תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 17:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נסיעה מבנגקוק לסיאם ריפ
הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה להגיע מבנגקוק לסיאם ריפ (קמבודיה). התכנון הוא לא להגיע בטיסה.
מישהו עשה את זה? מכיר את הפרוצדורות? מחירים? מאיפה מומלץ לקנות כרטיסים? זמנים?
רמאים? טביבים?
תודה לעוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נסיעה מבנגקוק לסיאם ריפ
הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 11:16 
אני עשיתי את זה לפני 10 שנים, מאמין שהפרוצדורה נשארה פחות או יותר אותו הדבר.
בזמנו היו אוטובוסים מבנגקוק מאיזור קאהו סאן (ולא כמו שכל הישראלים אומרים קוואסאן). נסיעה של משהו כמו 3-4 שעות עד לגבול עם קמבודיה, ועוד כ-3-4 שעות בתוך קמבודיה. יוצאים בבוקר ומגיעים בערב לסיים ריפ.
אתה יכול להזמין כרטיסים לאוטובוס בכל אחד ממשרדי הנסיעות באיזור קאהו סאן, המחירים הם כמו שאר הנסיעות באותו סדר גודל בתאילנד. לפי דעתי אפשר להזמין אפילו יום לפני הנסיעה.

תיזהר: כשאני עשיתי את הנסיעה הזאת, אז אחרי שעברנו את הגבול לקמבודיה אני נחרדתי לגלות שאת כל שאר הדרך אנחנו נעשה ברכב PICK UP, מה שאומר שמתוך ה-15 איש שהיינו, 5 ישבו כמו בני אדם בתוך הרכב, ועוד 10 ישבו מאחור באוויר הפתוח. כשאני אומר "אוויר פתוח" בקמבודיה, מדובר על כך שבחלק גדול מהדרך אין כביש, אז נוסעים בדרך עפר, ובמשך כמה שעות אתה צריך לנשום את כל העפר הזה... שלא לדבר על לסבול את הקפיצות של הרכב כל 2 שניות בערך.
התמזל מזלי והיה לי האומץ לתת לנהג שוחד בגובה 100 באט (אז זה היה שווה 10 שקלים), כדי שייתן לי לשבת בפנים. אני לא מקנא באלה שישבו מאחור.
לא יודע אם זה עדיין המצב, אבל בכל מקרה כשאתה מזמין את הכרטיסים תנסה לברר מהם סידורי ההסעה אחרי שעוברים את הגבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
אע"ב תודה רבה.
ממה שידוע לי, הדרך בתוך קמבודיה עצמה השתפרה פלאים בשנים האחרונות, כך שזה גם טיפה יותר מהיר וגם אין את האבק.
המון תודה, אני מעריך את העזרה שלך.
אשמח לשמוע דעות נוספות בעניין אם מישהו עשה את הנסיעה הזאת בשנה-שנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 13:23 
גם אני עמדתי לפני כמה חודשים בפני ההתלבטות הזאת.
יש גם אפשרות להגיע ברכבת לגבול עם קמבודיה.
אני בסוף החלטתי לקחת טיסה ולבלות לילה או שניים בפנום פן כי היא אחלה של עיר ומשם אוטובוס לסיאם ריפ של 4-5 שעות.
לגבי הדרך מהגבול לסיאם ריפ, אני הבנתי מהבירורים שעשיתי, שהדרך שנעשו בה שיפוצים ונסללה היא הדרך מפנום פן לסיאם ריפ. אני לא בטוח שהדרך מהגבול לסיאם ריפ היא כבר סלולה ומשופצת ואני חושב שהיא די מלאה תלאות. אם אתה נוסע גם במונסונים אתה אפילו יכול להתקע שם בבוץ ולהגיע למצב שתצטרך לדחוף את הרכב ולעזור לנהג לחלץ אותו מהבוץ. אבל שוב פעם, זה רק מדברים שקראתי ולא חוויתי על בשרי.
אם בכל זאת תחליט לקחת טיסה לפנום פן, באיר אסיה זה עולה בערך 60-70 דולר כרטיס, אולי 80 עם מיסים ואני אוכל להמליץ לך על הגסטהאוס הכי מגניב בעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
מוריסי ידידי, הברכות על ראשך.
אתה יותר ממוזמן להמליץ לי על גסטהאוס פפנום פן ובכל חור אחר בקמבודיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 15:54 
הקביעה "פנום פן היא אחלה עיר" זו קביעה שאני, איך להגיד את זה בעדינות, לא מסכים איתה כל כך...
בכלל, קמבודיה חוץ מהמקדשים (שזו באמת חתיכת אטרקציה ששווה להשקיע כמה ימים של טיול בשביל להגיע אליה) - אין שם כלום.

עדיף בהרבה לנסוע ללאוס :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 16:03 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הקביעה "פנום פן היא אחלה עיר" זו קביעה שאני, איך להגיד את זה בעדינות, לא מסכים איתה כל כך...
בכלל, קמבודיה חוץ מהמקדשים (שזו באמת חתיכת אטרקציה ששווה להשקיע כמה ימים של טיול בשביל להגיע אליה) - אין שם כלום.

עדיף בהרבה לנסוע ללאוס :HEART2:

לאוס אהובתי .... ביליתי שם כמעט חודש ...
אהבתי את פנום פן בשביל יום אחד של טיול וגם בגלל הגסטהאוס המגניב שהיה לנו. יכולתי אפילו להתקע שם יותר מיומיים כמו שהייתי רק בגלל הגסטהאוס.

אבל לאוס.... ממליץ בחום ירון.
איפה היית בלאוס אע"ב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
אין מה לעשות, ימי התרמילאות העליזים חלפו עברו מזמן.
אנחנו על זמן סופר קצוב וקמבודיה זה היעד היחידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 16:17 
המקדשים אכן מדהימים. אם אתה בזמן קצוב אז אל תיסע לפנום פן. זה מקום נחמד אם אתה לא לחוץ בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
ירון כתב:
אני רוצה להגיע מבנגקוק לסיאם ריפ (קמבודיה). התכנון הוא לא להגיע בטיסה.
מישהו עשה את זה? מכיר את הפרוצדורות? מחירים? מאיפה מומלץ לקנות כרטיסים? זמנים?
רמאים? טביבים?
תודה לעוזרים.

לפני שלוש שנים לקחתי טיסה לפאנום פן, אני מעריך שאין הבדלים בין הפרוצדורות (למרות שהטיסות לפאנום פן יותר זולות), בעיקרון מזמינים טיסה ומקבלים ויזה במקום. מפאנום פן נסענו לסיאם ריפ באוטובוס. פאנום פן היא עיר מאובקת ובעייתית ביום יום, אבל מגניבה לגמרי בחג המים (בסביבות נובמבר). חוץ מזה שאפשר לקנות שמה דברים בזול (בשוק הרוסי לדוגמא) ויש שמה אחלה מאסג'ים, לאוהבי המסאג' התאילנדי המפרק
מה שכן כדאי מאוד זה להגיע לסיהנוקוויל, אחלה עיר חוף ובלי הרבה ישראלים.
למקדשים מספיק יומיים כדי למצות עד תום, הם מדהימים אבל ברגע שאתה רואה עוד מקדש ועוד מקדש ולא מתלהב אתה יודע שמיצית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: