ציטוט:
לאט לאט זה הופך לנורמל אצל החילונים, מוחמד בכרי וג´וליאנו מר הם תוצאות כואבות של מעשים אסורים, מלכת יופי יהודיה מרוקאית שמתחתנת עם נוצרי ערל, נועה תשבי שחיה עם גוי אוסטרלי, ספי שקד שחי עם נוצריה, סייד קשוע, סופר ערבי צעיר שחי בתל אביב עם יהודיה שחלק ממשפחתה נמחקה בשואה, והנה, גם החזיר הזה הצליח להפוך לבון טון תל אביבי בשם הטבח הסיטונאי של כל מה שמשאיר זכר לקולקטיב שלנו כעם. כמשפחה אחת. כיהודים
קראתי את כל הכתבה, לא הבנתי למה הכותב מכנה את סייד קשוע חזיר, אם זה רק בגלל שהוא התחתן עם יהודיה הוא מצא מכנה משותף חזק מאד עם מוסלמים קיצוניים שגם מכנים את סייד חזיר. שוב פעם קיצוניים מ2 הצדדים שבטוחים שאלוהים בא רק אליהם בלילה ולוחש להם מה הוא רוצה, מוצאים יחד מכנה משותף. חבל שלנוצרים שחיים בארץ אין מספיק כח, כי אז גם להם היה אלוהים מסביר מי אלה החזירים.
גילוי נאות, אני גדלתי בבית חילוני ומאד ציוני, אני יודע שאני אתחתן עם יהודיה בלבד, מומרת או לא זה ממש לא מעניין אותי. אבל בן אדם שחושב שהוא טוב יותר מאדם אחר רק כי הוא יהודי, ובלי קשר למעשיו, יותר גרוע מעמלק. ויותר מזה...אדם שיוצא על מישהו או מישהי רק בגלל שהתחתנו עם גוי\ה, הוא יותר גרוע מעמלק. אני עוזר עכשיו לחבר שלי להתחתן עם בחירת ליבו, פורטוגלית גויה שהלוואי כל המדינה שלנו היתה מורכבת מאנשים כמוה, התגובות שהוא מקבל מסביב מאנשים קרובים הם בגדר חוסר אנושיות, דברים מזעזעים. אחרי כמה שנים בארץ היא החליטה להתגייר כדיי להקל על העניין,לא ממש אכפת לה, היא אפילו לא הוטבלה, כלומר אין לה בעקרון דת. אבל הוא כבר שרף את האנשים שהיו קרובים אליו בגלל איך שהתייחסו אליו ובעיקר אליה.
בקיצור...אדם שקורא לאדם שהתחתן עם גוי\ה חזיר רק בגלל הסיבה הזאת, הוא יותר חזיר ויותר גוי מוקצה מבחינתי מכל אדם אחר בלי קשר לדת. אנשים כאלה יסתדרו מצוין בחברתם של מוסלמים קיצוניים ונוצרים הדוקים, כל אחד יחשוב שאלוהים שלו ולא תהייה שום בעיה. לעומתם אנשים שפויים, לא משנה מאיזה דת הם יסתדרו הרבה יותר טוב יחד.