05.2010 כתב:
BLIzZaRd כתב:
gilnd כתב:
BLIzZaRd כתב:
gilnd כתב:
לא לגמרי הבנתי מה רצית לומר.ברור שאף אחד מהטיעונים לא תקף ב100% מהמקרים , אבל דיברנו באופן כללי. ובכל אופן , נדירים משחקי הכדורסל (האיכותיים-את זה מותר לשים בסוגריים?) שלא מוכרעים ברבע האחרון.
ונדירים משחקי הכדורגל (האיכותיים) בכללי - זה ימנע ממך לראות אותם?
על מה אנחנו מתווכחים? איזה ענף יותר מעניין? זאת לא הייתה הכוונה שלי. אני פשוט טוען שבגלל שמשחקים בכדורסל מוכרעים לקראת הסוף , נוצרת תחושה ששאר הדקות הן בזבוז.
לא, הוויכוח הוא אם זה בזבוז לראות משחק כדורסל.
אז התשובה שלי היא לא, והסיבה היא שיש גם משחקים טובים שלא מוכרעים בסיום.
בדיוק כמו במשחק כדורגל שיכול להיות מצוין ולא להיות מוכרע בסיום (ע"ע הסופר קלאסיקו 5-0).
ומכיוון שאנחנו לא יודעים איזה משחק יהיה מוכרע מתי (אולי רק אורן זריף) - אין שום סיבה שהם ייחשבו לבזבוז זמן.
בדיוק! בכדורגל כל משחק יכול ליהיות מוכרע בכל שלב, ובכל תוצאה יכולה להתהפך, אבל גם כשכן-מה שהיה עד אז לא היה חסר משמעות.
גם ב3-3 שלנו נגד נתניה שנה שעברה 70 הדקות הראשונות הן לא היו בזבוז זמן, אלא אוסף של ניסיונות כושלים להבקיע/להגיע למצבי הבקעה.
בכדורסל מה שהולך עד דקות הסיום זה או קליעות חסרות משמעות אמיתית(כי מיד אחריהן באה עוד קליעה כזאת בצד השני) או דריסה שאי אפשר להפוך.
האפשרות השלישית של איזה 10 הפרש עד דקות הסיום, שהקבוצה שבפיגור כן מנסה לחזור באמצעות פאולים בלי הפסקה, זה כבר לא ספורט.
למה בזמן האחרון יותר מדי אנשים פה נכנסים לויכוחים בנושאים שהם לא מבינים בהם? אתה מוציא את עצמך דביל כמעט כמו metal.
מה אתה רוצה נשבע לך שלא הבנתי
בוא נעשה אנלוגיה פשוטה שתפתור את הסיפור
אם בכדורגל משחק מוכרע בדקה ה90 זה אומר ששאר הדקות היו בזבוז? לא, כי בשער הדקות הקבוצות ניסו להבקיע ללא הצלחה.
אם בכדורסל משחק מוכרע בשניות האחרונות זה אומר ששאר הדקות היו בזבוז? לא, כי בשער הדקות הקבוצות ניסו להכריע את המשחק ללא הצלחה.
על איזה מצב אתה מדבר? שקבוצות קולעות בכל התקפה שלהן? כן, זה בגדול הקטע של המשחק- לקלוע סלים.