עד המ!!ת הפועל כתב:
LocalBenitez כתב:
גבר , לא ברור לי למה אתה צריך אקטיבציה בכלל?
אם האייפון הוא SIM FREE וכבר עובד בארץ אין שום סיבה/צורך לעשות לו אקטיבציה מול אפל, פשוט שמים את ה SIM המקומי והחנות שמכרה לך מעדכנת את חברת הסלולר המקומית.
עשיתי את זה כבר עם אייפון 3GS באיטליה ועם אייפון 4 בגרמניה.
בטוח?
כי אני הבנתי מאנשים שגם באייפונים שהם סים-פרי יש צורך באקטיבציה מול השרתים של אפל (פעולה של שניות, אבל נחוצה מאוד).
אני אנסה לרכוש כרטיס מיקרו-סים כזה בסופיה עם גלישה ללא הגבלה ולהכניס אותו לאייפון. אם יעבוד - הרווחתי. אם לא - אני אלך לחנות ההיא של אפל.
אותה אקטיבציה נחוצה למי שקנה את המכשיר בארץ לפני ינואר ולא פתח אותו, זאת אומרת שהמכשיר לא סים פרי (אני לא מדבר על פריצה). את אותה אקטיבציה אפשר לעשות דרך אורנג׳/סלקום/פלאפון, הולכים אליהם ומבקשים לפתוח את המכשיר לכל סים, אחרי יום או יומיים מחברים את המכשיר למחשב ועושים סנכרון דרך האייטונס וזה עושה את הכל לבד ורק מודיע בסוף שהמכשיר פתוח לכל סים. ושוב, אם קנית את המכשיר בארץ מחברה סלולארית מינואר 11׳ ואילך המכשיר כבר פתוח ואין צורך בכל התהליך. אם אתה ממש חרדתי ורוצה לוודא לפני שאתה טס, קח מחבר מיקרו סים של חברה סלולארית מקומית שהיא לא החברה שלך, תכניס למכשיר שלך ואם הוא יזהה את הסים ותהיה קליטה זה אומר שהמכשיר פתוח.
באירופה בכל משרד של חברת טלפונית שמוכרים כרטיס סים משולם מראש מוכרים גם מיקרו סים, ובאותו מחיר בדיוק. הסר דאגה מליבך.