תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: התלבטות בנוגע לשעות נוספות מוגדלות, והאם זה שווה את זה
הודעהפורסם: 01 יוני 2012, 19:54 
היי כולן!

היום בשיחה מקרית עם המעסיק שלי התברר לי ממידע שהוא עצמו נתן שביום שבת במידה ואני עובד שעות נוספות (ובאופן קבוע אני עובד 10 שעות בשבתות מתוך 8 תקניות) מגיעה לי על השעתיים אקסטרה האלה תוספת של 125% מה150% שאני ממילא מרוויח על כל שעה (יענו 1.5x*1.25x).

הוא אמנם אדם מאוד נחמד שאני מחבב באופן כללי שגם בא לעזרתי כמה פעמים, אבל הוא לא כל כך מסודר ולמרות שאמר לי שיבדוק את העניין, אני לא בטוח שהוא יזכור לעשות את זה.
הפניתי את תשומת ליבו לעובדה שבחודשים קודמים בתלוש משכורת לא הופיע לי סעיף מיוחד פרט לשעות נוספות של 150%, כלומר, למרות שיצא לי לעבוד מעל 8 שעות בשבת לא קיבלתי את ההטבה הזו (זה יוצא 187.5% בחישוב מהיר)...

השאלה שלי אליכם היא האם בכלל שווה, לדעתכם, לפנות אליו בבקשה שישלם לי רטרואקטיבית (מודגש מודגש מודגש!!! בנוגע למשכורות עתידיות אני אפנה אליו זה בטוח, אך האם שווה לפנות אליו בנוגע למשכורות בעבר, שכן מדובר על פעם אחת או פעמיים בלבד שעבדתי בשבת ועל 3 שעות נוספות מוגדלות במצטבר) על החודשים שעברו (מדובר על חודשים ספורים) או שעלי לבלוע את הרוק?

וכיצד עלי לנהוג באם בתלוש הקרוב לא מופיעות לי השעות המוגדלות האלה? זו פעם ראשונה שאני ניצב מול דילמה כזו ופעם ראשונה שאני שומע בכלל שיש שעות נוספות על נוספות ביום שבת.

ציטוט מהחוק:
http://www.workrights.co.il/%D7%A2%D7%9 ... 7%91%D7%AA
ציטוט:
תוספת שכר לעבודה בשבת
סעיף 17 לחוק קובע, כי בגין עבודה בשעות המנוחה השבועיות, ישולם לעובד לפחות 150 אחוזים משכרו הרגיל. כאשר העבודה בשבת חורגת ממכסת השעות היומיות שמותר להעסיק עובד, שהינה שמונה שעות בדך כלל, הרי שישולם לעובד גמול שעות נוספות מוגדל. כלומר, שכרו יהיה 125 אחוזים מהשכר שהוא מקבל בעבור העבודה ביום המנוחה, שגם כך, הינו מוגדל, כמפורט לעיל.

*אין שום דבר מקורי במשתמש הנ"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: