תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 14:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: וינדוס 7
הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
קניתי מחשב חדש ואיתו שדרגתי כבר לוינדוס 7, אחרי שנים של שימוש בXP
יש לי כמה שאלות:
1.הכל פתאום נראה לי ממש גדול יחסית למחשב הקודם (האייקונים, החלונות. הכל ממש גדול). זה למרות שאני על אותה רזולוציה שהייתי במחשב הקודם (768*1024). זה הגיוני? כי זה קצת מציק, אני רוצה להקטין את זה

2.בחלונות הקודם בשורה למטה שבה רואים איזה תוכניות פתוחות יש היה כתוב את השם של התוכנית, ועכשיו במקום יש את האייקון שלה. הבעיה היא שפעם היה כתוב שם על איזה אתר הדפדפן היה פתוח, ובמקרה שהוא היה פתוח על פייסבוק הייתי יכול לראות מתי אני מקבל הודעה או משהו. עכשיו זה לא קורה. איך אני מחזיר את זה?

3. איזה יתרונות יש לוינדוס 7 על הXP? איזה דברים מגניבים אפשר לעשות איתו? כי בנתיים הוא סתם נראה לי מסובך

תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: וינדוס 7
הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 15:52 
1. נשמע מוזר שהכל נראה לך גדול, אבל שחק עם הרזולוציה עד שתתרצה ממנה.
2. לחצן ימני על שורת המשימות -> מאפיינים. בתפריט שנפתח -> לחצנים בשורת המשימות -> "שלב כששורת המשימות מלאה". תאשר.
3. ווינדוס 7 לטעמי הרבה יותר נוחה מ-XP (ואין לי שום תלונה על XP). נוחה יותר מבחינת העיצוב, יותר יפה לעין. אני בטוח שיש גם יתרונות טכניים למערכת הזאת (התקנת דרייברים אוטומטיים וכו'...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 15:54 
למה אתה עם מחשב חדש ברזולוציה כ"כ נמוכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
1. נשמע מוזר שהכל נראה לך גדול, אבל שחק עם הרזולוציה עד שתתרצה ממנה.
2. לחצן ימני על שורת המשימות -> מאפיינים. בתפריט שנפתח -> לחצנים בשורת המשימות -> "שלב כששורת המשימות מלאה". תאשר.
3. ווינדוס 7 לטעמי הרבה יותר נוחה מ-XP (ואין לי שום תלונה על XP). נוחה יותר מבחינת העיצוב, יותר יפה לעין. אני בטוח שיש גם יתרונות טכניים למערכת הזאת (התקנת דרייברים אוטומטיים וכו'...)

:ROSE:

ולא תתפוס אותי, מה הרזולוציה הנורמלית למחשב?
יכול להיות שהתבלבלתי וזה לא הרזולוציה שהייתה לי בקודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
1024*1280 נראה טוב אצלי, אני מניח שזה הרזולוציה הנורמאלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, מדובר במסך LCD 17 אינץ'
אם זה קשור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 16:32 
אני אישית רגיל מאז ומתמיד להיות על 1024X768 (כרגע עם מסך 19' שעתיד להשתנות ל-22/23) למרות שהרזולוציה המומלצת לפי הווינדוס זה 1280X1024.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 16:47 
למסך שלך (ושל כל שאר המגיבים) יש רזולוציה אחת שהוא יודע להציג טוב ועוד כל מיני שהוא עושה 'כאילו'. שווה להיות ברזולוציה של המסך, וכדאי שהיא תהיה כמה שיותר גבוהה.

בדרך כלל כשמדליקים את המסך הוא כותב בגדול שהוא לא ברזולוציה האופטימלית וכותב את הרזולוציה האופטימלית - שים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: