תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 08:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיבור לפטופ למסך חיצוני
הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 00:35 
יש לי לפטופ שאני רוצה לחבר למסך רגיל וגדול.

בלפטופ (13.3 אינץ') רואים כמובן רק חלק מגודל התמו8נה שרואים כשעובדים עם מחשב רגיל.

הבעיה שכשאני מחבר את המסך הרגיל ללפטופ, אני עדין רואה רק חלק מהתמונה (מוגדל הרבה יותר).

האם יש דרך לראות את כל התמונה (כלומר - לראות במסך הרגיל תמונה יותר גדולה מזו שרואים בלפטופ)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חיבור לפטופ למסך חיצוני
הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 00:47 
קראתי 4 פעמים ולא הבנתי מה אתה רוצה... אתה מעשן לפעמים?

לי יש לפטופ 13.3 של LG R380 אני מאמין שגם לך יש כזה לפטופ אני רואה את התמונה מצויין ועל כל המסך,יש לך כניראה בעיה עם ההגדרות.
תתיקשר לחנות שמימנה קנית את הנייד ותבקש תמיכה או שתנסה לבד למצוא פיתרון בגוגל.
ושורה 3 שלך הרגה אותי-"הבעיה שכשאני מחבר את המסך הרגיל ללפטופ, אני עדין רואה רק חלק מהתמונה (מוגדל הרבה יותר)."
חלק מהתמונה מוגדל בהרבה יותר... זה לא אומר שאתה רואה הכול???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 00:51 
אני מתכוון שכדי לראות את כל דף האינטרנט שאני רואה במחשב רגיל, בלפטופ אני צריך לגלגל את העמוד למטה.

החלק של דף האינטרנט שאני רואה בלפטופ הוא חלק קטן יותר מדף האינטרנט שאני רואה במחשב רגיל.

כשאני מחבר את הלפטופ למסך רגיל, אני עדין רואה רק חלק מדף האינטרנט וצריך לגלגל את העמוד למטה כדי להגיע לקצה הדף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 03:14 
ניסית לשנות את הרזולוציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 05:27 
יכול להיות שהמסך בנייח הוא 4:3 והמסך בלפטופ הוא 16:9?
יכול להיות שהלפטופ והטלויזיה רצים שניהם באותה רזולוציה ולכן תראה בדיוק אותו הדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 16:41 
נראה לי שמדובר ברזולוציה.

אני אנסה לשנות הרזולוציה עבור המסך החיצוני בפעם הבאה שאחבר אותו ונראה אם זה יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:12 
אם אנחנו כבר כאן, אני לא מבין בזה כלום ואני רוצה להזמין כבל מאחד האתרים באינטרנט שיחבר לי את המחשב לטלוויזיה.
אין לי מושג איך כבל זה, אז צילמתי את הכניסה במחשב ובטלוויזיה, אני מקווה שזה מה שאמורים לחבר אליו =)

http://imageshack.us/photo/my-images/256/20120308170231.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/534/20120308170302.jpg

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 02:08 
ben yehuda כתב:
אם אנחנו כבר כאן, אני לא מבין בזה כלום ואני רוצה להזמין כבל מאחד האתרים באינטרנט שיחבר לי את המחשב לטלוויזיה.
אין לי מושג איך כבל זה, אז צילמתי את הכניסה במחשב ובטלוויזיה, אני מקווה שזה מה שאמורים לחבר אליו =)

יש כמה דרכים לחבר את המחשב לטלוויזיה, אחת מהן היא בעזרת כבל VGA שיתאים ליציאה והכניסה שצילמת, כבל כזה יעביר וידאו בלבד (לא יעביר אודיו לטלוויזיה, כלומר הסאונד ימשיך להגיע מהמחשב).
אם יש לך יציאת HDMI מהמחשב וכניסת HDMI לטלוויזיה שנראים כך:
תמונה

אז תוכל לחבר בעזרת כבל HDMI שמעביר גם אודיו ויש לו יתרונות נוספים לעומת VGA אבל זה כבר תלוי בצרכים האישיים ובצג (הוא גם יקר יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
OM כתב:
ben yehuda כתב:

יש כמה דרכים לחבר את המחשב לטלוויזיה, אחת מהן היא בעזרת כבל VGA שיתאים ליציאה והכניסה שצילמת, כבל כזה יעביר וידאו בלבד (לא יעביר אודיו לטלוויזיה, כלומר הסאונד ימשיך להגיע מהמחשב).
אם יש לך יציאת HDMI מהמחשב וכניסת HDMI לטלוויזיה שנראים כך:
תמונה

אז תוכל לחבר בעזרת כבל HDMI שמעביר גם אודיו ויש לו יתרונות נוספים לעומת VGA אבל זה כבר תלוי בצרכים האישיים ובצג (הוא גם יקר יותר).

כבל HDMI שמחבר בין המחשב שלי ל LCD עלה לי משהו כמו 100 ש"ח (5 מ').
אם הטלויזיה שלך היא לא LCD, הפתרונות הם יקרים ולא טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 11:21 
תודה רבה!

יש לי HDMI בטלוויזיה אבל לא במחשב, מה הסיכוי לאיזה קומבינה? ברור שאני לא מצפה שיעביר לי HD אבל אני מעדיף שהקול ייצא דרך הטלוויזיה מאשר להתחיל לשחק עם רמקולים וכאלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 12:13 
ben yehuda כתב:
תודה רבה!

יש לי HDMI בטלוויזיה אבל לא במחשב, מה הסיכוי לאיזה קומבינה? ברור שאני לא מצפה שיעביר לי HD אבל אני מעדיף שהקול ייצא דרך הטלוויזיה מאשר להתחיל לשחק עם רמקולים וכאלה..

אם אתה רוצה סאונד מהטלוויזיה תחבר כבל AUX מהיציאה לאוזניות במחשב לכניסת אודיו שבטלוויזיה, הכבל הוא כבל מיני-סטריאו 3.5מ"מ למיני-סטריאו 3.5מ"מ (אתה יכול לחפש כבל AUX רק שים לב שהוא סטריאו ולא מונו) ונראה כך:
תמונה

הכניסה בטלוויזיה ניראת כמו כניסה של אוזניות ואמורה להיות באזור כניסת ה VGA שצילמת.

אחד האדומים כתב:

כבל HDMI שמחבר בין המחשב שלי ל LCD עלה לי משהו כמו 100 ש"ח (5 מ').
אם הטלויזיה שלך היא לא LCD, הפתרונות הם יקרים ולא טובים.

הפתרונות טובים, אם הם יקרים זה כבר עניין אישי (אם אתה משתמש בכבל הרבה, אולי זה שווה את הכסף). אפשר לקנות כבל HDMI טוב של 1.8 מטר או יותר בפחות מ 10$ ב DealExtreme

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 12:15 
תודה רבה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: