אז ככה,
שי המספר שהבאת הוביל אותי למחלקת שוד ורצח.
בסוף התקשרתי ממספר אחר והכל הסתדר.
הנה הסיפור:
הבאתי לחבר לפני שבועיים את המצלמה לתוך בלומפילד כי הוא טס והוא היה זקוק נואשות למצלמה, אבל בכניסה לבלומפילד עשו לי ממש בעיות עם המצלמה והייתי צריך לשחק אותה איזה אידיוט שלא מבין כלום כדי שיכניסו לי אותה, ולא רציתי להסתבך עם זה שוב אז החלטנו להיפגש לפני המשחק באנג'ל ושהוא יביא לי את המצלמה ואז הלכתי לשים את זה מתחת לאוטו של אבא של חבר שלי שנסעתי איתו (כי הם כבר נכנסו למשחק והאוטו כמובן היה נעול) אז הכנסתי את המצלמה מתחת לגלגל האחורי ימני, ככה שרק הכבל שלה (זו מצלמה גדולה עם נרתיק גדול) בלט קצת החולצה.
הכל טוב ויפה, אני חוזר וקולט שהמצלמה לא שם, בהתחלה הייתי בטוח שגנבו לי אותה ואז חבר הפנה אותי למכתב שהשאירו על האוטו בוא נכתב שאם איבדתי מצלמה, לגשת למח' אבידות ומציאות של מחוז ת"א (הימ"ר, שם כבר הספקתי להיות לפני שנתיים אז ידעתי גם איפה זה בערך

)
התקשרתי 100 ואז אמרו שאין טעם לנסוע כי השירותים הרגילים של המשטרה -לא מוקד החירום- סגורים בשעה כזו ושאפשר מחר.
היום דיברתי עם אחותי שגרה בת"א והבאתי לה את כל הפרטים, קיצר היא נסעה לשם עכשיו ואמרו לה ש"המצלמה קצת ניזוקה".
כשהיא ראתה את המצלמה היא הגיעה לגוש שחור של מה שהיה נראה פעם כמוצק, הזמינו חבלן משטרתי שיפוצץ אותה כי חשבו שהיא חפץ חשוד (כשנרגעתי קצת מה"משטרהה זונה!!!" הבנתי שזה כן חשוד להניח מצלמה מתחת לג'יפ באיזור יפו) ולא נשאר ממנה שום דבר..לאחר שהם גילו שלא מדובר בנסיון התנקשות הם אמרו לאחותי שתלך למס רכוש ושם יפצו אותי בערך העכשווי שלה (בערך כ1000 שקלים).
פנייה למשתמש טכנובוי: זו המצלמה שדיברתי איתך עליה לפני כמה חודשים, ההצעה כבר לא בתוקף

זו המצלמה ז"ל, המצלמה הראשונה שלי