Officer Barbrady כתב:
גביזון, לא היית מרוצה מהייקיו?
שוב, עשיתי את זה לפני 200 שנה, אני זוכר שזה עלה 4,000 ש"ח אאל"ט, נלקח מכספי המענק הצבאי.
אז זה נחשב לאחד הקורסים היקרים, וכבר אז באו אנשים להייקיו פעם שניה שלהם לתקן אנקורים ולחמן (לא המשתמש) למיניהם.
עשיתי את זה באשדוד באיזה מקלט שכוח אל, סה"כ הייתי די מרוצה מהמורה שהיה איזה סטודנט חנון בטכניון שעשה עבודה לא רעה, היום יש הרבה יותר אמצעים אני מניח שגם להם. יותר תוכנות, סימולציות ברמה אחרת, ושיטות חדשות ללימוד.
בזמנו אאל"ט להייקיו היה את השם הכי טוב יחד עם יואל גבע.
אבל...כל העזרה שהייתי צריך זה בחלק המילולי, רוב הזמן הייתי בים עם בירה ושיננתי מילים.
קיבלתי תוצאה די גבוהה בהתחשב בזה שלא היתה לי שום מטרת יעד יחד עם פטור באנגלית ששימש אותי בשנים האחרונות.
הסיבה שאני לא ממליץ על הייקיו לא כי הם לא טובים, בזמנו הם היו ברמה הכי גבוהה, אלא פשוט אני לא יודע אם עד היום הם ככה.
יואל גבע אני יודע בוודאות שהוא מעולה, מביאים שם אנשי מקצוע מהשטח שיודעים בדיוק מה אתה צריך. מצד שני הם הכי יקרים.
אם הייתי צריך לבחור היום מקום לעשות בו פסיכומטרי זה ללא ספק יואל גבע, גם אם זה לחסוך עוד כסף, בסופו של דבר אפאחד לא רוצה לעשות את זה שוב פעם בגלל חסכון כלכלי שאחר זה עולה גם בזמן, גם ביותר כסף וגם בעצבים.
מצד שני אם הייקיו באותה רמה יחסית לכולם כמו שהיה שאני עשיתי, הייתי ממליץ עליהם בחום, אני פשוט לא יודע אם הם שמרו על הרמה, אין לי אינדיקציה לגביהם.
אגב, אם מישהו רוצה להשלים בגרויות לא משנה בן כמה הוא, פה אפשר להגיד שיואל גבע משאיר לכולם אבק דק דק, הרבה כסף, אבל האנשים שמלמדים אותך הם לא רק מורים מצויינים עם כשרון ללמד, אלא הכי חשוב הם בעצמם היו פעם אלה שכותבים בחינות בגרות (לא כולם אבל הוא משתדל להעסיק כמה שיותר כאלה), כך שהם יודעים איך השיטה עובדת וזה מתבטא מצויין בתוצאה.אמנם אין להם מושג מה הולך להיות בבחינה לרבות מה ירד במיקוד,אבל הם לא ילמדו משהו סתם, לא ידחפו לך מידע מיותר, אלא ישקיעו בדיוק איפה שצריך. באת בשביל הציון? סבבה אנחנו נדאג שעם השקעה מצידך שאנחנו נדריך אותך בדיוק איך להשקיע כמה חודשים תקבל בדיוק מה שאתה רוצה.
פסיכומטרי לא משנה איפה תעשה, אלא אם כן אתה מבריק בצורה חריפה אתה צריך להכין את עצמך לכמה חודשים של הקרבה ומוכנות נפשית, אחרת חבל על הזמן. אלא אם כן מספיק לך ציון נמוך בשביל מה שאתה רוצה...