תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 00:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איטליה
הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 13:38 
אני טס מחר לצפון איטליה.
מחפש מפארקים ועד ברים טובים לשבת בהם.
שוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: איטליה
הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
איפה בצפון איטליה?
אני הייתי באזור אגם גארדה ששם יש את גארדלנד שזה לונה פארק נחמד.קצת מאכזב מבחינת רכבות הרים אבל הייתי שם לפני 5 שנים אולי השתנה שם...
ויש גם פארק מים שאני לא זוכר איך קוראים לו אבל תעשה חיפוש בגוגל. אחלה של פארק מים עם מגלשה מטורפת של 25-30 מטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 15:24 
והקוסם כתב:
איפה בצפון איטליה?
אני הייתי באזור אגם גארדה ששם יש את גארדלנד שזה לונה פארק נחמד.קצת מאכזב מבחינת רכבות הרים אבל הייתי שם לפני 5 שנים אולי השתנה שם...
ויש גם פארק מים שאני לא זוכר איך קוראים לו אבל תעשה חיפוש בגוגל. אחלה של פארק מים עם מגלשה מטורפת של 25-30 מטר

ישן בכפר נופש שנקרא Bella Italia ממש על אגם גארדה.
גארדלנד קילומטר וחצי מהכפר נופש, אבל הבנתי שהוא לא מלהיב במיוחד. אני מחפש איזה אקסטרים מטורף לעשות שם, כי בארץ יש מחסור...
ואתה מתכוון לCanevaworld בטח. הוא נמצא 4 ק"מ מהכפר נופש. אתה אומר שווה לנסות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
כן, נראה לי שזה הCanevaworld
לפי מה שאני זוכר פארק המים היה ליד הגארדלנד. וליד הפארק מים יש עוד פארק,משהו שקשור בסרטים.
אני ממליץ על פארק המים, ממש נהניתי בו...
לגבי גארדלנד, אני חושב שזה הלונה פארק היחיד באזור... אין שם ממש מתקנים מטורפים אבל הוא נחמד
יש רכבת ממש מפחידה שנוסעת גם הפוך לדי הרבה זמן,אני לא עליתי עלייה כי פחדתי.אבל חוץ מזה לא זכור לי משהו מיוחד בפארק.
אחת מהרכבות שם היא כמו הקומבה שבסופרלנד... אם אתה בא עם ילדים הפארק הזה בסדר גמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
והקוסם כתב:
כן, נראה לי שזה הCanevaworld
לפי מה שאני זוכר פארק המים היה ליד הגארדלנד. וליד הפארק מים יש עוד פארק,משהו שקשור בסרטים.
אני ממליץ על פארק המים, ממש נהניתי בו...
לגבי גארדלנד, אני חושב שזה הלונה פארק היחיד באזור... אין שם ממש מתקנים מטורפים אבל הוא נחמד
יש רכבת ממש מפחידה שנוסעת גם הפוך לדי הרבה זמן,אני לא עליתי עלייה כי פחדתי.אבל חוץ מזה לא זכור לי משהו מיוחד בפארק.
אחת מהרכבות שם היא כמו הקומבה שבסופרלנד... אם אתה בא עם ילדים הפארק הזה בסדר גמור

הסרט של רמבו במובי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: