לא תתפוס אותי כתב:
לירון האדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
בחיים לא הייתי הולך למישהו שהאתר שלו נראה כמו מה שלירון האדום קישר כאן ולא הייתי קונה מכשיר משום "מעבדה לתיקון". לך תדע עם איזה מחלות המכשיר הגיע לשם וכמה טובים הם באמת בלתקן.
אני יודע שהגשת תלונה במשטרה עוזרת לצרכי ביטוח בעיקר, לא יודע כמה זה עוזר בבאמת לתפוס את מי שעשה את זה.
בקשר למה שאע"ב הציע- לא הזיק לנסות, אבל בזמנו לחברה שלי הציעו הצעה מבישה לאייפון (משהו כמו 70*18 עבור ביטוח ו1500 ש"ח השתתפות עצמית עבור 3GS)
אתה יכול לשאול גם את המשתמש שחר שתיקן מכשיר אצלו, איך המעבדה עובדת.
זאת אחת המעבדות הטובות בארץ בתיקון מכשירים.
המכשירים שהם מוכרים הם מכשירים חדשים.
הם לא היה לי אמון במעבדה הזאת ובחבר שלי לא היתי מפרסם את זה.
אני לא צריך לשאול אף אחד- מי שיש לו אתר של שרלטנים ("תיקון אייפון בחולון" "תיקון אייפון בתל אביב" "תיקון אייפון ברעננה" שכולם מובילים לקטע טקסט ארוך כמו הגלות שלא ממש מעניין אותו הלקוח אלא מעניין אותו לכתוב הרבה פעמים תיקון אייפון בחולון כדי להיות גבוה בגוגל) לא יקבל ממני אגורה וכנראה שהוא שרלטן בעצמו.
אע"ב- מקבלים מכשיר מחודש ולא חדש ואת ההצעה הזו קיבלתי כשאייפון 3GS עלה בחוץ 1500 ש"ח יד שניה. לבדוק לא מזיק, אבל כשאני הסתכלתי זה לא היה שווה. באנדרואידים למיטב הבנתי זה משתלם יותר.
את האמת,יש לי חבר שעובד באיזור ותיקן אצלהם מסך שבור והיה מרוצה מאוד מהמחיר,מהירות הדברים והשירות.
לא יודע לגבי קנייה של מכשיר שם,ככה שאין לי דעה לגבי טיב המכשירים שלהם.
אפשר לחשוב שהחברה האלה המציאו את השיטה לכתוב הרבה פעמים משהו כדי להתברג גבוה בגוגל,וכאילו שאין מקומות הרבה יותר מכובדים מהם שעושים את זה.
הקביעה הנחרצת שלך שהם שרלטנים רק על פי צורת האתר שלהם היא גועל נפש,ופגיעה בפרנסה ובשמו של אדם רק מפני שצורת האתר שלו לא הייתה לרוחך.
אני לא עורך דין ולא מתיימר להיות כזה,אבל כמו שלירון האדום ייעץ לך,ממליץ לך להיזהר בלשונך לגבי דברים שאין לך הוכחה או ביסוס לגביהם ותצא בהאשמות שווא ולשון הרע,כדי שיום אחד לא תרגיש את זה בכיס....