תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 08:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בעלי קטנועים כנסו...
הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 08:33 
אני שוקל לעבור לקטנוע גדול... מי יכול לתת המלצות על אחד מהדגמים הבאים..
או להוסיף על מה שאני כבר יודע או לתקן אותי...

T-MAX
קטנוע ספורטיבי מהיר יקר עם עלויות אחזקה גבוהות גם דלק וגם טיפולים,קטנוע גניב מאוד ומזוהה עם משפחות פשע ולכן עושים לו בדיקת רישיונות כל 100 מטר.
סחירות די טובה ביחס לשאר הקטנועים באותה קטגוריה לפי דעתי מוביל בהרבה במיכירות כל שנה ש 10 שנים האחרונות.

בורגמן 650
קטנוע מנהלים גדול ומרווח,קטנוע יקר עם עלויות אחזקה גבוהות גם דלק וגם טיפולים,קטנוע לא אמין כלל בעיות גיר רציניות שלא ניפטרות
גם בהשקעה של עשרות אלפי שקלים.
לא סחיר כלל לא משומש ולא חדש,מבחינת גודל ונוחות עיצוב גימיקים ואביזרים מספר 1.

סילבר 600

קטנוע מנהלים גדול,קצת יותר קטן מבורגמן 650.לא כל כך יקר סחירות בינונית,אמינות מעולה מעולה אין תקלות כלל.
אחזקת דלק-יקר טיפולים זול יחסית לאחרים אבל עדיין יקר לרוב האוכלוסיה בארץ.
בקיצור-קטנוע די עממי משעמם שיגרתי מתאים מאוד למבוגרים שבינינו.

GP800
מפלצת מפלצת מפלצת... קטנוע שרירים עוצמתי 200 קמ"ש בקלות.לוקח בקו ישר כל קטנוע אחר.
עלויות יקרות דלק+טיפולים... סחירות נמוכה מאוד נימכרו ממש בודדים בארץ.
גם אמינות מאוד חלשה... הכול שם נשבר ונתחן בגלל הכוח של המנוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בעלי קטנועים כנסו...
הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
לא ציינת טווח מחירים וכוח סוס שאתה מחפש.

אני קניתי ב2011 את הדגם החדש של vespa piaggio 50CC ב-3.5K (דולר קנדי)
)
ולפני כחודש שדרגתי אותו ל80CC בנוסף לכל מיני שיפוצים ותקונים בעלות של 1.5K (קנדי)

האצה מפחידה,ובמישור וירידות מגיע למהירויות גבוהות.
בעליות הוא מתייצב על 50-70 בהתאם לשיפוע.

דלק עולה לי 7 דולר למיכל מלא(!!) (ממצב של כמעט ריק) וזה מחזיק לי יומיים-ארבעה ואני נוסע הרבה מאוד (35-55 ק"מ כל יום).

הקטנוע עצמו גדול ומרווח (אני מתבדח ששואלים אותי כמה גדול ועונה שכבר קבלתי קנס פעם אחת שהסעתי 2 נוסעים בנוסף אליי)..הוא לא ב"לבל" של הקטנועים שציינת מבחינת כוח ועוצמה אבל הוא שווה כל פרוטה ויותר.
אני יודע שיש להם דגמים יותר חזקים,אבל הסיבה היחידה שקניתי אותו 50CC זה כי עוד לא הוצאתי רשיון לאופנוע\קטנוע וזה המקסימום המותר ללא רשיון..
מה שמוביל אותי לשאלה,למה בעצם אתה מחפש קטנוע ולא אופנוע? (בהנחת עבודה שיש לך רשיון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בעלי קטנועים כנסו...
הודעהפורסם: 04 אפריל 2012, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
לאבא שלי יש את הבורגמן 650 כבר שנתיים, מה שאני יכול להגיד לך זה שהוא שותה דלק בכמויות מסחריות ולמען האמת לא הייתה תקלה אחת עד כמה שאני יודע בכל השנתיים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: