טוב, זה כבר מתחיל לשגע אותי.
לא יכול לשים את הנקודה על מתי בדיוק זה התחיל לקרות, אולי מהמונדיאל בקיץ האחרון, אולי איך שהתחילה מהפכת ה-HD עוד מלפני זה, ואולי מאחרי זה, אבל פשוט אי אפשר לראות יותר משחקי כדורגל בצורה נורמלית מטלוויזיה רגילה.
המסך נחתך בקצוות ואין תמונה מלאה, כלומר אני רואה רק חצי מהלוגו של הערוץ בפינת המסך, וחלק ניכר מהזמן הכדור והשחקן שמחזיק בכדור בכלל נמצאים מחוץ לפריים, ובמיוחד כשקורים הדברים המעניינים: מהלכים מהירים, בעיטות מרחוק, ועוד אקשן לא צפוי כזה. אתמול למשל רק ראיתי את השחקן הזה מוולנסיה בועט את הכדור, אבל הרגע שבו הכדור ננעץ בשער של שאלקה היה מחוץ לפריים. זה לא רק בטלוויזיה שלי, בדקתי את זה בכמה טלוויזיות, גדולות וקטנות, וזה אותו הסיפור בכולן. גם ניסיתי את כל הניסויים והאפשרויות עם האופציות בשלט, אבל כלום לא עזר.
בקיצור, כנראה שצפייה נורמלית בכדורגל מהבית היום זה לעשירים בלבד. לא רק שחלק מהתכנים שמורים לערוצי הפרימיום הסגורים, אלא גם בתכנים בערוצים שהם לא פרימיום אי אפשר לצפות בצורה נורמלית אלא אם כן יש לך מסכי פלזאמה או LCD וממיר HD.
טעוני בירור שעוד לא בדקתי לגביהם ולכן אשמח לתשובות:
-האם יש דרך שבכל זאת אפשר לפתור את זה במצב הנוכחי?
-האם זה רק בערוצים של ספורט 5? האם למשל כן רואים בשידורי ליגת העל של ערוץ 1 מסך מלא ושלם? לא שמתי לב משום מה...
-האם רק פשוטי העם שיש ברשותם ממיר רגיל של יס "נענשים"? האם בממיר רגיל של הוט ניתן לראות תמונה מלאה?
עזרה בבקשה...