הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
גביזון,
מכיר מצויין את מה שאתה מדבר עליו
ההיקפים - כשלוקחים בפרופורציה את התמיכה העצומה שיש לישראל בציבור האמריקאי (וגם, בסופו של דבר, באירופה) - הם זניחים
כן, זו מלחמה מלוכלכת, וכפי שאתה - בפועל - שולל את זכויותיו של עם אחר, הוא משיב לך בשלילת הלגיטימציה שלך ובתעמולה.
פרסמתי פה לפני שבועיים את דבריו של נורמן פינקלשטיין על ה-BDS, אני בז לעלובים האלה מעמקי נשמתי.
אבל,
זה לא הנושא
וזה לא העיקר
אלו שוליים שבשוליים - שהעיסוק האובססיבי החולני בהם נועד להסתיר ממך את עיקר העיקרים - הכיבוש המתרחב, משמין, ומאיים על עתידו של כל אדם החי פה בין הנהר לים
יש פה מספיק כותבים מגמתיים, או רדופי תסביכי שואה - תשאיר להם את המלאכה לפרסם את הסטיות האלה. אין צורך לעזור להם.
כל מילה. צריך לקחת את הדברים בפרופרציה. אם אני אחזור שנייה לג'ון סטיוארט, הסיכום שלו היה שבארה"ב אי אפשר להעביר שום ביקורת על ביבי ולשרוד בפוליטיקה. אם אתה רוצה לשמוע ביקורת על נתניהו לך לכנסת.
מעבר לזה, אני רק אוסיף שאין לזה קשר לפשעי שנאה נגד יהודים. חלק עצום מהאנשים האלו הם יהודים בעצמם. לא פעם נשמעת ביקורת שמציגה את הכיבוש ככזה שסותר ערכים יהודיים בסיסיים.
האם יש כאן תהליך מסויים? כן. כיבוש של עשרות שנים, הקמת עוד ועוד התנחלויות, העברת חוקים מפלים, קודם נגד תושבי השטחים ואחרי זה נגד תושבים בישראל, שום כוונה להכנס למו"מ, העברת חקיקה אנטי דמוקרטית וכו'. כל אלו לא בדיוק מהווים PR חיובי למדינת ישראל.