6 שנים חלפו והפצע עדיין פתוח ומדמם.
אני חושב שהגיע הזמן שאנשים יעשו חשבון נפש נוקב עם עצמם, איך הם הגיעו לרמה כ"כ שפלה ובזויה שגירוש אחיהם מאדמתם גרם להם לאדישות במקרה הטוב ולשמחה לאיד במקרה הרע.
איך קרה, שמחאתם (הנרפית מידיי לטעמי, ומעידה על גדלותם של המגורשים) נפלה על אוזניים ערלות, וקיבלה כאן תצוגות צוננות, ומחלק מהמשתמשים רעות להחריד.
איך קרה, שיהודים, בארץ ישראל, לאחר כל ההסטוריה שלנו כעם, גירשו יהודים, חיללו קברים, הרסו בתי כנסת. וזרקו את המגורשים לקרוואנים, חלק מן המגורשים עדיין לא התאושש ונזקק לטיפול פסיכולוגי, היו אנשים שהתאבדו למראה כל עולמם שחרב עליהם, ועדיין לא נשמע בציבור אמירה ברורה וגלויה: סליחה, טעינו.
http://www.shedim.com/forum04/viewtopic ... highlight=אשכול סגידה לאנשים שהרביצו לחוסמי הכבישים אתמול
מוות, פותח האשכול: "בגדול, אני האחרון שמעודד אלימות, אבל האנשים שהרביצו בשרשראות ופטישים לחוסמים הכבישים פשוט מעוררים הערכה.
מי יתן וכולם ילכו בדרכם."
שער 7 הוא אדום: "אנשים גדולים!!!
צריכים לקבל את פרס ישראל אזרח ההומניטרי!!!
ריאתי את זה בבוקר בטלוויזיה,ונהגים פשוט יצאו להרביץ למתנחבלים עם לומים ,פטיש ושרשראות.
כל הכבוד להם, כן יירבו.."
האוהד נועם: "בגדול, נדמה לי שהפתרון לכל העניין עם החסימות כבישים, זה שנהגי המשאיות, שהליצנים האלה תוקעים להם את הפרנסה, יצאו מהמשאיות ויטפלו ככה טוב טוב בכמה פרחחים, בלי יותר מדי התערבות משטרתית."
עומר: אנשים גדולים אחד אחד.
גם לי ולחברים היה תכנון ללכת להרביץ להם אבל לא היה אוטו=)
החתול שנמצא באופסייד: "כעיקרון זו בושה וחרפה שאנשים לוקחים את החוק לידיים, אבל המתנחלים עשו זאת קודם. מזמן חשבתי שצריך לקום הגבר שיאכיל אותם מכות, את הנבלות."
סטלנרי: "כל הכבוד"
19: חוסמי כבישים
תנו להם בפטישים
דמוקרטיה על הזין שלי.
רוי האדום: "הגיע הזמן לפוצץ"
"המתנחלים האידיאליסטים הם כמו הנאצים של עד שנת 39 , מאמינים כי הם עליונים , מאמינים כי השטח שעליו הם יושבים צריך להיות נטול מ"זרים" , הם שורפים ועוקרים פרנסה של המיעוט השנוא , הם יוצאים למסעות נקם ואלימות באותם אנשים וכו' וכו'
הם כל הרע
אני לא מדבר על הפלשתינאים כי הם פחות מעניינים אותי , הסכנה האמיתית והמוחשית ביותר שהמשך קיומה של המדינה הם אותם חארות שחושבים שהדם שלהם אדום יותר .
שיזדיינו , אני מת לראות אותם עפים משם , אני מת לראות אותם בוכים וצורחים"
שונא צהוב-פישונט: מוות למתנחלים
יהודי לא מגרש יהודי הוא רק מזיז אותו קצת
דניאל דורפמן: הכיבוש וההתנחלויות=הסרטן של המדינה
מפאיניק: אני מברך על המהלך, אבל מודה בפה מלא שמדובר במהלך מלוכלך, גם אם המטרה מקדשת את האמצעים.
: rastafariמי שמצדיק את המתנחלים , תומך בהם ותולה סרט כתום על האוטו שלו הוא פושע וצריך להכניס אותו לצינוק בלי שירותים
עידן הסוהר: מרגש, קיבלתי מילואים להתנתקות
סוף סוף הצבא עושה דבר חיובי
צה"ל
כי גוש קטיף של הערבים ואין כניסה למתנחלים!!
blomil(r)ed: (בתגובה לעידן) : איזה כיף לך גם אני רוצה. אפשר להתנדב בגיל 15 ?(=
רוי: אם הייתי יכול להתנדב , אלוהים , הייתי כל כך רוצה לקחת חלק בפינוי , הייתי כל כך רוצה שמישהו ירים עלי יד ,הייתי גורר אותו עם הפנים על האספלט עד ליציאת הגטו (מעבר ארז) , ומשאיר אותו שם מדמם.
שונא צהוב פישונט: המתנחלים כאלה אנשים זבל חראות שצריך פשוט להרוג אותם,,אני רואה תהתנהגות שלהם ואני פשוט ניגעל,יאללה שיפנו אותם שימות שיגורו בזבל
אם התנהגות כמו שלהם שיחנקו ויתפוצצו....
מוות למתנחלים
adombaneshama: להחזיר המתנחלים חיים או מתים!
ניר תרכיז: אני חושב בדיוק כמוהו - צריך להחליט שביום רביעי בשעה 16:00 נסגרים השערים ואז יצא מה שירצה לחיות, וישאר מי שירצה למות.
אדום בלב: מתי אני צריך להצדיע להם? כשאני פותח להם את השער של ההתנחלות המסריחה שלהם או כשאני מלווה אותם עם הסיור? או שמא כשהבני כלבה עוברים במחסום? מי שומר על מי יא שטוף מוח מזדיין? מי צריך לתת כבוד למי?!?
^Omer^: צריך לאסור עליהם לגדל ילדים.

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with