קלדרון כתב:
הפועל זה השיגעון כתב:
הספר הזה:
מישהו קרא ויכול לפרט מעט על הספר? בעיקר על היסוד הפסיכולוגי בו, פחות על העלילה.
אני ועוד מישהי מתכננים להשתמש ברעיון הכללי של הספר כמתכון לסרט הגמר במגמת קולנוע.
הייתי קורא את הספר בשמחה פשוט אנחנו קצרים בזמן ולקרוא ספר כזה, או לפחות פרקים עיקריים ממנו, לוקח לא מעט זמן.
עזוב. בכל מקרה אף אחד לא יראה את הסרט. תשלח למרצה כמה מילים על הרעיון הכללי של מה שאתה מצלם.
במילים אחרות, גועל נפש שמי שרוצה שיתיחסו ליצירה שלו מתיחס ככה ליצירה של מישהו אחר.
(מילה על הספר, בגיל 20 חשבתי שזה אחד הספרים היותר מענינים שקראתי)
חס וחלילה, לא התכוונתי לזלזל בספר אפילו לא לרגע.
זהו סרט גמר של כיתה י"ב, נשארו לנו שלושה שבועות עד להגשה של התסריט אם אנחנו רוצים שיהיה לנו סיכוי כלשהו לסיים את הסרט בזמן.
הרעיון הקודם שלנו נשלל ברגע האחרון בשל מספר בעיות. אם לא הייתי נואש למצוא רעיון כמה שיותר מהר, לא הייתי בא לכתוב על כך בפורום.
הרעיון להשתמש בספר כמקור השראה עלה מזאת שעובדת יחד איתי(היא ד"א גם לא קראה את הספר, שמעה עליו מחברה שלה).
אנחנו לא מנסים בשום פנים ואופן להפוך את הספר לסרט, אנחנו לוקחים את זה לגמרי לכיוון שלנו(מה גם שסרט של 15 דקות לא יכול להכיל עשירית מהסיפור לפי מה שהבנתי).
אנחנו מתכוונים לקחת את עניין הקוביות ולהלביש אותו על חייו של נער בן 17.
שוב, לא הייתה שום כוונה לזלזל בספר, אפילו כתבתי שהייתי קורא אותו בשמחה אם היה לי זמן, אם משתמע מההודעה הפותחת זלזול מסוים אני מתנצל.