ציטוט:
בע"ה
חברים יקרים, עם כל העימות שאליו נגררנו פה ברשת מול שונאי ישראל מהשמאל הקיצוני של ענת לב (מדובר בלב גרמני-נאצי ככל הנראה) וחבריה המנוולים, חבורה מסוכנת שפועלת יד ביד עם ארגונים כמו האיחוד האירופי וגם ארגונים ניאו-נאצים ששואפים להשמדת ישראל ח"ו היל"ת, חשוב לי לחזור ולהבהיר משהו מסויים בקשר לאתיופים ולפרסום ששמתי פה שלשום שנבע מסיבה אחת: זכותם המלאה של תושבי שכונת בר-יהודה (ושל כל שכונה או אדם פרטי) להחליט שלא להשכיר את דירתם לאדם או לקבוצה כזאת או אחרת! מדובר בזכות יסוד מוחלטת של כל אדם ואזרח והם בכלל לא חייבים לתת על כך הסברים לאף אחד! ולכן ראיתי לנכון לדחות בשאט נפש את התערבותה הבוטה של התקשורת השמאלנית שרק מחפשת כל מקום שבו אפשר לרקוד על הדם, ובאתי ואמרתי שגם אני וחבריי לא היינו משכירים דירה לאתיופים או לסודנים, וכמובן שלא לערבים, הומואים ולסביות. זו זכותנו המלאה ואין לנו שום סיבה להתנצל על כך.
רק לאחר שהעניין עורר הרבה יותר רעש ממה שחשבתי, ולאור מבול התגובות שקיבלתי מגולשים אתיופים בתיבת המסרים (שמרובם הגדול התעלמתי וישר חסמתי את האנשים כיוון שהכילו בעיקר דברי נאצה וקללות, ובכל זאת היו כמה שכתבו בצורה יפה ומכובדת ולכן באתי להבהיר כאן משהו), ישנן 2 נקודות נוספות שחשוב לי מאד לחדד וגם רשמתי לכמה מהם במסר האישי:
1. אני מודע לכך שכל האתיופים שנעלבו מדבריי מן הסתם אינם מכירים אותי, כיוון שאם היו מכירים ויודעים שחלק גדול ומרכזי של חבריי היהודים בחב"ד ובכלל הם תימנים, גרוזינים (כמו השכן הצדיק שגר בקומה מתחתיי וכל משפחתו העניפה), מרוקאים, בוכרים וכו' (וכל מי שמכיר את שכונת נחלת הר חב"ד יודע שאצלנו במיוחד יש מגוון של הכל) - הם בוודאי היו צוחקים מעצמם על כך שהם תלו את הסיבה לסלידה שלי מהם בצבע העור... ואם מישהו ימצא מקום אחד שהזכרתי את האתיופים או אפילו את הסודנים בהקשר הזה - אתן לו מה שירצה! (גם היהודים היקרים תושבי שכונת התקווה, שליבי איתם יום יום שעה שעה בגלל הסבל הנורא שלהם מאז שהגיעו לשם כל הסודנים הארורים, הרי גם הם לא בדיוק "אשכנזים בעלי עור לבן"). בקיצור, נפלתם בעניין הזה על הבנאדם הכי לא נכון...
ואם עניין צבע העור זו פשוט האסוציאציה הראשונה שעולה לכם תמיד בראש בכל פעם שדוחים אתכם ולא נותנים לכם בדיוק את מה שאתם רוצים - זה כבר קשור אולי לרגשי הנחיתות שלכם, אבל תסכימו איתי שזאת כבר בעיה שלכם אז אל תאשימו אותנו בכך!
2. אז למרות שבעקרון כאמור איננו חייבים דין וחשבון לאף אחד כשמדובר בנכסים פרטיים שלנו, ושאם מדובר היה לא באתיופי אלא בערבי או בהומו, ברור לגמרי שהייתי ישר מסלק אותו ממני בלי לתת אפילו הסבר אחד נוסף (ושתתפוצץ זהבה גלאון ימח שמה שניסתה לפני כמה שנים לחוקק חוק שיכריח להשכיר להם, ושאם החוק היה עובר הייתי מן הסתם מוסר את הנפש ומוכן אפילו לשלם בחיי כדי להפר חוק נאצי של כלבה כזאת!!!!!!!!!!!!!), הרי שלגבי האתיופים חשוב לי להבהיר: המקום הראשון והיחיד שיצא לי להיתקל בהם מקרוב זה רק ב-6 שנים האחרונות שאני גר פה בקריה. כך שאינני בא להכליל ולומר שכולם בהכרח רעים. בהחלט לא. קיימת כמובן הבעיה ההלכתית שמטילה ספק ביהדותם בגלל עניין הממזרות, ושבגינה הרבי מליובאוויטש קבע שילדיהם לא יוכלו להתקבל לביה"ס של חב"ד אלא רק מי שיעבור גיור לחומרה, אבל עכ"פ לגבי עניינים כמו הרצון להימצא בקרבתם, או לעשות איתם עסקים של השכרת דירות וכיו"ב, הסיבה שרוב תושבי הקריה (ותאמינו לי שאינני מכיר אף אחד מאותם תושבי שכונת בר יהודה שמצולמים בכתבה) לא מוכנים להשכיר לאתיופים קשורה בעיקר לצורת ההתנהגות הברברית שלהם! (ושוב אמנם בלי לעשות הכללות גורפות אבל רבים מאד מהם בפירוש כאלה!) כאשר לבן של השכנים שלי כמה אתיופים שיכורים שברו לפני שנתיים את האף, או כאשר על בנות חב"דניקיות פה בשכונה זרקו פעם בקבוקים מזכוכית, ותאמינו לי שאין מדובר בבודדים או ב"קומץ" - מדובר בתרבות שלמה שכוללת הרבה מאד אתיופים! אז למה לעזאזל שמישהו ירצה בכלל להתעסק איתם?!! ומה פתאום שמישהו ירצה להשכיר להם דירות????
תקבלו את זה שלא אוהבים אתכם וזהו. למה ללכת בכוח?!
אם היו מחליטים במקום מסויים שלא משכירים לחב"דניקים - נראה לכם שהייתי עושה סקנדל מהעניין? לא! לא רוצים? שיבושם להם!
אז יש לי לסיום עצה באמת ידידותית מהלב לאתיופים: אל תיגררו לרעל הזה שיונית לוי ואנשי ערוץ 2 מנסים בכל דרך להכניס לכם! כי הדבר האחרון בעולם(!) שמעניין אותם זה אם יהיה לכם טוב או לא. אנשי התשקורת השמאלנית הללו תמיד היו ונשארו אנשי בליעל שרק מחפשים דם!!!!!! חבל שאתם ואחרים נותנים לנבלות האלה לרכב על הגב שלכם!!!!! הם גרמו בכל דרך לגירוש היהודים מגוש קטיף רק בגלל שהם שונאים שנאת מוות את המתנחלים. אבל תאמינו לי שלגבי הערבים הם גזענים לחלוטין! הם רוצים לחנוק את תושבי שכונת התקווה עם הפליטים הסודנים, אבל כשהסודנים באו לבריכה שלהם בגורדון בצפון תל אביב כל השמאלנים מיד יצאו מהמים בבהלה... וגם בקשר אליכם - את תטעו לחשוב שאכפת להם מכם! הם "גיבורים גדולים" על תושבי שכונה ספרדים מקרית מלאכי. נראה אותם פעם אחת מציעים להשכיר לאתיופים דירות בשיינקין בתל אביב היכן שהבראנז'ה השמאלנית-תל אביבית!!!!!!
בקיצור, האל"ף בי"ת בחיים זה שאם לא רוצים אותי במקום מסויים - צריך להמשיך הלאה. מי שלא רוצה אותי - שיהיה לו לבריאות. ככה צריך.
שבת שלום לכולם!
https://www.facebook.com/notes/gilad-kl ... 9181484476מי זה הפסיכופט המסוכן הזה?