its-sick כתב:
גיא האדום כתב:
אמיר כתב:
לדעתי היום, אם אתה לא רוצה להתעסק יותר מדי, הפתרון הכי פשוט הוא לחבר את הלפטופ\טאבלט\סמארטפון לטלוויזיה (או לריסיבר אם יש לך) עם HDMI ולגמור עם הסיפור.
עובד דבש.
וזה אני אומר לך בתור מישהו שיש לו פתרון הרבה יותר מורכב בבית.
זה נחמד, אבל לא ממש שווה את ההשקעה.
אני גם מנסה למצוא פתרונות יותר טובים אבל סתם לחבר את הלפטופ עם HDMI זה אומר כבלים בכל הבית ושאר ירקות לא? זה אומר שאין שלט רחוק לשלוט על הדברים האלו.
האמת שבאופן מפתיע לא קל לי למצוא פתרון שיחבר את כל המכשירים בבית (קרי מחשבים וטלויזיות) דרך רשת הWIFI הבייתית. מישהו מכיר פתרון שכזה?
אני מחפש כבר שבועיים, כי יהיה לי חיבור LAN לכל הטלוויזיות ואני רוצה להסתפק בפחות ממירים של YES.
יש פתרון וייפיי לשלט שישלוט בממיר מרחוק אבל לא הצלחתי להבין אם אפשר לשלוט באותו ממיר מכמה נקודות (טלויזיות).
יש דוגמים של כניסת HDMI שיפיצו את השידור דרך LAN (שזה כולל וייפיי אבל שם הקצב לא מספיק ל HD) שעולים איזה 200 דולר.
איזה פתרון אתה צריך בדיוק? ממיר אחד שמופץ בבית בלי כבלים? זה לא יהיה HD כמובן.
אם לטלויזיות שלך אין חיבור מובנה ל LAN (לי יש LAN עם תמיכה ב DLNA) אז תצטרך גם סטרימרים מתאימים אצלן בשביל לפענח את השידור.
מה שאני צריך זה (לכאורה) די פשוט. יש המון המון שדורים שאני יכול לראות דרך המחשב שלי: hulu, netflix, espn3, youtube, comedy central ועוד המון. אני רוצה "לשדר" את כל מה שיש לי על המחשב אל הטלויזיה.
הדרישות הנוספות הן שלא תהיה ירידה באיכות (כלומר, אם הדיילי שאו משודר בHD שזאת האיכות שתגיע לטלויזיה) ואז חשבתי שזה יהיה נחמד אם הפתרון יהיה יותר מאשר כבל מהלפטופ לטלויזיה, ואם אפשר שהמחשב המשדר והטלויזיה לא יצטרכו להיות זה מול זה, מה טוב.
לכאורה זה לא צריך להיות קשה. כל המחשבים יושבים על אותו ראוטר. הראוטרים הדי פשוטים של היום הם מתקן N, מה שאומר שקטן עליהם לשדר HD בתוך הרשת. צריך רק מוצר תוכנה שתשדר את מסך המחשב לרשת הביתית ועוד מוצר חומרה שישב ליד הטלויזיה, יתחבר לרשת הביתית ויוריד משם את מסך המחשב.
עד היום מצאתי רק מוצר אחד שעושה את זה:
http://www.amazon.com/gp/product/B004W2 ... 00_detailsוהאמת, שהוא עובד חרא והוא הוחזר אחר כבוד לחנות.