הייתי קצת יותר מחודש בפרו, לימה משעממת ומיותרת, הייתי בה יומיים. יש את איקה שזה נחמד כשאתה מוצ'ילר, סוג של סיני עם אטרקציה של סנדבורד- גלישה על הדיונות שם, חביב ביותר. הייתי בארקיפה ועשיתי טרק לקניון השני בעומקו בעולם, נחמד מאוד, ארקיפה עיר חביבה שאין בה יותר מדי. הייתי גם בנאסק"א עם הטיסה של קווי נאסק"א, סה"כ אז דיי התאכזבתי מזה אבל תמיד כשיש על זה תכניות בערוץ 8/נשיונאל ג'יאוגרפיק אני יכול להגיד שהייתי שם. אם כבר מדברים על הנשיונל ג'יאוגרפיק אז יש את פארק מאנו, אחד הג'ונגלים הנדירים בעולם, עשיתי אותו במשך 9 ימים, היה טיול אדיר וחוויתי, רוב הישראלים לא עושים אותו כי הוא יקר, אנחנו הצלחנו להוציא דיל בפחות מ-500 דולר שכלל הכל ושילב בדרך רפטינג, אומגה, אופניים, שייט על קאנו ועוד 4-5 ימים בלב השמורה (שמאפשרת כניסה של 30 איש ביום גג ). אם יש לך את הזמן אז זה שווה. קוסקו היא קוסקו, עיר מיוחדת בדרום אמריקה, לא מעט אטרקציות, שווקים, מסיבות ומסעדות. עשיתי את הראפטינג שם- 3 ימים ברפיד 5, מומלץ ביותר!!! יש גם באנג'י מהגבוהים בעולם, סופרמן (הפוך המבאנג'י), טרקטורונים, שיעורי סלסה בחינם ולא חסר, וכמובן את המאצ'ו פיצ'ו... אתה יכול לבדוק גם על מסלול האינקה, צריך להרשם אליו מראש. אפשר להגיע לשם גם בטיסת פנים. אם אתה רוצה לטרק יותר אז אתה יכול לנסוע צפונה להווארז וזה גם מסתדר לך עם המשך הטיול, יש גם שם ג'ונגלים ואת האמאזונס אבל את זה לא עשיתי. אם תרצה מידע יותר קונקרטי אתה מוזמן לשאול.
אפרופו פרו, בדיוק קיבלנו הצעה משגרירות גואטמלה להשתתף בקבוצת מחקר של שבט האינקה שנוסעת לשלושה שבועות לדרום אמריקה...
_________________ עוד לא הצטרפתם? www.haadumim.com www.hapoeluta.com
|