אדום טורקי כתב:
Frank Serpico כתב:
נועם שחם כתב:
MANDALA כתב:
לא יודע, בעיני הנהג שרצח 2 רוכבי אופניים שלשום, גבר להזכירך, קצת יותר גרוע. ובכלל, אם תעקוב אחרי הסטטיסטיקה, רוב מקרי המוות בכבישים נגרמים על ידי נהגים גברים.
אני מניח שסטטיסטית גם גברים נוהגים בכבישי הארץ פי כמה מנשים (כבישים בין עירוניים, לא ברחוב אבן גבירול).
בטח ובטח בסופי שבוע - כשמשפחות יוצאות לטיולים, כשנוסעים אל מחוץ לעיר, כשחוזרים ממוקדי בילוי מאוחר בלילה, כשיוצאים עם המשפחה לכנרת, כשחוזרים עייפים מאילת.
כמדומני אז גם מרבית התאונות החמורות.
פשוט הנשים נוהגות יותר זהיר מגברים
לא מדויק - נשים, ככלל (זהירות הכללה!), נוהגות בחוסר ביטחון על הכביש, בעוד גברים, ככלל (זהירות, הכללה!) סובלים מעודף ביטחון מופרז על ההגה.
שני הדברים בעייתיים - חוסר ביטחון גורם להססנות, לקבלות החלטות שגויה, ולתאונות בסופו של דבר. עודף ביטחון גורם להערכת יתר את המצב, לקבלת החלטות שגויה וגם לתאונות. ניתן לראות, כדוגמא, שני סגנונות עקיפה בכביש מהיר - עקיפה הססנית כתוצאה מחוסר ביטחון עלולה לגרום לבלבול, לאי הבנת הנהג ההססני, ולתאונה בסופו של דבר. עקיפה "חותכת" ופראית, שנובעת מעודף ביטחון מופרז, עלולה גם היא לגרום לתאונה.
האידאל הוא כמובן שילוב של ביטחון עצמי מאחורי ההגה, יחד עם זהירות ושיקול דעת. מעטים הגברים שמשלבים את שניהם. מעטות עוד יותר (כך נדמה לי) הנשים שמשלבות את השניים.
(וזה עוד בלי להכנס להבדלים מדעיים די מוכחים של ראייה מרחבית, תפיסה מרחבית, חשיבה אנליטית וכו' שקשורים בהבדלים בין המוח הגברי לזה הנשי).