תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 יולי 2025, 14:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 538 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחאה רבתי ב"טקס הזיכרון" הדוחה של השמאל הקיצוני
הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 09:47 
חברים,

פחות מ24 שעות לאחר שהמשתמש חוזה שיתף אותנו בתוכנית ההזויה והדוחה של ארגון השמאל הקיצוני "לוחמים לשלום" לקיים טקס זיכרון המבזה ומשפיל עד עפר את כבודם של חללי צה"ל שנהרגו כשיצאו להגן על העם והארץ, ואת כבודם של מאות הנרצחים בפיגועי הטרור הנוראיים שעברו על ישראל, אנו מתארגנים למחות כנגד המעשה המסוכן, המעוות והרוע מכל- מעודד הטרור הזה.

כרגע אנו קבוצה המונה כמה עשרות אנשים בלבד. חשוב מאוד והכרחי בעיניי שכל אחד שרואה את העוול הנורא שבקיום של טקס זיכרון משותף לאחינו שהקריבו את חייהם במלחמות הגנה עלינו יחד עם האוייבים שהרגו אותם. שכל מי שרואה את השקר, הדמגוגיה, החוצפה ועזות המצח לקיים טקס זיכרון משותף למאות הנרצחים בפיגועי הטרור הקשים יחד עם המחבלים השפלים שרצחו אותם, שכל אחד כזה יצטרף אלינו למשימה החשובה והצודקת הזאת!

אשמח לראות אוהדים נוספים יחד איתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחאה רבתי ב"טקס הזיכרון" הדוחה של השמאל הקיצוני
הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסם, איך טקס הזיכרון הזה מעודד טרור???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
אין לכם משהו יותר טוב לעשות ביום הזיכרון מלהציק למשפחות שכולות?

גם אם תהיו אלפים תישארו אספסוף.

טפו ענק עליכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

למה נראה לך שהם יודעים מה זה שכול או שיש להם משהו אחר לעשות ביום הזכרון?
הדבר הכי בטחוני שהמפגינים האלה עשו אי פעם זה לקבל מכות משוטרים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:17 
ערן כתב:
טפו ענק עליכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:18 
ערן כתב:

גם אם תהיו אלפים תישארו אספסוף.

טפו ענק עליכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:20 
מדינה דמוקרטית.זכותם להפגין.
אני חושב שיש להם דווקא סיבה מוצדקת.
אין עניין לעשות טקס עם משפחות של מחבלים.
מחבלים זה מוקצה.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה רעיון מעולה
כל המטרה של הטקס הזה אם אני מבין נכון היא להעלות את המודעות בציבור לסבל משני הצדדים
ולצורך בפיוס ושיתוף פעולה כדי לשבור את מעגל האיבה והאלימות
כל מה שיתן לטקס עוד תשומת לב תקשורתית, ויחשוף אליו כמה שיותר אנשים, בטח כאלו שאינם מה"משוכנעים" הוא מבורך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
מדינה דמוקרטית.זכותם להפגין.
אני חושב שיש להם דווקא סיבה מוצדקת.
אין עניין לעשות טקס עם משפחות של מחבלים.
מחבלים זה מוקצה.

זכותו של כל אחד להפגין על מה שבא לא.
זה לא אומר בהכרח שזה אינטיליגנטי, מכובד או מועיל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:27 
יום הזכרון הוא יום אישי וכואב לכולנו - הוא גם יום אישי וכואב בשבילי
בדרך כלל אני מעביר אותו לבד, או עם המשפחה - לא הולך לטקסי זכרון
השנה, כחריג, אני מתכוון להגיע לטקס הזכרון החשוב והמרגש של "לוחמים לשלום"
אני רוצה להודות לקומוניסים וחבריו ששיכנעו אותי סופית שאין דרך נכונה יותר לציין את היום הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
יש זכות להפגין, רק אני לא מבין איזה זכות יש למישהו לצאת כנגד אבא ואמא שרוצים לזכור את הבן שלהם, באיזה זכות מישהו פה יכול לבוא לאבא שהבן שלו נהרג בצבא ולהגיד לו שהאבא בוגד? איבדתם את השפיות שלכם לגמרי. עוד מעט תגידו שאסור להם לשים פרחים לבנים ליד הקבר כי זה מסמל כניעה.
אתה כל הזמן מבין איזה מחנה עוד הגיוני ואיזה לא, איזה מחנה מפעיל את הראש, ואיזה מפעיל רק כנגד מחנה אחר.
תעזבו את המשפחות המסכנות האלה, האם איבדו את הילדים שלהם בצבא את הילדים שנלחמו עבור המדינה הזאת יותר ממה שאתם אי פעם תלחמו, מי אתם בכלל?? מי??? פישרים. אני יודע שאם אני הייתי הורה שכול חס וחלילה טפו טפו טפו, ואיזה פישר היה בא וקורא לי בוגד בזמן שאני זוכר את הבן שלי, את יום העצמאות הוא היה חוגג באיכילוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
גביזון,
המחאה של קומוניסים היא לא נגד הורים שכולים שבוחרים לציין את זכר יקיריהם בדרכם, אלא נגד ארגונים בעלי אג׳נדה פוליטית מובהקת שתופסים טרמפ על האירוע הזה לקידום השקפותיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
גביזון,
המחאה של קומוניסים היא לא נגד הורים שכולים שבוחרים לציין את זכר יקיריהם בדרכם, אלא נגד ארגונים בעלי אג׳נדה פוליטית מובהקת שתופסים טרמפ על האירוע הזה לקידום השקפותיהם.

אם כך, את עצרת המחאה כנגד הארגונים הללו שיערכו בכל יום אחר, לא ביום הזיכרון, ולא אל מול ההורים המשתתפים בטקס.

שיעשו את זה שבוע לפני הטקס, כמחאה על הכוונה לעורכו. אבל לא ביום הקדוש הזה (ובטקס שהינו קדוש למשתתפיו השכולים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:

תעזבו את המשפחות המסכנות האלה, האם איבדו את הילדים שלהם בצבא את הילדים שנלחמו עבור המדינה הזאת יותר ממה שאתם אי פעם תלחמו, מי אתם בכלל??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 11:05 
בעולם שלכם, אבות שכולים שמושיטים יד מפייסת הם בוגדים, אימהות כואבות שמשתתפות בכאב שכנותיהן הפלסטיניות הן לא פחות מזונות ואחים לנשק שאחרי שירותם רוצים פיוס איבדו את דרכם.

קומוניסים, אנחנו לא מעודדים טרור ואנחנו נגד זה בכל מאודנו- אבל גם לטרוריסט אימא ואבא. אימהות ששמחות שהבן שלהם הוא טרוריסט כנראה לא תגענה לטקס הזה, אבל אמהות שכואבות את החלטות בניהן כן. יש בטקס אימהות שהבן שלהם חמאס אבל הן רוצות פיוס. כמו אימא שבנה היחיד רצה להיות קרבי(ולא, אני לא משווה בין חייל קרבי לפעיל חמאס- אין מקום להשוואה הזו) ואיבדה אותו.
הכאב הוא אותו כאב, החלל שנוצר הוא אותו החלל. את מסורת הטקס הזה החלה משפחה שכולה שהושיטה יד, שלא להפתעתנו הייתה יד מושטת חזרה מהצד השני.

יותר מכל הפגנה, כל ח"כ, כל דיבור, עם כל הכאב שכרוך בטקס הזה, הוא זה שמעניק את התקווה שיש פה אי של נורמליות, שיש דרך.

תבואו, תפגינו, תקראו לנו בוגדים, תקראו לנו עוכרי ישראל, תגידו שאנחנו מבזים את זכרם ותטיחו האשמה זו בהוריי החיילים או הנרצחים- גם בהסתה, גם בגזענות, גם באלימות וגם בדם- את התקווה שלנו לא תקחו!! אז יאללה בואו, תנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
גביזון,

הארגונים האלה מורכבים בדיוק מההורים השכולים שאתה מדבר עליהם. אלה לא שתי קבוצות נפרדות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
שימו לב לטרוריסט הזה! שמישהו יעצור אותו, את החוצפן הזה!

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/S ... mNo=817342

ציטוט:
בתו של לוחם

האם היה זה רימון ההלם שפגע בראשה, הדף הרימון או כדור הגומי שירו שוטרי מג"ב? האם זה מעלה או מוריד? האם התכוון המג"בניק להרוג ילדה בת 11? האם לא התכוון? מה זה משנה. השאלה האמיתית היא למה בכלל באים שוטרי מג"ב כמעט מדי יום לענתא, מעשה שטן, בדיוק בזמן שילדי בית הספר מתפזרים לבתיהם? מה יש להם לחפש, לכל הרוחות, ליד בית הספר בענתא? המג"בניקים באים, ילדי בית הספר מיידים אבנים, המג"בניקים יורים והורגים עוד ילדה קטנה ותמימה ואיש לא בא חשבון. מחוז ש"י במשטרה, אפילו לא מח"ש, חוקר.

בשבועות האחרונים סיפרנו כאן על הפועל ואהיב א-דיק מכפר א-דיק ועל ילד הסוסים, ג'מיל ג'בג'י, ממחנה עסכר, שנהרגו בעוון יידוי אבנים. עכשיו נוספה עליהם עביר עראמין, ילדה בת 11. מוות למיידי אבנים או למי שנמצא בקרבתם.

אבל הסיפור של עביר שונה במקצת. היא בתו-של. בסאם עראמין הוא פעיל "לוחמים למען השלום", ארגון של לוחמים משני הצדדים שהחליטו לפשוט את מדיהם, להניח את כלי הנשק שלהם ולדבר שלום. עראמין הירצה בחודשים האחרונים בעשרות מקומות ברחבי הארץ, בחוגי בית, בתי ספר ואוניברסיטאות, מחצור הגלילית ועד כפר סבא. כמה ימים לפני ששכל את עביר הופיע לפני סטודנטים באוניברסיטת תל אביב. עכשיו גם הוא אב שכול.

אוהל האבלים ליד בית המועצה בענתא עף השבוע מהרוח. בתוך הבניין הגישו קדירת כבש, אורז ויוגורט שנוצק מתוך סירים ענקיים שהיו פעם בשימוש צה"ל, כשר למאכלי חלב. עשרות גברים קודרים הסתובבו הלומים אנה ואנה. בחדרו של ראש המועצה, צילום ענקי של הדרכון של יאסר ערפאת על הקיר, הקשבנו במשך שעה ארוכה לבסאם עראמין. קראו את המונולוג הכואב שלו, הקשיבו לדבריו, כבר מזמן לא נשמעו כדברים הללו.

בן 38, אב לשישה, כולל עביר, שבע שנות מאסר בכלא הישראלי, בן הכפר סעיר שליד חברון, שמתגורר מאז שנישא בענתא, בחצרה האחורית של ירושלים. עובד בארכיון הלאומי הפלסטיני ברמאללה, העברית בפיו קולחת. בזכות תעודת הזהות הכחולה של אמה הירושלמית, עביר היתה תושבת ישראל.

"נפגשנו בפעם הראשונה ב-16 בינואר 2005, בדיוק שנתיים לפני היום שעביר נהרגה. פגשנו שבעה חיילים ישראלים לשעבר, שסירבו לשרת ורצו לפגוש לוחמים פלסטינים. נפגשנו במלון אוורסט בבית לחם. ארבעה פלסטינים ושבעה ישראלים. המפגש היה קשה מאוד. פעם ראשונה שאתה יושב עם הבחור שמשפיל אותך, שיורה בך, שעוצר אותך במחסומים, שמשתתף בכל הפעולות נגדך בגדה. בהתחלה חשבנו שאולי הם שב"כניקים או חיילים מדובדבן, שבאו לעשות לנו מלכודת. ראיתי גם את הפחד בעיני הישראלים שחשבו שאולי אנחנו הולכים לחטוף אותם, אולי להרוג.

"אני נעצרתי בפעם הראשונה והאחרונה בשנת 1985, בגיל 16. כשאתה ילד, יש לך רקע מסוים. ילד כמוני, שהתחיל את המאבק שלו בהרמת דגל פלסטין בלילה, אני לא הייתי צריך חינוך או הסתה. הרגשתי שאין לי ברירה אלא להתנגד לזה שבא להרביץ לי, אנשים זרים שלא מדברים בשפה שלנו ואנחנו לא מבינים מה הם רוצים. כשהייתי שואל את אבא, עכשיו בן 95, מה זה? מי אלה? היה אומר לי: אלו יהודים. ומה הם רוצים? הם רוצים לכבוש אותנו. למה? הוא לא ידע להסביר לי. אז כל מה שרצינו היה שהזרים האלה יעופו מהכפר, ממגרש המשחקים שלנו, שאף אחד לא יפריע לנו. באותו שלב שאני מדבר עליו לא הייתי יכול להסביר מה זה חירות, עצמאות, פלסטין, לא מעניין אותי.

"פעם היתה הפגנה בחלחול לזכר סטודנטית שנהרגה. הייתי בן 12, ובאו החיילים והתחילו לירות. איך הם באים כל כך מהר, נופלים מהשמים, יש הפגנה ומיד הם באים, נותנים גז מדמיע וכדורים. כמה הייתי מפחד. האנשים התפזרו. אני צולע מלידה, רציתי לברוח אבל לא יכולתי כמו שאר הילדים והחיילים תפסו אותי. איזה זיכרון זה. חיילים גדולים מאוד, מפחידים, ונתנו לי כמה מכות ונפלתי על הרצפה, וברחתי וחשבתי שאני צריך לנקום. לא עשיתי להם שום דבר, ותמיד הם עושים לנו ככה. ברחתי לכיוון ההרים ושם היו צעקות בוואדי. מצאנו פלאח עם שישה כדורים ברגליים, שרק עבד באדמתו. כמה בכיתי עליו.

"ראיתי את החיילים משתגעים כשהם רואים דגל פלסטיני, לא הבנתי איזה סמל זה ואני אין לי נשק, אין לי איך להתנגד, אז אם הם שונאים את הדגל, אני אעשה דווקא. כך התחלתי להעריך את הדבר הזה, למרות שלא הבנתי את משמעותו. חזרתי הביתה וחיפשתי את הבגדים שלי לפי הצבעים, כל מה ששחור, אדום, ירוק ולבן לקחתי, בלי שאמא שלי תתפוס אותי, והלכתי לחברים ותפרנו דגל. בלילה הלכנו לעץ הכי גבוה בבית הספר וקשרנו את הדגל בעץ. למחרת באו החיילים. זה היה משחק הילדים שלנו, המאבק האלים שלנו במשך חודשים, עד שלחיילים נמאס והם חתכו את כל העצים בבית הספר. אחר כך עברנו לעמודי חשמל וטלפון וגם התחלנו לכתוב 'תחי פלסטין' על הקירות. זו היתה התקווה שלנו, לשחרר את פלסטין. הדגל הזה, חשבנו, אם יישאר למעלה, אנחנו מנצחים.

"אחר כך ראינו שזה לא עובד. לדבר ולכתוב זה לא עוזר, ולזרוק אבנים זה חבל על הזמן, אז רצינו נשק. למזלי או לרעתי מצאנו במערה כלי נשק ישנים של חיילים ירדנים שברחו ב-67'. שני רימוני יד ורובים ואקדח. אמרתי לעצמי: מהיום אין דבר כזה שקוראים לו ישראל. הנשק בידי. צריך רק להשיג כדורים, כדור לכל ישראלי.

"הרגשתי שאני מבוגר, כבר לא ילד, אבל החברים שלי אמרו לי שלא אוכל לבוא אתם, כי אני צולע ואנחנו רוצים שהמשימה תצליח. הם זרקו שני רימונים על חיילים ואף אחד לא נפגע וירו על ג'יפ ואף אחד לא נפצע. כולם הלכו לכלא להרבה שנים, בלי דם על הידיים. גם אני נעצרתי ומצאתי את עצמי שבע שנים בבית סוהר. לוחם, נאבק, גיבור, עברתי ממשחק הילדים אל הרצינות. ובכלא מצאתי את עצמי רוצה לקרוא על המאבק, לדעת מה זה הבעיה הפלסטינית, מי זה היהודים, למה יש כיבוש - להבין את המצב שאני חלק ממנו. התחלתי להבין את הבעיה שלנו, ההיסטוריה שלנו ושל היהודים, מאז השעבוד שלהם במצרים ואיך עברו את השואה ואיך אנחנו משלמים עכשיו את מחיר הסבל שלהם.

"כשצפיתי בסרט על השואה, ב-86', בחדר 6 באגף ג' בכלא חברון, הבנתי הרבה דברים. לפני הסרט שאלתי את עצמי למה היטלר לא הרג את כולם, אם היה הורג את כולם לא הייתי בבית סוהר. אבל רציתי להתרכז בסרט ולהבין מה זו השואה. אחרי רבע שעה בסרט מצאתי את עצמי בוכה על האנשים האלה שעומדים למות ערומים, בלי שום אשמה, רק בגלל שהם יהודים. רוב האסירים האחרים ישנו, לא רציתי שאף אחד יראה אותי בוכה. על מי אתה בוכה? על האנשים ששמו אותך בכלא, שכובשים אותנו?

"בסרט ראיתי אנשים עם הראש למטה. בלי התנגדות. אנשים נקברים חיים בבולדוזרים, נכנסים לקבל גז, להיחנק ולמות ואנשים שנכנסו לתנורים. זה כאב לי מאוד וגם כעסתי, איך אדם עומד למות - ולא מתנגד. אפילו לא לצעוק, שתדע שאתה חי.

"באחד באוקטובר 87' נכנסו לאגף הנוער שלנו כמעט מאה חיילים, רובם רעולי פנים. כולנו היינו צריכים להתפשט, דבר משפיל מאוד אצלנו, והיינו צריכים לעבור בפרוזדור ומשני הכיוונים תקבל מכות עד שתגיע לחצר. זכרתי שכעסתי על היהודים שלא התנגדו בשואה ובלי להרגיש התחלתי לצעוק. אחרי כמה דקות לא ראיתי יותר את החיילים. הרגשתי שאני יותר חזק מהם. היינו איזה 120 ילדים שספגו מכות. כששאלתי את הקצין-תורן למה, הוא אמר לי: אלה לא שייכים לבית הסוהר. אלו חיילים שהיו באימון. טרנינג. הם התאמנו איך להרוג את האנושיות של הבן-אדם, ליצור אצלו רק נקמה בראש.

"הרבה דברים שראיתי בסרט על השואה ראיתי אחרי זה בחיים. ראיתי באינתיפאדה איך קברו אנשים חיים בסאלם, ואיך שהרגו אשה והשאירו אותה על הכביש, בדיוק כמו בסרט שראיתי קצין נאצי שירה באשה מהחלון שלו ואחר כך אנשים עברו והשאירו אותה על הכביש. איך אחד שיודע את הטעם של הסבל, השעבוד והגזענות, עושה אותו הדבר לעם אחר? למרות זאת היו לי הרבה חברים מהסוהרים, אבל הישראלים היו בשבילי החיילים, המתנחלים והסוהרים.

"כשהשתחררתי ב-92' התחילה כבר אווירה של תקווה. התחתנתי והתחלתי להביא ילדים. תמיד הייתי חולם עליהם, שלא יחיו את החיים הרעים מאוד שהדור שלי חי. רציתי להגן עליהם. להסביר להם הכל, שלא יתבגרו כמוני ולא ידעו כלום. שידעו מה זה פלסטינים ומה זה ישראלים, שיהיו לוחמים עקשניים בלימודים שלהם, שיילחמו בכיבוש ויפתחו כלכלה טובה, שישחקו, יציירו וילמדו כמו כל הילדים. כל הילדים רוצים להיות רופאים, עביר רצתה להיות דווקא מהנדסת. זאת הדרך שרציתי לגדל את הילדים שלי.

"מצאתי את עצמי ב'לוחמים למען שלום' ואחרי המפגש הראשון ידענו שאנחנו הולכים להיות ביחד הרבה זמן ושיש לנו אחריות גדולה להילחם למען החיים, למען החירות, להסביר את ערך חיי האדם, כי אנחנו כלי המלחמה משני הצדדים. להסביר לישראלים שלא יודעים מה זה כיבוש שהבנים שלהם הופכים להיות רוצחים אכזרים, שחושבים שהם מגינים על הביטחון והם להיפך, מסכנים את הביטחון.

"פעם ניגשה אלי תלמידה אחרי הרצאה בחצור הגלילית, שאמרו לי שזה מקום קשה מאוד שקיבל הרבה קטיושות, ואמרה לי: אתה הפלסטיני הראשון שאני פוגשת. היא חיבקה אותי ואמרה לי: 'עכשיו אני עשיתי את השלום עם הפלסטינים. אני לא אאמין עוד לחדשות, לא לממשלה ולא לכל השקרים. פשוט הבנתי'. זה עודד אותי מאוד, כי הנה יש מישהו בצד השני שמבין ומקבל אותך".

"ביום שלישי בשבוע שעבר עוד ישנתי כשעביר הלכה לבית הספר. היתה לה בחינה במתמטיקה. בתשע וחצי ירדתי לכיוון רמאללה לעבודה. עביר אמרה לי יום קודם שהיא רוצה ללכת לחברה ללמוד ואני אמרתי לה: אוי ואבוי לך. אני אעזור לך ללמוד.

"אני נוסע במונית, מסתכל לראות את הבנות שלי שיצאו מבית הספר. מצד שמאל ראיתי ג'יפ של מג"ב. הסתכלתי עליהם וחשבתי: למה הם באים עכשיו? להתעלל בילדים שלנו? אינשאללה שלא יקרה כלום. שהבנות רק ינשמו גז. כשהגעתי לצומת א-ראם התקשרה אלי מורה מבית הספר ואמרה לי שעביר נפלה, וביקשה שאמא שלה תבוא לבית הספר לקחת אותה. התקשרתי הביתה להגיד לאמא, וענתה לי ערין, הבת הגדולה, בת 12, בוכה. לא הבנתי שום דבר. שכנה לקחה את הטלפון ואמרה לי: החיילים ירו בבת שלך בראש והיא נפצעה.

"התקשרתי לבית הספר ואמרו לי שלקחו אותה למקאסד. נסעתי מיד למקאסד, בדרך ראיתי את הג'יפ של מג"ב ליד המועצה, אבל חשבתי שאין זמן להרצאות עכשיו. כשהגעתי למקאסד אמרו לי שמצבה מסוכן מאוד. הם אמרו שצריך לנתח אותה. פחדתי ואמרתי להם שיש לה תעודה ישראלית ואני רוצה לקחת אותה להדסה. כדי לזרז התקשרתי למרכז פרס לשלום שבאמת עזרו מאוד ושלחו אמבולנס של מד"א ולקחו אותה להדסה. שם קבעו שלא צריך ניתוח. ברוך השם, אמרתי לעצמי.

"בשבע בערב הידרדר מצבה, פתאום צריך היה לנתח אותה. צריך לקוות לנס, אמרו לי הרופאים. הבנתי שהבת שלי צריכה נס ואין נסים בזמנים הללו. אמרתי לעצמי שאני לא רוצה לנקום. הנקמה היא שהגיבור הזה, שהבת שלי סיכנה אותו וירה בה, יעמוד לדין. אחרי זה היא נפטרה בצורה רשמית.

"ממה שסיפרו לי הבנתי שהילדים זרקו אבנים והמג"ב נתנו לעביר רימון בראש, מאחור, ממרחק ארבעה מטרים. בהתחלה הם אמרו שהיא נפגעה מאבן. אני מכיר את המשחק הזה, אבל לא האמנתי שיגיעו לרמה כזאת של שפלות, סליחה על המלה הזאת, כשאמרו בערוץ 2 שעביר שיחקה במשהו שהתפוצץ לה בראש. האצבעות שלמות והראש התפוצץ? מנוולים, אמרתי, שקרנים, שולחים ילד בן 18 עם אם-16 שאומרים לו שהילדים שלנו זה אויבים שלו, והוא יודע שאף אחד לא יעמוד לדין ולכן הוא יורה בדם קר ונהפך להיות רוצח.

"אני לא הולך לנצל את הדם של הילדה שלי לצרכים פוליטיים. זאת קריאה אנושית. אני לא אאבד את השכל שלי, את הכיוון שלי, רק כי איבדתי את הלב שלי, את הילדה שלי. אני אמשיך להילחם כדי להגן על אחיה ועל בנות כיתתה, חברות שלה, פלסטיניות וישראליות כאחת, כולם ילדים שלנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 11:26 
אני גם אגיע ,
ועם עצבים והרבה כעס להוציא על קומוניסים וחבריו , מקווה שהמשטרה לא תפריע להוציא את העצבים האלה .
בתור בן לאבא שנרצח בפיגוע ,
אני מחכה שמישהו שם יגיד לי איך אני אמור לציין את היום הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
הצדק ייעשה רק כשמחבל מהחמאס יתפוצץ עליהם בהפגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 11:29 
ציטיאט כתב:

תודה שאתה מאחל לי למות בפיגוע .
מי יתערב איתך על תוצאה לפני כל משחק בבלומפילד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:

לרצוח הורים שכולים ללוחמים שנהרגו בשירות צבאי, המחנה השפוי :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
האנשים בעלי דעות השמאל פה כל הזמן מצפים (בצורה בוטה אגב) מהימין להיות יותר שקול, יותא אינטילגנט, יותר פתוח.

מצחיק לראות שאין שום חלק שקול, שום אינטיליגנציה, ושום פתיחות של השמאל לימין.
מבחינתכם, זה או הדרך שלכם או אף דרך, כל מי שאומר אחרת הוא כנראה טיפש ואטום שלא עשה מימין כלום בשביל המדינה.
אתם הרי יודעים שזה לא נכון.

אני לא מסכים עם כל מה שקומוניסים אמר, והוא גם לעיתים מתלהם בצורה שאני ממש לא אוהב. אבל ההתנפלות שלכם עליו דוחה לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
האנשים בעלי דעות השמאל פה כל הזמן מצפים (בצורה בוטה אגב) מהימין להיות יותר שקול, יותא אינטילגנט, יותר פתוח.

מבחינתכם, זה או הדרך שלכם או אף דרך, כל מי שאומר אחרת הוא כנראה טיפש ואטום שלא עשה מימין כלום בשביל המדינה.

אני לא מסכים עם כל מה שקומוניסים אמר, והוא גם לעיתים מתלהם בצורה שאני ממש לא אוהב. אבל ההתנפלות שלכם עליו דוחה לא פחות.

ושכחת גם שהוא גם כניראה נאצי/גזען/פאשיסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
*תוקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 12:05 
אדמדם כתב:
קומוניסם, איך טקס הזיכרון הזה מעודד טרור???

כשמחבל מתאבד מוגדר כ"לוחם חופש" זה מעודד טרור.
האם למשל יעלה על דעתך שלמצבעי הלינץ' ברמאללה מגיע זיכרון משותף יחד עם הקורבנות? או האם זה שכיוון את כוונתו לעבר שלהבת פס וירה בה מגיע לו להיזכר באותה שורה יחד איתה? אני חושב שהבנת את הכיוון. לקרוא למחבל לוחם ולזכור אותו (מה המסר שלו, תחשוב על זה רגע.) זה לתת לכאלה שעשויים להיות מחבלים לגיטימציה ובכך המעשה מעודד טרור.
אתה מסכים איתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 12:10 
Serp und Molot כתב:
גביזון,

זה ברור ומובן.
מה שלא ברור זה איך לעזאזאל אפשר להבין אחרת.
אם זה היה יוזמה אישית-פרטית-משפחתית של משפחות שכולות הייתי תמה, המום, מרחם אבל הרבה פחות כועס.
מספיק לראות את הפוליטיקה בטקס הקודם בשביל להבין שזה לא רק שלארגון יש אג'נדה מובהקת- הוא גם מביא אותה ממש לטקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 12:10 
מי אתה חושב שאתה ?
אתה בא להפגין לי מול הפנים ביום הזכרון לאבא שלי ולהורים שכולים ביום הזכרון לבנים שלהם ?
חתיכת חוצפן .
הלוואי שתבואו , אני אבוא ביום הזכרון חס וחלילה למישהו מהמשפחה שלך ויבזה את הטקס .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 12:11 
אדום נחמד כתב:

אני לא מתרגש. להיפך. זה מוכיח לי שאני בכיוון הנכון.
כשנועם שחם שלח אותי להירגע ושלתות מים קרים, נרגעתי והתחלתי לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 12:12 
משתמט מעפן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 12:14 
רוי האדום כתב:
מי אתה חושב שאתה ?
אתה בא להפגין לי מול הפנים ביום הזכרון לאבא שלי ולהורים שכולים ביום הזכרון לבנים שלהם ?
חתיכת חוצפן .
הלוואי שתבואו , אני אבוא ביום הזכרון חס וחלילה למישהו מהמשפחה שלך ויבזה את הטקס .

רוי אני כמובן משתתף בצערך. הדבר האחרון שאני מעוניין בו הוא לפגוע חלילה במשפחות שכולות. כמו שנאמר לך פה, המחאה היא נגד הזלזול הנורא שרוחשים מארגני הטקס כלפי החללים ע"י ההשוואה המקוממת לרוצחיהם.
אני מקווה מאוד שתבין את זה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 538 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: