תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 07:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עגלות ים המלח בחו"ל
הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 02:56 
מיכון שיש הרבה פרסומת לאחורנה סביב הנושא הזה והרבה צעירים מתפתים לעשות את זה

ולפעמים חוטפים כאפה של החיים חשבתי שלטובת הכלל כדאי להעלות הנושא הזה לדיון שאנשים שיש להם ניסיון ומידע בזה יחלקו את זה עם כולם....

לדעתי האישית יש בזה המון דברים שלילים והמון חיובים אבל השלילי עולה על החיובי

שבת שלום לכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עגלות ים המלח בחו"ל
הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 03:06 
סמל אישי של המשתמש
:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 02 מאי 2012, 17:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
אחרי 4 שנים בקנדה,
הצטרפתי לאחת מחברת העגלות דווקא מתוך מטרה ללמוד ולראות על מה מדובר למרותש כבר היה להם שם רע.
אני כבר חודשיים בעבודה וזה הדבר הכי מגעיל וישראלי שקיים.

במקרה שלנו רוב העובדים עזבו אחרי יום או יומיים והיו אף כאלה שניצלו את הכרטיס טיסה במתנה ואחרי יום בעגלה,ברחו.

זה עבודה קשה ומאוד לא מתאימה לכל אחד..
לי כרגע יש סידור שאני מקבל לפי שעה פלוס אחוזים,ואני מנהל על איזו עגלה בקניון מסוים,אז אין לי יותר מדי מה להתלונן.
למזלי,לי יש כבר אזרחות קנדית ורשיון עבודה,בגלל שעשו פשיטה על העגלות והעיפו את כל הישראלים.
אני היחידי שמוכר במתכונת הישנה,כל שאר העובדים יושבים בעגלה ולא עושים כלום ומקבלים לפי שעה,עד שיצליחו להתארגן על רשיונות עבודה חדשים..
כרגע הפחד ממחלקת האגירה מאוד גדול,אז רק כדי לא לסגור את העגלה מוכנים לתת לקנדים שכר מינימום של 10 דולר שיישבו ויישגיחו ובעצם לא יעשו כלום..

הקונספט הוא די מצחיק,כי היינו במשהו כמו עשור וחצי שהעגלות היה עסק רצחני,שכל יום אני שומע עוד ועוד סיפורים מהעובדים בחנויות סביבי,איך "היהודים מישראל" היו מרוקנים לכל המליונרים בואנקובר את הכסף.

זה אומנות ויכולות שיש רק לישראלים,
"חוצפה" בקונטציה חיובית.

ואני קורא לזה לקויות מוסר בסגנון של "על הזין שלי כל הגויים האלה,אני מוכן למכור את אמא שלי בשקרים כדי לעשות עוד 400 דולר היום"

רמת המשחק והשקר שאנשים מוכנים להגיע אליה בעבודות מסוג זה היא מהירודות ביותר.

מה שכן,
יצא לי להכיר את חברה שלי (עד לפני יומיים),דווקא אירנית ממוצא מוסלמי,שקיבלנו אותה לעבודה רק כדי שתשגיח על העגלה בתקופה שהעיפו את כל הישראלים.
ב3 שבועות שהייתי עם האירנית למדתי עולם ומלוהו מהו,וזה שיא האירוניה שדווקא אירנית מוסלמית הגיע למצב שהיא עובדת בעגלה של ים המלח,ועוד יוצאת עם ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 09:12 
חבר טוב שלי חזר מעגלות בארה"ב אחרי שעבד שם יותר משנה.
כמות הכסף שהוא היה עושה בחודש היא הייתה משלשת את מה שאני הייתי מרוויח, אם וכאשר הייתי טוחן את עצמי במשמרות.
אני לא מדבר בכלל על תקופת הקריסמס, ששם האמריקאים רק מחפשים מה לקנות ומוצרי ים המלח נראים להם המתנה המושלמת.
מידי פעם גם התחילו איתו אמריקאיות שהוא מכר להן ובסופו של יום ניסה עליהן את המוצרים.
החיים הטובים (במידה ואתה נמצא במקום טוב, עם אנשים טובים ואתה לא נשבר מתקופות רעות)

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
לפעמים לרשויות ההיגרה עולה השתן לדם וזה נגמר במאסר, קנס גבוה ולעיתים איסור כניסה לארה"ב לכל החיים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
מנסיון, כל מה שכתבו כאן מדוייק.
בסופו של דבר אם אתה בן זונה חסר מצפון ואתה רוצה רק כסף, אז הפלוס ($$$) עולה בהרבה על המינוס.
וכן, בכל העולם עלו כבר על הטריק הזה, כולל אוסטרליה וכו'.
בניו זילנד בעיקרון זה חוקי (לא צריך אשרת עבודה בשביל לעבוד, זה מה זכור לי כשטיילתי שמה), הלהיט הנוכחי איפה שכל העגלות והכסף רצים זה דרום אפריקה (טרנד משתנה כל שנה שנתיים)...
ובעיקרון יש גם בפיליפינים, בסינגפור, באירופה (אוסטריה, גרמניה אנגליה וכו'), מקסיקו, ובעיקרון בכל מקום בעולם שאתה מסוגל לחשוב עליו עם עשירון עליון חסר רסן :) .
מכיר חבר'ה שעובדים כרגע בלונדון, קייפטאון, וינה ומקסיקו, אם מישהו חושב על זה ומחפש מקום בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 12:04 
לעשות כסף ממכירות זה לא משהו שהומצא בעגלות בחו״ל,גם בארץ זה עובד ועובד יפה(למי שטוב בזה כמובן).
עבודת העגלות בחו״ל היא עבודה לא נורמלית של 13-14 שעות ביום(כולל הנסיעות),אז ברור שיש אנשים שירויחו סכומים יפים,אבל בתכלס עדיף להתרחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
חבר שלי עשה של 30 אלף בשבועיים, וזיין לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: