נושא ההודעה: המלצת סוף שבוע וחובת צפיה לכל חובב ספורט
פורסם: 02 דצמבר 2011, 17:51
לפני שנה או שנתיים יצאה רשת ESPN בפרויקט מיוחד בו היא ליקטה 30 במאים שביימו 30 סרטים על אגדות הספורט שלהם. התוצאה היא הסדרה Thirty for Thirty שלפחות חלק מהפרקים שלה הם קאלט.
כבר חודשים שמדגדג לי לפתוח את האשכול הזה,אבל חיכיתי לראות את כל הפרקים עד שאחליט על מה להמליץ. בכל מקרה, במקום הראשון אצלי הוא הסרט על היריבות המטורפת בין האינדיאנה פייסרס ליו-יורק ניקס שהתחילה ב-1995. על-אף שיש לא מעט סוגי ספורט שאני מעדיף על כדורסל, זה כנראה סרט הספורט הכי טוב שראיתי ורק מחזק אצלי את האהבה שגדולה שהיתה לי בזמנו לרג'י מילר הענק, שאחראי למהפך הגדול ביותר בהסטוריה של המשחק:
במקום השני, הסיפור המדהים של שני האסקוברים, פבלו ברון הסמים, ואנדראס הכדורגלן, שמסופר במקביל לעלייתו ונפילתו של הכדורגל הקולומביאני והקשר הבלתי נתפס שלו לקרטלי הסמים במדינה:
במקום השלישי, סיפורו של מאט הופמן, האיש שהביא את ספורט ה- BMX לגבהים בלתי נתפסים, מילולית:
וכמובן, הסיפור המדהים של ולאדה דיבאץ', דרזאן פטרוביץ', דינו ראג'ה ונבחרת יוגוסלביה האגדית שהתפרקה לרסיסים בעקבות המלחמה:
בקיצור, לרוץ לראות!
_________________ Those who do not move, do not notice their chains
נושא ההודעה: Re: המלצת סוף שבוע וחובת צפיה לכל חובב ספורט
פורסם: 03 דצמבר 2011, 03:25
אמיר כתב:
סדרה גדולה, אבל אני ממש ממש לא התלהבתי מ Once Brothers. ממש.
אני הייתי מוסיף גם את June 17, 1994 ו Silly Little Game לרשימת המומלצים.
חוזה כתב:
מרגש.
ראיתי לפני כמה חודשים טריילר לסרט מהסדרה הזו על בחור קנדי שרץ את כל קנדה בלי רגל כדי לקדם מודעות לסרטן ונפטר מאוחר יותר. מדהים. פרויקט ממש מרשים.
Into the Wind, שאגב, סטיב נאש ביים. ואכן, מצויין.
הסרט של סטיב נאש אכן נהדר. לגבי ONCE BROTHERS, הוא מעצבן בעיקר בגלל המבטא של דיבאץ', אבל הסיפור עצמו הוא מדהים. מעבר לאלה, יש גם את הסרט על לארי הולמס ומוחמד עלי, ואת הסרט על הטיול של מייקל ג'ורדן בבייסבול. בקיצור, סדרה נהדרת.
_________________ Those who do not move, do not notice their chains
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה