אוגוסטוס היל כתב:
אדמדם כתב:
סקייפיסי פשטו רגל.
קומוניסם, יש יותר טובים למשחקים. אתה מחפש נייח או נייד?
קיי אס פי יקרים גם. אני יכול להריב לך יותר זול, איפה אתה גר?
חוץ מזה יש פה כמה טעויות. טעויות. אם יש לך כונן Z68 אז אפשר רק ssd של 40 ג'יגה, הוא סוג של משתלב עם הכונן הגדול וגורם לו להיות יותר מהיר. אם אתה לא מתכוון לשלב ומתכוון להשתמש בו למערכת הפעלה אז קח h67. ואם אתה בכלל מתכנן אוברקלוק קח p67.
אופס. אתה בטוח?
קניתי מהם מחשב לפני חצי שנה...
מישהו יודע מה קורה בענייני אחריות בסיטואציה כזאת?
כן, בטוח לגמרי
אם אתה לא מאמין לי, תשאל בפורום שם
והאחריות הלכה כנראה, אלא אם יש לך חלק או שניים שהם עם אחריות מהיבואן...
קורמאק, הנה משהו לדוגמא:
מפרט זה הורכב ב -
http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל
מעבד:Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪849
קירור למעבד:Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 onlyכמות: 1 - מחיר: ₪110
לוח אם:Gigabyte GA-Z68P-DS3כמות: 1 - מחיר: ₪595
מארז:Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪650
זיכרון:Kingston 4GB DDR3 1333כמות: 2 - מחיר: ₪184
קשיח למחשב שולחני:Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪256
קשיח למחשב שולחני:OCZ 50GB SSD PCI-E X4 Sata Revodrive 540M Readכמות: 1 - מחיר: ₪1355
כרטיס מסך:Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1449
כונן אופטי:SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACKכמות: 1 - מחיר: ₪99
סה"כ: ₪5731
מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.
תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה
מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5617 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/fmdsc9etאגב אני לא מוכר שלהם, סתם יש להקם טופס להעתיק את זה לפורומים ויש שם את כל החרא הזה.
את הזכרונות הורדתי ל1333, יש הבדל של חצי אחוז אולי ביניהם ו1600....
מארז מצויין, ספק כוח חזק מדי אבל זה בא בחבילה ממש משתלמת, אם תיקח בנפרד אז זה יהיה ספק 500 רק, למרות שהוא גם יספיק, אבל אם אפשר אז למה לא. השינוי העיקרי הוא שהבאתי לך לוח אם z68, שבעיקרון בזכות הsamrt respone הוא סוג של משלב בין הכונן הקשיח והssd וגורם לכונן להיות הרבה יותר מהיר. הבאתי לך ssd מהיר פי 3 ממה שאתה הבאת גם אגב, אבל רואים את זה במחיר. ככה עכשיו תוכל להשתמש בקצת יותר ממ120 ג'יגה מסכנים לדברים. ואתה יכול לראות לפי המחיר של הכרטיס מסך כמה ksp יקרים. אם אני אקח ssd ב450 שקל אז בכלל תבין כמה הם יקרים. אתה מעוניין באוברקלוקינג או שקט אגב?