אני שוקל לעבור לקטנוע גדול... מי יכול לתת המלצות על אחד מהדגמים הבאים.. או להוסיף על מה שאני כבר יודע או לתקן אותי...
T-MAX קטנוע ספורטיבי מהיר יקר עם עלויות אחזקה גבוהות גם דלק וגם טיפולים,קטנוע גניב מאוד ומזוהה עם משפחות פשע ולכן עושים לו בדיקת רישיונות כל 100 מטר. סחירות די טובה ביחס לשאר הקטנועים באותה קטגוריה לפי דעתי מוביל בהרבה במיכירות כל שנה ש 10 שנים האחרונות.
בורגמן 650 קטנוע מנהלים גדול ומרווח,קטנוע יקר עם עלויות אחזקה גבוהות גם דלק וגם טיפולים,קטנוע לא אמין כלל בעיות גיר רציניות שלא ניפטרות גם בהשקעה של עשרות אלפי שקלים. לא סחיר כלל לא משומש ולא חדש,מבחינת גודל ונוחות עיצוב גימיקים ואביזרים מספר 1.
סילבר 600 קטנוע מנהלים גדול,קצת יותר קטן מבורגמן 650.לא כל כך יקר סחירות בינונית,אמינות מעולה מעולה אין תקלות כלל. אחזקת דלק-יקר טיפולים זול יחסית לאחרים אבל עדיין יקר לרוב האוכלוסיה בארץ. בקיצור-קטנוע די עממי משעמם שיגרתי מתאים מאוד למבוגרים שבינינו.
GP800 מפלצת מפלצת מפלצת... קטנוע שרירים עוצמתי 200 קמ"ש בקלות.לוקח בקו ישר כל קטנוע אחר. עלויות יקרות דלק+טיפולים... סחירות נמוכה מאוד נימכרו ממש בודדים בארץ. גם אמינות מאוד חלשה... הכול שם נשבר ונתחן בגלל הכוח של המנוע.
_________________ המוות פותר את כל הבעיות. אין אנשים - אין בעיות. *** לא המשתמש האגדי חבק אותי(תאגיד חדש) If you keep on doing what you've always done ,you'll keep on being what you've always been
|