו לא טורחים להגיש ערעור רשמי) למרצה של הקורס, והיא אוטומטית מעלה את הציון הסופי ב8-12 נקודות.
לסיכום,
אל תיקח את חן לדרמן
אל תיקח את חן לדרמן
אל תיקח את חן לדרמן
מקווה שעזרתי, בהצלחה!