ItaiH6 כתב:
אדון שישליק, אתה היית נוכח/מכיר אישית מישהו שהיה נוכח בפעילויות האלה?
הוא לא, וגם אלה שאומרים פה לעזרן לא לדבר שטוייות שהוא לא מבין לא מכירים, וגם חבר'ה בני 17 שאומרים שהשמאל יורה ביהודים ופרס הוא אסון למדינת ישראל לא מכירים, אבל אני כן. בסוף הכתבה יש תגובה של ליהי יפה, אני מכיר את ליהי 4 שנים, רואה אותה יומיום, ולפעמים גם בערבים, אנחנו ידידים טובים מאד, יש פה עוד אחד בפורום לפחות שמכיר אותה, הוא מכיר אותה כמעט מיום היוולדה. אני אוהב לדבר עם ליהי כי היא בחורה מאד מאד אינטליגנטית, אני לא מתחבר לאג'נדות שלה, וגם לא חברות וחברים שלה הכי טובים ולא חסר לה המון. אפעם לא הייתי בהפגנה, אבל את ליהי ועוד כמה חבר'ה שהולכים לשם אני מכיר מעולה, אני יכול להגיד דבר 1 על ליהי מהכירות אישית קרובה, היא הדבר הכי פחות אלים שהעולם הזה הביא, היא לא יודעת לקלל גם אם היא היתה רוצה, והיא פעם אחת יצאה על מישהו שהישווה את צה"ל לצבא הנאצי. ליהי חטפה מכות משוטרים בעבר, ועכשיו חיילים אלימים.
התגובות פה מזכירות לי אחד לאחד תגובות של אנשים שאין להם מושג מה קורה במשחקי ספורט, ואחרי שהמשטרע עשתה בנו פוגרום בק"ש בילדים ומבוגרים, הגיבו: אוהדי כדורגל הם אנשים אלימים, והם עוד תקפו שוטרים מסתבר, לפרק להם את העצמות. אגב, שהביאו את העצורים לידי שופט, הוא צחק על מה שקרה ואמר שעצרו אנשים בלי שום סיבה הגיונית, ושחרר אותם לאלתר.
לאף אחד אין בעיה שהצד השני מקבל אלימות לא חוקית, כל עוד זה לא הוא, אבל זה מגיע לכולם, מתנחלים,אוהדי כדורגל, ומפגיני שמאל. החייל הזה שצעק למפגין "יערבי הומו בן שזונה" באוזן, ואחרי זה זרק אותו לריצפה רק בשביל להרגיש גבר, הוא בדיוק אותו יס"מניק שמזיין ילד בן 15 במכות באוהל בידוק.
ווקצור, זייני שכל שלי, זה מצחיק ומעליב את עצמכם שאתם אומרים לעזרן לא להגיב בדברים שהוא לא מבין בהם, בזמן שאתם חיים בלאלה ואין לכם מושג קלוש מה הולך שם, בדיוק מו לאנשים שיצדיקו אלימות כנגדכם בלי שיש להם מושג מה קורה במציאות.