אבו-כובע כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
זו אחושרמוטה עילה לביטול הדו"ח, אבל זה שהתעכבת וזה שבדו"ח כתוב שהוא נמסר לך ידנית - עומד לרעתך.
איך זה עובד?
אני משחק אותה מטומטם ואומר שאין לי יונדאי או פשוט מבקש להישפט ואומר יש טעות-תבטלו?
אם הדוח לא היה נמסר לך ביד - היה עדיף שתחכה שיגיע הביתה ותטען שאין לך יונדאי. מכיוון שהוא נמסר לך ביד, מן הסתם אתה לא יכול לטעון לטעות בזיהוי.
אגב, לא ברור ממה שכתבת אם מתוך 2 הדוחות שקיבלת הדוח עם הטעות הוא זה שבו נכתב שהוא נמסר לך ביד, או הדוח השני - זה יכול להיות משמעותי.
בכל מקרה, תנסה לכתוב מכתב, להזיק זה בטח לא יכול. הבעיה היא שהדד-ליין חלף, אבל לא מזיק לנסות. להישפט אל תבקש, בבית משפט אין לך סיכוי לדעתי.
תשלח להם
היום מכתב. להזיק זה לא יכול, זה לא שאתה נותן פה עדות שקר או משהו.
הייתי כותב כך:
.......................................................................................................................תאריך: 13/7/2012
לכבוד
מחלקת חניה ואכיפה
***הכתובת שמופיעה על הדוח***
תל אביב - יפו **מיקוד**
שלום רב,
..............................................הנדון: הודעת תשלום קנס מספר ********
בתאריך ********** קיבלתי את דו"ח החניה שבנדון.
מבדיקת פרטי הדו"ח עולה כי הדו"ח ניתן לרכב מסוג יונדאי, בעוד שהרכב שברשותי הינו מסוג שברולט - מצ"ב לעיונכם העתק רישיון הרכב.
אודה לכם על ביטול הדו"ח שניתן כתוצאה מטעות של פקח החניה.
...................................................................................בברכה
...............................................................................**חתימה**
.............................................................................**השם שלך**
+ תצרף את המסמכים הבאים:
העתק של הדו"ח
העתק של רישיון הרכב