תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יולי 2025, 00:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "האמת היא שהרצח של רוזנבאום לא מרתיח אותי"
הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 15:28 
ציטוט:
"האמת היא שהרצח של רוזנבאום לא מרתיח אותי. מה שמרתיח אותי היו חייו. תסלחו לי, אבל באמת שלי נשים אריות לא מתחתנות עם יהודים. הרצח הזה דווקא מקובל עלי כתוספת לרשימת "קורבנות טיהור הגזע". יותר חמורה מהתופעה של בחורות אריות שהולכות עם יהודים היא הארים שמקבלים את התופעה הזאת בשוויון נפש. האמת זו אשמתנו. אנחנו מכניסים אותם לתוך החיים שלנו"

המקור כאן
http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%A2%D ... %9D-5.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: "האמת היא שהרצח של רוזנבאום לא מרתיח אותי"
הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 15:44 
ההתבוללות אכן תופעה קשה ועצובה ותודה לסו אלן שמעלה אותה כאן לדיון.. מה שחשוב זה לא מה אמר על זה אדם כזה או אחר, אלא באמת להכיר בתופעה החמורה שבה בנות ישראל נגררות ליחסים עם גויים, דבר שהתברר כמסוכן להן לא פעם, פיזית ונפשית אבל חמור מכך מהווה פגיעה קשה בכל יהודי שעיניו בראשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
כמו עכבר לגבינה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
גויות זה אש :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 15:54 
קומוניסים כתב:
ההתבוללות אכן תופעה קשה ועצובה ותודה לסו אלן שמעלה אותה כאן לדיון.. מה שחשוב זה לא מה אמר על זה אדם כזה או אחר, אלא באמת להכיר בתופעה החמורה שבה בנות ישראל נגררות ליחסים עם גויים, דבר שהתברר כמסוכן להן לא פעם, פיזית ונפשית אבל חמור מכך מהווה פגיעה קשה בכל יהודי שעיניו בראשו.

דת היא אכן תופעה קשה, ותודה לך שאתה מזכיר לנו את זה בכל הודעה שלך. מה שחשוב זה לא מה כותב על זה אדם זה או אחר, אלא להכיר בתופעה החמורה שבה אנשים מאמינים שיש להם את הזכות להגיד לאנשים אחרים מה הם צריכים לאכול, איך הם צריכים להתלבש, ואת מי הם צריכים לאהוב ולשנוא, וזאת רק בגלל שאותם אנשים נולדו לאמא שלתפיסתם שייכת לאותה קבוצה דתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:

לגמרי.
בכייף הייתי מחליף את כל הבנות בישראל בנוצריות :HEART2: .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו להשוות מי שמתנגד להתבוללות לנאצים? סבבה, אחרי זה רק אל תבכו שגם לכם עושים דה לגיטימציה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
וולטון היה שם את זה כתב:
קומוניסים כתב:

דת היא אכן תופעה קשה, ותודה לך שאתה מזכיר לנו את זה בכל הודעה שלך. מה שחשוב זה לא מה כותב על זה אדם זה או אחר, אלא להכיר בתופעה החמורה שבה אנשים מאמינים שיש להם את הזכות להגיד לאנשים אחרים מה הם צריכים לאכול, איך הם צריכים להתלבש, ואת מי הם צריכים לאהוב ולשנוא, וזאת רק בגלל שאותם אנשים נולדו לאמא שלתפיסתם שייכת לאותה קבוצה דתית.

אתה כזה מודרני, אירופאי מגניב.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 16:08 
ואתה סתם אידיוט, אבל אני לא טורח להגיד את זה אחרי כל הודעה מטומטת שאתה כותב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
לאט לאט זה הופך לנורמל אצל החילונים, מוחמד בכרי וג´וליאנו מר הם תוצאות כואבות של מעשים אסורים, מלכת יופי יהודיה מרוקאית שמתחתנת עם נוצרי ערל, נועה תשבי שחיה עם גוי אוסטרלי, ספי שקד שחי עם נוצריה, סייד קשוע, סופר ערבי צעיר שחי בתל אביב עם יהודיה שחלק ממשפחתה נמחקה בשואה, והנה, גם החזיר הזה הצליח להפוך לבון טון תל אביבי בשם הטבח הסיטונאי של כל מה שמשאיר זכר לקולקטיב שלנו כעם. כמשפחה אחת. כיהודים

קראתי את כל הכתבה, לא הבנתי למה הכותב מכנה את סייד קשוע חזיר, אם זה רק בגלל שהוא התחתן עם יהודיה הוא מצא מכנה משותף חזק מאד עם מוסלמים קיצוניים שגם מכנים את סייד חזיר. שוב פעם קיצוניים מ2 הצדדים שבטוחים שאלוהים בא רק אליהם בלילה ולוחש להם מה הוא רוצה, מוצאים יחד מכנה משותף. חבל שלנוצרים שחיים בארץ אין מספיק כח, כי אז גם להם היה אלוהים מסביר מי אלה החזירים.
גילוי נאות, אני גדלתי בבית חילוני ומאד ציוני, אני יודע שאני אתחתן עם יהודיה בלבד, מומרת או לא זה ממש לא מעניין אותי. אבל בן אדם שחושב שהוא טוב יותר מאדם אחר רק כי הוא יהודי, ובלי קשר למעשיו, יותר גרוע מעמלק. ויותר מזה...אדם שיוצא על מישהו או מישהי רק בגלל שהתחתנו עם גוי\ה, הוא יותר גרוע מעמלק. אני עוזר עכשיו לחבר שלי להתחתן עם בחירת ליבו, פורטוגלית גויה שהלוואי כל המדינה שלנו היתה מורכבת מאנשים כמוה, התגובות שהוא מקבל מסביב מאנשים קרובים הם בגדר חוסר אנושיות, דברים מזעזעים. אחרי כמה שנים בארץ היא החליטה להתגייר כדיי להקל על העניין,לא ממש אכפת לה, היא אפילו לא הוטבלה, כלומר אין לה בעקרון דת. אבל הוא כבר שרף את האנשים שהיו קרובים אליו בגלל איך שהתייחסו אליו ובעיקר אליה.
בקיצור...אדם שקורא לאדם שהתחתן עם גוי\ה חזיר רק בגלל הסיבה הזאת, הוא יותר חזיר ויותר גוי מוקצה מבחינתי מכל אדם אחר בלי קשר לדת. אנשים כאלה יסתדרו מצוין בחברתם של מוסלמים קיצוניים ונוצרים הדוקים, כל אחד יחשוב שאלוהים שלו ולא תהייה שום בעיה. לעומתם אנשים שפויים, לא משנה מאיזה דת הם יסתדרו הרבה יותר טוב יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
עכשיו להשוות מי שמתנגד להתבוללות לנאצים? סבבה, אחרי זה רק אל תבכו שגם לכם עושים דה לגיטימציה.

מה זה מי שמתנגד להתבוללות? מי שטוען שהוא יודע מה יהיה טוב לבן אדם אחר? מי שיודע עם מי כדאי לי או לך להתחתן. זכותו המלאה להתחתן רק עם יהודיות שלא יגיד לאחרים מה לעשות.
זה שהפכו משהו לא לגיטימי במדינה דמוקרטית ללגיטימי לא אומר שזה כזה. יש לכל אחת/אחד את הזכות לבחור את בן/בת זוגתו. מי שנלחם באנשים עם בחירות שונות משלו הוא במקרה הטוב אנטי דמוקרטי, במקרה הרע אלו היו הנאצים

נ.ב.
ציטוט:
קשוע נשוי לנג'את ואב לבת ולבן.

אני לא מכיר הרבה ישראליות עם השם נג'את וחוץ מזה הוא גר בירושלים אבל נו מילא, לא נבלבל אף אחד עם עובדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
ואוו! קראתי עכשיו עוד טור של אותו הכותב, שהוא איזה מנכ"ל שותף במשרד פרסום חרדי, וכל מילה שאני קורא אני מרגיש כאילו מייוחסת לציבור אחר בחיי :SHOCK3:

ציטוט:
אבל הערבים האלה, העלוקות, התולעים האלה, אלה שלא משרתים בצבא, הערבים האלו נהנים מהקדמה שהביאה להם המדינה, הביאה להם כבישים שנבנו, הם צורכים את החשמל, את המים, את שירותי הנקיון, רחובותיהם סלולים ומערכת החינוך החשוכה הפרמיטיבית שלהם ממומנת על ידי המדינה.

הערבים האלו מיוצגים בכנסת על ידי שותפיהם שלא טובים מהם לאמונות הקיצוניות, הם מקדשים עצמות, הם מקדשים שטויות. הם משתמשים בשדות התעופה שלנו, בדרכם להפיץ את שנאתם למדינה בכל ארצות העולם וכל ישותם והויתם לא היתה יכולה להתקיים, אלמלא המדינה הסובלנית, הטפשית הזאת, היתה מחזיקה אותם בחיים.

במוחם שטוף השנאה המפעפעת נגד כל משהו ישראלי, הם מפיצים את שנאתם באמצעו שרפת דגל ישראל ביום העצמאות.

ואנחנו מתבוננים ושותקים. כי אנחנו אומרים "הם כאלה", זאת אמונתם, זה כאילו הקטע שלהם אבל עד מתי ננהג בהם בסובלנות ובסלחנות שכזו? עד מתי ניתן להם לבזות את הערכים הישראלים שלנו, של כולנו. מתי נבין שאנחנו צריכים לכלוא אותם בשכונותיהם, לנתק אותם מצינור החמצן של הקידמה, להותיר אותם לבד, בעליבותם ובשנאתם.

תפסיקו לנקות להם את הרחובות, כבו להם את החשמל, נתקו להם את המים, הבה נוותר על המיסים שהם משלמים ובדר"כ לא משלמים. אין בהם כל תועלת! הם לא מייצרים כלום, הם לא תורמים כלום,
הם פרזיטים מן הסוג הגרוע ביותר.

מצידי, אם זה היה ריאלי, הייתי אורז את כולם בחבילה אחת ומשלח אותם לאחיהם הפרימיטיבים בחצרות עיראק החשוכות, ובירדן ובכל המקומות ששם הם צריכים לחיות שהערבים יטפלו בהם.

שם יגורו בחשכת ימי הביינים או כאן, סגורים בחומותיהם ללא כל קשר למדינת ישראל. ואז, שישרפו להם דגלים כרצונם, שיבזו את שם חילי צה"ל כרצונם ושיניחו לנו.

סוף-סוף שיניחו לנו לקיים מדינה מודרנית, ערכית, נטולת אורח החיים המעוות שלהם. יש לנו ארץ אחת, ובארץ הזאת צריכים לגור אוהבי הארץ. אין לנו ארץ בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 16:33 
גביזון, זה טקסט תגובה לגבי גזית:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3878839,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
מי זה מדבר? חרדי? חרדי מדבר על מדינה מודרנית???
אם זה היה תלוי בהם המדינה שלנו לא הייתה נראית בהרבה יותר טוב מהמדינות השכנות, ואת זה אני אומר על אף העמדות שלי בדרך כלל.
חוצפן, מי הוא שידבר על אלו שלא עושים צבא? כשמדי שנה אלפי חרדים הולכים ללמוד תורה מהכסף של משלם המיסים.

מקומם, צבוע ומלא סתירות.
וזה עוד בלי להכנס לגזענות, שכן צביעות זה דבר שמכעיס אותי פי כמה.
לפחות שיהיה אמיתי לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אני יודע שאני אתחתן עם יהודיה בלבד, מומרת או לא זה ממש לא מעניין אותי.
אתה מתכוון לקחת את תעודת הלידה של אמה לרבנות לבדיקה?
ואם תתאהב, ואז תגלה שבעיני הרבנות היא אינה יהודיה?
אם אתה מתכוון לענות "אז שתתגייר" אז כנראה שאינך יודע הרבה על תהליך הגיור. לאדם שאינו מאמין הוא בלתי אפשרי אלא אם כן האדם שקרן פתולוגי (שזו סיבה הרבה יותר טובה להיותו פסול חיתון מאשר מוצא אימו).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
ובאותו הקשר ‎,אחד העורכים של סיינס בא להרצות בטכניון על פרסום מאמרים מדעיים, וראו זה פלא - אדם עם זקן וכיפה שחורה,אם החרדים בארץ לא היו על קצבאות ויותר מחוברים לחיים בעולם הזה מאשר העולם הבא (עבודה,צבא,מדינה,התפתחות) אולי היינו מרוויחים כמה מוחות מבריקים.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L ... ,00.html#n
כתב העת המדעי Science הוא אחת הבמות החשובות ביותר בעולם לפרסומים מדעיים שכל חוקר מתחיל חולם לפרסם בו מאמר. מרק לוין, מעורכי כתב העת, ביקר בטכניון וחילק טיפים לחוקרים הצעירים: כך תצליחו לפרסם בכתב העת הסקלטיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
גביזון כתב:
אני יודע שאני אתחתן עם יהודיה בלבד, מומרת או לא זה ממש לא מעניין אותי.
אתה מתכוון לקחת את תעודת הלידה של אמה לרבנות לבדיקה?
ואם תתאהב, ואז תגלה שבעיני הרבנות היא אינה יהודיה?
אם אתה מתכוון לענות "אז שתתגייר" אז כנראה שאינך יודע הרבה על תהליך הגיור. לאדם שאינו מאמין הוא בלתי אפשרי אלא אם כן האדם שקרן פתולוגי (שזו סיבה הרבה יותר טובה להיותו פסול חיתון מאשר מוצא אימו).

אני לא לוקח שום תעודה לבדיקה, אני מאמין בבת הזוג שלי, אחרת אין לי מה לעשות איתה מלכתחילה. גם חבר שלי טוב שהיה מ"פ בשמשון, וסבתא שלו ניצולת שואה נדרש להוכיח שהוא יהודי, הרבנות זה גוף מטומטם ומסואב ובעיקר מיותר. אם היית מצוטט את כל ההודעה היית רואה שאני מלווה עכשיו זוג כזה בתהליך גיור בתחילתו. אני לא צריך לספר לך שלגויים אין שום בעיה להתגייר, הדת מעניינת להם את התחת, וזה בכלל לא אישו מבחינתם. ברור לי שהרבנות עושה את המוות לאנשים טובים ואיכותיים שהם לא יהודים, וזה אינטרס של החברה שלנו שאנשים כאלה יגורו פה, שוב...הרבנות זה גוף מטומטם ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 17:18 
מי מבין בני הזוג רוצה להתגייר ולמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

ידידי המלומד,
"מתנגד להתבוללות" = "שומר על טוהר הגזע".
קאפיש?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

ידידי המלומד,
קאפיש?

לא ממש.
לא להתחתן עם שוורצע זה טוהר הגזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

ידידי המלומד,
קאפיש?

לא ממש.

ודודתי ליזה עליה השלום היתה אומרת:

הוא, משלנו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
טורים כאלה גורמים לי להרגיש גאה בעובדה שאין לי שום רגשות לאומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 19:36 
גביזון כתב:
ואוו! קראתי עכשיו עוד טור של אותו הכותב, שהוא איזה מנכ"ל שותף במשרד פרסום חרדי, וכל מילה שאני קורא אני מרגיש כאילו מייוחסת לציבור אחר בחיי :SHOCK3:

ציטוט:
אבל הערבים האלה, העלוקות, התולעים האלה, אלה שלא משרתים בצבא, הערבים האלו נהנים מהקדמה שהביאה להם המדינה, הביאה להם כבישים שנבנו, הם צורכים את החשמל, את המים, את שירותי הנקיון, רחובותיהם סלולים ומערכת החינוך החשוכה הפרמיטיבית שלהם ממומנת על ידי המדינה.

הערבים האלו מיוצגים בכנסת על ידי שותפיהם שלא טובים מהם לאמונות הקיצוניות, הם מקדשים עצמות, הם מקדשים שטויות. הם משתמשים בשדות התעופה שלנו, בדרכם להפיץ את שנאתם למדינה בכל ארצות העולם וכל ישותם והויתם לא היתה יכולה להתקיים, אלמלא המדינה הסובלנית, הטפשית הזאת, היתה מחזיקה אותם בחיים.

במוחם שטוף השנאה המפעפעת נגד כל משהו ישראלי, הם מפיצים את שנאתם באמצעו שרפת דגל ישראל ביום העצמאות.

ואנחנו מתבוננים ושותקים. כי אנחנו אומרים "הם כאלה", זאת אמונתם, זה כאילו הקטע שלהם אבל עד מתי ננהג בהם בסובלנות ובסלחנות שכזו? עד מתי ניתן להם לבזות את הערכים הישראלים שלנו, של כולנו. מתי נבין שאנחנו צריכים לכלוא אותם בשכונותיהם, לנתק אותם מצינור החמצן של הקידמה, להותיר אותם לבד, בעליבותם ובשנאתם.

תפסיקו לנקות להם את הרחובות, כבו להם את החשמל, נתקו להם את המים, הבה נוותר על המיסים שהם משלמים ובדר"כ לא משלמים. אין בהם כל תועלת! הם לא מייצרים כלום, הם לא תורמים כלום,
הם פרזיטים מן הסוג הגרוע ביותר.

מצידי, אם זה היה ריאלי, הייתי אורז את כולם בחבילה אחת ומשלח אותם לאחיהם הפרימיטיבים בחצרות עיראק החשוכות, ובירדן ובכל המקומות ששם הם צריכים לחיות שהערבים יטפלו בהם.

שם יגורו בחשכת ימי הביינים או כאן, סגורים בחומותיהם ללא כל קשר למדינת ישראל. ואז, שישרפו להם דגלים כרצונם, שיבזו את שם חילי צה"ל כרצונם ושיניחו לנו.

סוף-סוף שיניחו לנו לקיים מדינה מודרנית, ערכית, נטולת אורח החיים המעוות שלהם. יש לנו ארץ אחת, ובארץ הזאת צריכים לגור אוהבי הארץ. אין לנו ארץ בשבילם.

האירוניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 19:55 
שישליק כתב:
אדום אש כתב:

לגמרי.
בכייף הייתי מחליף את כל הבנות בישראל בנוצריות :HEART2: .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 19:55 
Frank Serpico כתב:
קלדרון כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

ידידי המלומד,
קאפיש?

לא ממש.

הוא, משלנו ?

פראנק פראח!, שאלוהים יישמור אותנו מהשוורצע חייה!

ולעניין, הגרמניה שלי, נולדה לאב יהודי ואם נוצריה, לאחר הגירושים האם נישאה למוסלמי, התגרשה וחגגה לגרמניה את הבת מצווה בכנסיה.
לפני מספר שנים ולבקשת אביה החליטה להתגייר.
תהליך מקוצר של למידה קלה, הכנסה נוספת לרב המגייר, צלילה קלה במקווה, והגרמניה הפכה ליהודייה כשרה.

השבוע היינו בבית האם, לאחר שהסבתא נפטרה בשיבה טובה. בת 96.
בין הדברים נמצאה תמונה, שהסבא צילם את אדולף ידידינו.
כנראה היה מעריץ של הצורר, והנכדה שלו יהודיה.

איזה כיף שיש אנשים שרוצים לסדר לנו את החיים, רק שלחיים יש דרך לצחוק להם בפנים.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 20:37 
בלומי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
קלדרון כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

ידידי המלומד,
קאפיש?

לא ממש.

הוא, משלנו ?

ולעניין, הגרמניה שלי, נולדה לאב יהודי ואם נוצריה, לאחר הגירושים האם נישאה למוסלמי, התגרשה וחגגה לגרמניה את הבת מצווה בכנסיה.
תהליך מקוצר של למידה קלה, הכנסה נוספת לרב המגייר, צלילה קלה במקווה, והגרמניה הפכה ליהודייה כשרה.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
קלדרון כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

ידידי המלומד,
קאפיש?

לא ממש.

הוא, משלנו ?

אמיתי? זה עצום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
בהתייחס לנאמר בלינק.
קיצונים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
התבוללות :HEART2:
הוללות :HEART2:
ערבים שמזדיינים עם יהודיות ולהיפך :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: