תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 יולי 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נשואים פלוס - מארז של כל העונות
הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 10:25 
http://www.tvshowsondvd.com/news/Marrie ... ries/14548

מישהו יודע, אולי, במקרה בטעות, אם אותו הדבר נמכר גם עם כתוביות בעברית?
לא הצלחתי להבין מהלינק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נשואים פלוס - מארז של כל העונות
הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 10:37 
אין סיכוי בגרסא שהם מפרסמים ואני בספק גדול אם זה יצא אי פעם עם כתוביות בעברית.
מה גם שהלינק שם מוביל לגרסת NTSC שלא תעבוד על כל DVD בארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 10:45 
לא מבין את זה.
לכל הסדרות הקיקיוניות והמשעממות יש מארזים שנמכרים באלפי עותקים. ודווקא הסדרה הכי גדולה אי פעם אין.
פשוט מדהים.
למי שיש זמן פנוי להתעסקות בענייני זכויות יוצרים וכיו"ב, שילך על זה. אפשר לעשות כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 11:59 
idan כתב:
לא מבין את זה.
לכל הסדרות הקיקיוניות והמשעממות יש מארזים שנמכרים באלפי עותקים. ודווקא הסדרה הכי גדולה אי פעם אין.
פשוט מדהים.
למי שיש זמן פנוי להתעסקות בענייני זכויות יוצרים וכיו"ב, שילך על זה. אפשר לעשות כסף.

אני לא חושב שבוקס-סטים נמכרים מספיק בארץ כדי שיוציאו אותם. המחירים יקרים בטירוף וגם ככה הישראלים לא ששים לקנות את התכנים שלהם, בטח לא באריזה מהודרת שעולה יותר מלקנות את כל העונות בנפרד.
זה שמידי פעם נמכר איזה סופרנוס פה או שם לא אומר שאפשר לעשות מזה כסף.

בכל אופן בנוגע לסדרה הספציפית הזו שמעתי פעם ששיר הפתיחה שלהם היה קורבן למאבק זכויות יוצרים דיי ארוך, לא יודע כמה זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:03 
לא תתפוס אותי כתב:
idan כתב:
לא מבין את זה.
פשוט מדהים.

אני לא חושב שבוקס-סטים נמכרים מספיק בארץ כדי שיוציאו אותם. המחירים יקרים בטירוף וגם ככה הישראלים לא ששים לקנות את התכנים שלהם, בטח לא באריזה מהודרת שעולה יותר מלקנות את כל העונות בנפרד.
זה שמידי פעם נמכר איזה סופרנוס פה או שם לא אומר שאפשר לעשות מזה כסף.

בכל אופן בנוגע לסדרה הספציפית הזו שמעתי פעם ששיר הפתיחה שלהם היה קורבן למאבק זכויות יוצרים דיי ארוך, לא יודע כמה זה נכון.

עזוב אותך אחי,
איך אני מארגן את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 13:53 
מוריד מהאינטרנט או מזמין מamazon.co.uk כל עונה בנפרד
אל תצפה לתרגום בעברית, אבל יהיו כתוביות באנגלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 15:01 
לא יצא עם תרגום לעברית. נכון שיש בכלל בעיה של הוצאה בארץ ואת הסיבות העיקריות כבר נתן לת"א, אבל זה לא שלא הוציאו כאן סדרות הרבה פחות אטרקטיביות אז זה עדיין מוזר.
בתור מי שיש לו את המארזים של כל העונות, אני יכול להגיד שאפילו לאמריקאים לקח הרבה זמן להוציא את כל העונות, ולכן חוץ מהשלוש הראשונות את השאר קניתי בהוצאה הולנדית/בלגית או הצרפתית כבר לפני הרבה שנים ( אין כמעט סופ"ש שלא רואה כמה פרקים, זה סם חיים ). באנגליה יצאו רק העונות הראשונות אגב.
אם אתה רוצה לקנות מארז במחיר סביר, נסה באיביי. עונות בודדות גם, או ב- www.deepdiscount.com שיש להם כרגע סייל שנתי שאני חושב שעדיין נמשך כרגע.

ואכן רק שתי העונות הראשונות כוללות את שיר הפתיחה המקורי, באחרות יש מנגינה שמזכירה אותו קצת, והתרגלתי אליה כל כך שאני כבר בקושי זוכר שזו לא המקורית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: