תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 יולי 2025, 01:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לאוס
הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 17:45 
אני מתכנן לנסוע בעוד כמה חודשים לויטנאם וקמבודיה. רציתי לדעת אם מישהו פה היה בלאוס גם וממליץ להמשיך לשם ?
אם כן, כמה זמן בערך כדאי להיות שם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לאוס
הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי, אבל רק מסיפורים של אנשים שטיילתי איתם שהיו שם עף לי התחת...
לא זוכר איך קוראים לחרא הזה של המגלשות מים עם בירות ומסיבות בכל מקום אבל אני נדרתי יום אחד ללכת לשם :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
לא הייתי, אבל רק מסיפורים של אנשים שטיילתי איתם שהיו שם עף לי התחת...
לא זוכר איך קוראים לחרא הזה של המגלשות מים עם בירות ומסיבות בכל מקום אבל אני נדרתי יום אחד ללכת לשם :D

אשקלונה?

ואכן אומרים שלאוס שווה ביקור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 18:45 
אני הייתי שם לפני 10 שנים.
מדינה מדהימה, מומלץ בחום. אם ההתלבטות היא בין לאוס לקמבודיה הייתי בוחר בלאוס בלי לחשוב פעמיים.
תנסה להיות שם מינימום שבוע. אם יש לך שבועיים זה אופטימלי. אם יש לך זמן לא מוגבל ואתה אוהב "להיתקע" במקומות, אתה יכול להיות שם גם חודש.

אדום אש - למקום שאתה מדבר עליו קוראים ואנג ויינג. בתקופתי לא היו שם מגלשות מים, כל השאר היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 18:49 
איפה לאוס נמצאת בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 19:03 
עד המ!!ת הפועל כתב:
איפה לאוס נמצאת בדיוק?

במזרח אירופה (לא באמת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 21:53 
יש את האומגות והמקפצות מעל הנהר שם, עוצרים עם האבובים בדרך וקונים מהם שם בקבוק ליטר של leo bee, וככה זה מאפשר לעלות לשם חופשי כמה שבא לך ולקפוץ. אחר כך בהמשך, פתאום קופצת מאיזה חושה על גדות הנהר איזו זקנה משוגעת וצועקת משהו לא ברור עם תנועות ידיים שנעלה אליה לחושה. עולים עליה לאכול סנדביצ'ים, ובא בעלה שנראה כמו איזה זקן שיכור מסרט בורקס (אריה אליאס הלאוסי) ומשקה אותנו בלי סוף בleo whisky מכוסות צ'ייסרים עשויים מעץ. כל הדרך חזרה כבר חרפתי על האבוב במורד הנהר..
ואנג ויאנג :BOW:
לאוס :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2011, 23:31 
כנראה שמדובר במדינה הכי פרקטית בעולם. 6 מיליון תושבים על שטח עצום - יש בדיוק 3 ערים גדולות (כשרק העיר בירה שאין בה יותר מדי מה לעשות היא עיר גדולה באמת), ועוד שלושה כפרים שיש מה לעשות בהם.
תכ'לס - אחת המדינות האדירות ביותר.
יש בצפון איזה כפר של כמה בונגלוס על נהר כשהדרך היחידה להגיע לשם היא בסירה - אחלה מקום לבטן גב כמה ימים.
יש את לואנג-פראבאנג שזו עיר שפאשר להיתקע בה כמה ימים (יש שם באולינג מודרני שזה אחד הדברים הכי לא קשורים למדינה הפרימיטיבית הזאת).
מעל הכל יש את ואנג-ויאנג (בין העיר בירה ללואנג פראבנג) שזה המקום שאולי הכי נהנתי בו בחיים. אפשר להיתקע שם שבועיים בכיף.
לבירה היחידה שיש בלאוס (בעצם יש קצת הייניקן שמייבאים) קוראים beer-lao, אתה תיתקל בזה מהר מאוד. בירה סבבה. המפעל שלהם בדרך לבודהה פארק ליד העיר בירה - יש להם מרכז מבקרים מודרני ובחינם - שווה ביקור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 01:25 
הייתי בלאוס ב-2004 והייתי בלאוס ב-2010 אני חייב לציין שדי התאכזבתי בפעם השניה ,עדיין היה חוויה כיפית אבל לא כמו שהיה ב-2004 אז זה היה הרבה פחות מסחרי ,במיוחד ואן ויאנג .

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 11:47 
אני מתכוון כנראה לנגיע מקמבודיה או מויטנאם.
איך מגיעים לשם ? כי ראיתי שאין טיסות ישירות מקמבודיה ללאוס ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2011, 17:19 
morrissey כתב:
אני מתכוון כנראה לנגיע מקמבודיה או מויטנאם.
איך מגיעים לשם ? כי ראיתי שאין טיסות ישירות מקמבודיה ללאוס ...

יש מעבר מצפון ויטנאם לצפון לאוס. נדמה לי שזה נסיעה של כמה ימים, שבדרך אתה עובר בכל מיני מקומות לא מתוירים (לא יודע אם אתה אוהב את זה או לא).
מקמבודיה לויטנאם אני זוכר שהיה איזה מעבר, אבל לא בטוח שהוא פתוח באופן קבוע - צריך לברר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: