תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 19:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ג'י פי אס לבלאקברי ושיפור מהירות
הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
שלום לכולן,
מספר שאלות:
יש בבעלותי Blackberry Torch הדגם החדש ביותר.

איפה אני יכול למצוא אפליקצייה שניתן להוריד (ואם אין אז לקנייה,בעדיפות מהאפ סטור) gps שיעבוד כמו שצריך ולא יזלול יותר מדי data

-ואם כבר בנושא עסקינן,המכשיר זמן האחרון עושה קצת בעיות,נוטה להיתקע ולעבוד לאט,איזה תוכנות טובות יש בשביל זה?

תודה לעוזרים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ג'י פי אס לבלאקברי ושיפור מהירות
הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
מזה הדגם הכי חדש?הכי חדש שיצא פה למיטב ידיעתי זה 9900 שהוא אדיר,לגבי גי פי אס- רוב האנשים בארץ משתמשים באפליקציה של waze,שהיא סבירה מאותת מכמונות ודי טובה,הבאסה היחידה שלה שהיא מאריכה את הדרך-זוללת סוללה-בבלקברי היתרון הענקי זה חיי הסוללה הארוכים מאוד פלוס שלה,מנצלת מנפח הגליה אגב כמות נכבדת.
בנוסף יש את האפליקציה שנקראת igo שהיא עולה כסף לעומת הwaze והיא טובה לפי מה ששמעתי-מעולם לא ניסיתי
בנוסף אני לא ניסיתי לחפש באפ וורלד בכלל אם היא קיימת גם שם,אז תבדוק
הכי משתלם להשתמש באפליקציית של חברת הסלולר, גם יצרנית ישראלית וגם החלק החשוב ביותר-לא מנצלת מנפח הגלישה-לפחות ככה זה באורנג׳
לגבי המכשיר,בלקברי הוא מכשיר מסיבי שתקלות לא קורות בו הרבה,
אם הוא איטי יתר על המידה הוצאת סוללה לרוב עוזרת,במידה ולא אז עדכון גרסא יעזור בדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2012, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר המלצתי לך על עדכון גרסאתאמר לי איזו גרסא יש לך? כי עד כמה שאני יודעת בבלקברי יש עד גרסא 7,אם שלך יותר מזה,תוכל לעשות את זה רק דרך האינטרנט או בדרך פיראטית בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ג'י פי אס לבלאקברי ושיפור מהירות
הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
אחי אני גר בקנדה כך שהאפשרויות של השירות בארץ לא רלבנטיות.
אבל הורדתי waze מחר אני אנסה אותה פעם ראשונה.
איך אתה מוריד ומתקין לפלאפון שלך תוכנות בבלאקברי שלך? משחקים וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב להחליף את הגלקסי I שלי (שאני ממש לא מרוצה ממנו) ולעבור לבלאקברי החדש.

איך הוא באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
בלאקברי מעולים,תלוי מה אתה מחפש בו.תמנה כמה דברים עיקריים שאתה מחפש ואגיד לך אם בלקברי זה המכשיר או מכשיר אחר.

איר קנדה- מה שאני ממליצה לך זה לבדוק קודם כל מאיפה נובעת התקלה שהרי איטיות זה לא חלק מהמאפיינים החריגים שלו,אלא ההיפך.

למזלך רים היא חברה קנדית,אין להם עמדת שירות לקוחות או סניפים כאלו ואחרים? פה בארץ אין ואנחנו עובדים עם ממשק מסויים לפתירת תקלות,אולי חברת הסלולר שממנה אתה צורך את שירותי הbis יוכלו לעזור לך,ניסית לבדוק?

לבלקברי במכשירים החדשים יש חנות אפליקציות שנקראת app world בדומה לגןגל פליי והאפ סטור במכשירים נמתחרים,לאחר פתיחת יוזר קצרה ונוחה אתה נהנה מעולם רחב של אפליקציות כגון whats app ,facebook massanger וכו׳...תוכנות עוד לא בדקתי מה ניתן- לי בכלל יש אייפון 4 s,אבל בחברה שבה אני עובדת אני צריכה להתמצא בכל המכשירים:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
אני מחפש מכשיר עבודה. לא מחשב כף יד עם מסך טאצ' שכל היום מתקינים בו כל מיני אפליקציות הזויות (אתמול מישהו הראה לי אפליקציה שמשמיעה כל מיני "קולות" או "צלילים" של הפלצות... אני לא יודע איך הצלחתי להגיע לגילי ולהביא ילדים מבלי שהיתה לי האפשרות לשמוע נאדים בנייד שלי...) שמשמש, גם כטלפון, אבל גם כמחשב, GPS, מצלמה וכו'.

הבנתי שהטכנולוגיה של בלאקברי מאפשרת לי להיות מחובר 24/7 למיילים וכו' מהמשרד, שהוא מכשיר אמין שלא מתקלקל יותר מדי, שהסוללה בו מחזיקה הרבה זמן וכנראה שיהיה לי נוח יותר לכתוב בו מיסרון מאשר בטאצ' (אבל זו כבר העדפה אישית). כמובן שאני צריך חיבור לאינטרנט.

בקיצור - אני מחפש את ההפך מהאייפון ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
בלאקברי מכשיר מצויין שמתאים בדיוק לצורכי עבודה -מחובר בהחלט למיילים בכל רגע נתון,אבל גם הוא נכנע לטכנולוגיה המכשיר האחרון ששווק פה בארץ זה 9900 והוא חצי טאץ׳ חצי קייבורד,מבחינת הנוחות הוא מדהים, אורך חיי הסוללה מצויינים-ב9900 גילו סוג של חיסרון חיי הסוללה קצרים ב20%-חברות הסלולאר הכניסו לערכה מטען לרכב בעקבות המאפיין הנ״ל.
מערכת האבטחה של המכשיר היא הטובה בעולם- כל התכנים שלך השארים סודיים בצורה אבסולוטית-

אפליקציות כגון גי פי אס,מצלמה וכו׳ כמובן שיש
הדבר היחיד ששונה ממכשירים אחרים- זה שצריך לרכוש את השירותים של רים שנקראים ללקוחות אישים bis -internet blackbarri service שבלעדיים אי אפשר להנות משום יתרון במכשיר-לא לגלוש בטח לא לקבל מיילים ולהנות מההמצאה האדירה של bbm

גם לחברה בעלת דומיין אישי יש את שירותי הbes שזו אותה מתכונת רק עם שרתי אקסציינג׳
מודה השירותים האלה יחסית יקרים השירותים האישיים עולים 98 שקלים לפי ההנחה של חברת הסלולר והם כוללים חבילת גלישה ללא הגבלה המיועדת לבלקברי ושירותי הbis

השירותים הארגוניים עולים 145 ש״ח לפני ההנחה.
עוד יתרונות-בלקברי מצמצם נפח גלישה פי 10-מזה בעצם אומר? אני עם אייפון ואתה עם בלקברי שנינו ניכנס לעשרה עמודי גלישה לי הנפח ינוצל לפי עשרה עמודים-לך הנפח ינוצל לפי עמוד 1

אני אישית מודה שאני בד״כ ממליצה על בלקברי לדעתי אחד המכשירים האדירים שנראו בעולם-כשגרתי בארה״ב בעברי הבנתי את גודל הוואו שתופסים ממנו...
בארץ הוא משווק טוב והמון רוכשים אותו-בעיקר אנשי עסקים -כי זה מתואם בעיקר בשבילם.

אגב,לאיזה חברת סלולר אתה שייך? בגולן טלקום לצורך העיניין את השירות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2012, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
חן זו "את", הייתי בטוח בהתחלה שזה "אתה"... :WHOME: גם לאשתי קוראים חן...

לשאלתך - אני באורנג'.

אין לי בעיה עם חצי טאצ' אבל לא כמו בגלסקי או באייפון, לא רוצה לכתוב מסרונים עם טאצ' או לחייג איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אני אכן בחורה.
באורנג׳ יש תוכנית שנקראת unlimited שבמסגרתה שירותי הbis הם ממש זולים שירותי הbis לייט עולם 33 ש"ח כשחבילת הגלישה היא בחינם ושירותי הbis הרגיל עולים 40 ש״ח כשהחבילה היא גם בחינם
ההבדל בין הלייט לרגיל זה בעצם שבלייט אתה יכול לעדכן תיבת מייל אחת וברגיל אתה יכול לעדכן עד 10 תיבות מייל

לאישתך יש שם מהמם זה ידוע:)

אם כל מה שציינתי מתאים לך-בלקברי זה ה-מכשיר בשבילך:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: