תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 00:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ראוטר חדש בבזק
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 01:15 
טוב, החלטתי שהגיע הזמן להביא ראוטר הביתה (בעיקר כי יש לי אייפון ובא לי לגלוש מהר יותר בבית, חוץ מזה שתמיד נחמד שיהיה WIFI זמין בבית) במקום המודם שנמצא אצלי 10 שנים או יותר (וטפו טפו טפו עובד כמו סוס).
אני לקוח של בזק + בזק בינלאומי והבנתי שמגיע לי ראוטר חינם (ככה אבא לפחות אמר לי).
איך זה הולך? מה עושים? מה היתרונות והחסרונות שלו לעומת המודם שיש לי כיום? מהירות האינטרנט שלי (5MB) אמורה להשתנות/להיות גרועה יותר עם ראוטר? ומה זה תקן G ו-N הזה שמדברים עליהם (ומה יותר טוב)?
בקיצור, תעשו לי קצת סדר בראש ומה עדיף לקחת.
תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ראוטר חדש בבזק
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 02:41 
טעות חיי הראוטר הזה. בכל מה שקשור למשחקי מולטיפלייר ברשת, מaoe ועד לפוקר, חרבנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 03:03 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
טעות חיי הראוטר הזה. בכל מה שקשור למשחקי מולטיפלייר ברשת, מaoe ועד לפוקר, חרבנה.

אם אתה מחובר עם חיבור קווי לראוטר כמו מודם, זה אמור להציג אותם ביצועים זהים לחלוטין. זה משהו אצלך יותר כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 03:30 
אדמדם כתב:
NARKOTIKA כתב:

אם אתה מחובר עם חיבור קווי לראוטר כמו מודם, זה אמור להציג אותם ביצועים זהים לחלוטין. זה משהו אצלך יותר כנראה.

מה זאת אומרת חיבור קווי? המודם מתחבר לראוטר? זה לא אמור להיות רק ראוטר "לבד"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 03:31 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
אדמדם כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא. לראוטר, למרות שהוא כביכול אלחוטי, עדיין יש איזה 3 חיבורים קווים למכשירים בחדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 03:33 
אדמדם כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אדמדם כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא. לראוטר, למרות שהוא כביכול אלחוטי, עדיין יש איזה 3 חיבורים קווים למכשירים בחדר.

אז זה אומר שאני הולך לבזק, לוקח מהם את הראוטר שמגיע לי ומחבר אותו למודם שיש לי עכשיו בבית?
או שאני מביא להם את המודם ומקבל ראוטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 03:56 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
אדמדם כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אדמדם כתב:
NARKOTIKA כתב:

אז זה אומר שאני הולך לבזק, לוקח מהם את הראוטר שמגיע לי ומחבר אותו למודם שיש לי עכשיו בבית?
או שאני מביא להם את המודם ומקבל ראוטר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 04:55 
תודה :ROSE:
מה לגבי התקן G/N הזה? מה עדיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 06:31 
סמל אישי של המשתמש
n הוא החדש, המתקדם והורג זרע הטוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
או שאני מביא להם את המודם ומקבל ראוטר ?

לאו דווקא, זה תלוי איזה ראוטר זה.
אצלי למשל, הראוטר מתחבר למודם הקיים (מודם כבלים שמחובר לקיר והראוטר מחובר אליו עם כבל רשת RJ45).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 08:51 
קח בחשבון שאם תצטרך תמיכה הם יצרפו אותך לשירות תמיכה בתשלום ובהתחייבות.
אם הוא יתקלקל תצטרך להוכיח שאין לך אחות אם אתה לא מעוניין בתמיכה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 09:15 
אני אנצל את האשכול לשאלה.

המודם של בזק אצלי קצת בעייתי...

כל כמה זמן אני לא מצליח להתחבר אליו בעזרת הWIFI
דיברתי עם בזק עם חירטטו משהו על ההצפנה אבל זה לא קשור.
אם אני רוצה להחליף ראוטר אז אני פשוט הולך לחנות שלהם ומבקש להחליף או שזה צריך להיות כרוך בכך שהראוטר לא תקין וצריך אישור שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 16:23 
טוב, מישהו מוכן להסביר לי משהו?
אבא שלי היום היה בבזק ולקח מהם ראוטר של D-LINK דגם 2760U E1 (חיוב-זיכוי למשך שנתיים בלה בלה בלה..)
הבנתי כבר שזה מודם-נתב. האם אני צריך לרכוש איזה כרטיס רשת כדי שהכל יעבוד? אם כן, למה הם לא אומרים את זה במעמד ה"רכישה"? אני צריך להבין את זה רק כשאני פותח את המדריך התקנה?
תראו, יש לי מחשב אחד בבית שמחובר כיום עם מודם רגיל. רציתי לחבר ראוטר כדי שאני אוכל לגלוש מהאייפון ב-WIFI בבית ולהנות מה-5MB (כשיגיע ה-NGN לאיזור שלי אז כמובן יותר).
בקיצור, מה אני צריך לרכוש עכשיו (אם בכלל)? האם זה יקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
אבא שלי היום היה בבזק ולקח מהם ראוטר של D-LINK דגם 2760U E1 (חיוב-זיכוי למשך שנתיים בלה בלה בלה..)
הבנתי כבר שזה מודם-נתב. האם אני צריך לרכוש איזה כרטיס רשת כדי שהכל יעבוד? אם כן, למה הם לא אומרים את זה במעמד ה"רכישה"? אני צריך להבין את זה רק כשאני פותח את המדריך התקנה?
תראו, יש לי מחשב אחד בבית שמחובר כיום עם מודם רגיל. רציתי לחבר ראוטר כדי שאני אוכל לגלוש מהאייפון ב-WIFI בבית ולהנות מה-5MB (כשיגיע ה-NGN לאיזור שלי אז כמובן יותר).

כרטיס רשת כיום מובנה בכל לוח אם. מה שלא מובנה בכל לוח אם, זה כרטיס רשת אלחוטי, שיכול להתחבר לנתב בלי כבל. אין את זה בנייחים בדרך כלל. מהאייפון אתה יכול להתחבר ואתה יכול לחבר רגיל עם החיבור הקווי את הנתב למחשב, מה הבעיה אז?
אגב, למרות שאין לך ngn אמור להיות אצלך עדיין גם 8 ו10 מגה בייט נדמה לי. יש גם את הufn של הוט בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 17:00 
אדמדם כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

כרטיס רשת כיום מובנה בכל לוח אם. מה שלא מובנה בכל לוח אם, זה כרטיס רשת אלחוטי, שיכול להתחבר לנתב בלי כבל. אין את זה בנייחים בדרך כלל. מהאייפון אתה יכול להתחבר ואתה יכול לחבר רגיל עם החיבור הקווי את הנתב למחשב, מה הבעיה אז?
אגב, למרות שאין לך ngn אמור להיות אצלך עדיין גם 8 ו10 מגה בייט נדמה לי. יש גם את הufn של הוט בכל מקרה.

אז אני מבין ממך שאני לא חייב לקנות כרטיס רשת אלחוטי? זה רק מטעמי נוחות?
מכיוון שיש לי רק מחשב נייח אחד בבית, אני יכול לחבר את הראוטר דרך הכבל רשת וזהו? הכל יעבוד? אם כן אז מעולה.
לפני כחודשיים דיברתי עם בזק בנוגע לשדרוג ל-8 MB (כי הם אמרו ש-10 מגה זה רק NGN), הם אמרו שבאיזור שלי אי אפשר להתחבר ליותר מ-5 מגה ואני צריך לחכות שהם יפרסו את ה-NGN כאן. זה אמור לקחת עד סוף השנה, אבל אצלנו בארץ אי אפשר לדעת כלום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2011, 18:32 
אדמדם תודה רבה :ROSE:
התקנתי את הראוטר, הכל עובד מצויין :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: