תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 19:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סמארטפונים וחבילות
הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 15:14 
כל המשפחה סיימה את ההתחייבויות על המכשירים שלנו ורצינו לשדרג לסמארטפונים
אנחנו רוצים להזמין 5 מכשירים,ככל הנראה כולם יהיו אייפון 4(הבנתי שאין טעם לשלם עוד על ה4S),אולי אחד מהם יהיה SG2,עם חבילות גלישה,1000 שיחות והודעות וכל החרא הזה.
אנחנו במסלול העסקי ולפני שהחברות מציעות לנו הצעות ומנסות לעקוץ אותנו,רציתי לקבל קצת מידע על החבילות שאנשים משלמים.
מה המחיר ההגיוני לשלם פר בן אדם למכשיר פלוס חבילה לחודש?(לצורך העניין:אייפון 4 עם חבילת גלישה לא מוגבלת וכל 1000 הודעות ושיחות).

כמה אנחנו יכולים באמת להוריד מהמחירים שיציעו לנו בגלל שאנחנו לקוח עסקי וכו'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סמארטפונים וחבילות
הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 16:30 
הדבר הכי חכם שאתם יכולים לעשות זה לקנות את המכשירים באופן פרטי ולקבל ניתוק זיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 19:04 
לא תתפוס אותי כתב:
הדבר הכי חכם שאתם יכולים לעשות זה לקנות את המכשירים באופן פרטי ולקבל ניתוק זיקה

נכון מאוד.
ולגבי הטלפון שתבחרו: בתור מי שהיה לו סמסונג גלקסי במשך 3 ימים ועכשיו יש לו אייפון 4, אני אומר שסמסונג גלקסי יותר טוב וגם עולה 1,000 שקל פחות - לפיכך עדיף סמסונג גלקסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 19:53 
לגבי רכישה - מומלץ לבדוק אפשרות של רכישה בחו"ל (קרוב משפחה או משו שבא לארץ בקרוב שיכול להביא את המכשירים) ואם לא אז רכישה מחו"ל דרך אינטרנט. במידה ואינכם יכולים/לא משתלם- קנו מחנות פרטית.

חבילות - (לקוחות פרטים)
כיום כל החברות אחרי שחגגו עליהם עם הניתוק זיקה נותנות זיכוי של עד 80 ₪ למכשיר. הקאצט פה שהזיכוי הוא בהתאם לחבילה שאתה משלם.
לפי בדיקה באתר http://www.mehiron.co.il החבילה הזאת הכי משתלמת עבור 1000 דקות היא ORANGE CLEAR שכוללת 1300 דקות לכל היעדים,1300 הודעות לכל היעדים ו3500 דקות ברשת אורנג' במחיר של 189 ₪ (לאחר ניתוק זיקה) וגלישה של 2 ג'יגה ביט שאחריה מואט לך הקצב (אין תשלום על חריגה בגלישה)
אם אתה רוצה אתה יכול להגדיל את חבילת הגלישה ל5 ג'יגה ב15 ₪ וחבילת טלוויזיה בעוד 20 ₪
אם אתה מדבר רק 850 אתה יכול לעשות 850 דקות והודעות לכל היעדים ב150 ₪ (אחרי ניתוק זיקה) וחבילת גלישה של 1 GB שאחריהם המהירות מואטת (יכול להגדיל ב15 ₪ ל2 GB) וכנ"ל לגבי החבילת טלוויזיה

אני מציע לך לבדוק בנוסף באתר הזה את המסלולים של החברות :
http://www.kamaze.co.il
כי יכול להיות שאתר מחירון לא ממש מעודכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 17:01 
מדהים כמה יקר העניין נהיה מאז שנכנס ה4S.
אני שוקל ניתוק זיקה, זאת האפשרות היחידה שלי לצאת בזול, אבל הבעיה היא למצוא מישהו שימכור לי ב36 תשלומים כדי לא לצאת בנזק בטווח הקצר.
איך אני משיג את הקבלה שהם דורשים אם אני קונה באיביי, לא בעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 18:21 
1) אני קניתי באיביי וזו לא בעיה
2) 36 תשלומים זה המון, אתה באמת תישאר עם המכשיר שלוש שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 19:52 
1. לפי מה שאני הבנתי, אם קונים מכשיר בחו"ל אז אי אפשר לקבל זיכוי מחברת הסלולר בהתאם לחוק ניתוק זיקה.
לת"א - אתה בטוח במה שאתה אומר?

2. לגבי רכישת מכשיר יד שניה - לגבי זה אני לא סגור, אבל ההגיון אומר ש:
א. אם אתה לא מביא חשבונית - אתה לא תקבל זיכוי.
ב. אם הבנאדם שמכר לך קיבל בעצמו זיכוי לפי חוק ניתוק זיקה - גם אז אתה לא תקבל זיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 20:09 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
1. לפי מה שאני הבנתי, אם קונים מכשיר בחו"ל אז אי אפשר לקבל זיכוי מחברת הסלולר בהתאם לחוק ניתוק זיקה.

ב. אם הבנאדם שמכר לך קיבל בעצמו זיכוי לפי חוק ניתוק זיקה - גם אז אתה לא תקבל זיכוי.

בטוח במאה אחוז. הבאתי קבלה מebay + פייפאל + שורת חיוב בויזה והכל עבר סבבה. עשיתי את זה עם שני מכשירים שונים.

הדבר היחיד שמשנה זה שהשם שלך יהיה על הקבלה (וזה די טפשי בהתחשב בעובדה שאתה מקבל את החשבונית בטקסט באימייל.

מכשירי יד שניה לא זכאים לזיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

בטוח במאה אחוז. הבאתי קבלה מebay + פייפאל + שורת חיוב בויזה והכל עבר סבבה. עשיתי את זה עם שני מכשירים שונים.

הדבר היחיד שמשנה זה שהשם שלך יהיה על הקבלה (וזה די טפשי בהתחשב בעובדה שאתה מקבל את החשבונית בטקסט באימייל.

ואגב, יתכן מאוד שניתן גם לעשות זאת ללא השם שלך על החשבונית. אתמול פגשתי חבר שהחשבונית לא היתה על מו בכלל ואחרי שאמרו לו שלא ניתן, הוא הפנה אותם למס' הסיריאלי שמופיע על המכשיר וגם על החשבונית ואישרו לו את ההחזרים החודשיים. אין לי מדד כמה זה עובד וכמה אבל כנראה שזה אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2012, 23:39 
קשה לי להאמין שאני אשאר איתו 3 שנים (למרות שאני עם ה3G כבר 3 שנים) אבל הזיכוי מחברת פלאפון (80 ש"ח) מגיע בצורת 36 תשלומים, הדרך היחידה לצאת באמת EVEN היא ע"י תשלומים, או להשיג מכשיר בהרבה פחות מ2880 ש"ח (80X36)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 02:05 
danired כתב:
קשה לי להאמין שאני אשאר איתו 3 שנים (למרות שאני עם ה3G כבר 3 שנים) אבל הזיכוי מחברת פלאפון (80 ש"ח) מגיע בצורת 36 תשלומים, הדרך היחידה לצאת באמת EVEN היא ע"י תשלומים, או להשיג מכשיר בהרבה פחות מ2880 ש"ח (80X36)

הזיכוי שלהם הוא כדי כביכול שתשאר 3 שנים או שתוותר על התוכנית והזיכוי. אחרי שנמאס לך אתה יכול או להעביר בעלות לקרוב משפחה שיהיה בתוכנית שלך
לדעתי משרד התקשורת צריך להוציא חוק שמוריד את כל פריסת הזיכויים ל18 חודשים (במקום 80X36 יעשו 160X18,ומחיר המכשיר בחברות יעלה בהתאם וכנ"ל החבילות , בפועל זה יצא אותו דבר.. אבל לא יחייב אנשים להיות 3 שנים עם אותו פלאפון,אולי פעם זה היה זמן השדרוג , היום לדעתי הזמן ירד לשנתיים)
ברגע שמעבדות פרטיות יתחילו להציע שירותי ביטוח לסמארטפונים/היבואן הרשמי של הפלאפון , מפעילי הסלולר יפסיקו למכור מכשירים ובהתאם לזה לא לתת גם החזרים,מה שיוביל לירידה במחיר החבילות

בעתיד היותר רחוק כולם ידברו דרך VIEBER (כבר היום אנשים מדברים דרכו) או שירותי VPN אחרים מה שיוביל לירידה דרמטית יותר במחיר השיחות ועלייה במחיר הגלישה (כך יהיה תחרות מאוזנת בין VPN לשיחה רגילה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

ואגב, יתכן מאוד שניתן גם לעשות זאת ללא השם שלך על החשבונית. אתמול פגשתי חבר שהחשבונית לא היתה על מו בכלל ואחרי שאמרו לו שלא ניתן, הוא הפנה אותם למס' הסיריאלי שמופיע על המכשיר וגם על החשבונית ואישרו לו את ההחזרים החודשיים. אין לי מדד כמה זה עובד וכמה אבל כנראה שזה אפשרי.

אני חושב שלאנשי המכירות שם במרכז שירות של החברה הרבה יותר אכפת שתישאר לקוח שלהם ולא תעבור למתחרה מאשר כל מיני דקדוקים בקוצו של יוד בנושא זכאות לניתוק זיקה.
אני באתי עם חשבונית מחו"ל שלא היתה ממש על שמי (אחותי היתה צריכה חשבונית על שמה כדי לקבל החזר מע"מ) והבחור החביב שסידר לי דיל חביב אפילו לא הניד עפעף.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2012, 14:20 
Adom Bdam כתב:
danired כתב:

הזיכוי שלהם הוא כדי כביכול שתשאר 3 שנים או שתוותר על התוכנית והזיכוי. אחרי שנמאס לך אתה יכול או להעביר בעלות לקרוב משפחה שיהיה בתוכנית שלך
לדעתי משרד התקשורת צריך להוציא חוק שמוריד את כל פריסת הזיכויים ל18 חודשים (במקום 80X36 יעשו 160X18,ומחיר המכשיר בחברות יעלה בהתאם וכנ"ל החבילות , בפועל זה יצא אותו דבר.. אבל לא יחייב אנשים להיות 3 שנים עם אותו פלאפון,אולי פעם זה היה זמן השדרוג , היום לדעתי הזמן ירד לשנתיים)
ברגע שמעבדות פרטיות יתחילו להציע שירותי ביטוח לסמארטפונים/היבואן הרשמי של הפלאפון , מפעילי הסלולר יפסיקו למכור מכשירים ובהתאם לזה לא לתת גם החזרים,מה שיוביל לירידה במחיר החבילות

בעתיד היותר רחוק כולם ידברו דרך VIEBER (כבר היום אנשים מדברים דרכו) או שירותי VPN אחרים מה שיוביל לירידה דרמטית יותר במחיר השיחות ועלייה במחיר הגלישה (כך יהיה תחרות מאוזנת בין VPN לשיחה רגילה)

שמע, אין לך שום מושג במה שאתה כותב ואתה סתם מטעה.

דני,
הכוונה שלי היתה שאין שום סיבה לחלק את המכשיר לשלוש שנים, גם אם הזיכוי מחברת הסלולר נפרס ע"ג שלוש שנים.
תפרוס את זה מקסימום לשנה וחצי, תקבל את ההחזר היחסי גם ככה, ואחרי שנה וחצי תתחיל לחפש למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: