teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
הבאנו נכבה עליכם

יפה שהיודונאצי המקומי שלנו הצליח בשלוש מילים וסמיילי לפרק את כל ההגנות שיש לציונות כנגד הטענות הכי קשות שהאנטיציונים מעלים נגדה (כשהאנטיציונים באים בטענות על הנכבה ועל מה שקרה לפלסטינים, הציונים הקלאסים, ונדמה לי שגם הגוש אשפה המטונף שאני מצטט פה עשה את זה, טוענים לרוב שאין דבר כזה פלסטינים ולא היתה שום נכבה, מקסימום כמה פלאחים ברחו כי הם פחדנים שלא חשים קשר לאדמה).
ידוע שחרא מעולה בזירוז של ריקבון, פירוק וקומפוסטיזציה. מדהים שזה עובד גם כשהחתיכת חרא הוא בעיקרון יצור אנושי.
מצחיק שאתה חושב שאם תתבל את הטיעונים שלך בטינופים כל מילה רביעית זה ישנה משהו. את המונח נכבה לא אני המצאתי אלא אויבי ישראל ימח שמם וזכרם כשקבעו שהשלטון היהודי בארץ ישראל הוא אסונם. אין טעם להתכחש ל"נכבה" כי היא מייצגת את תחושות האויבים שלנו היטב. הם לא פלסטינים, כי פלסטינה (הלא היא ארץ ישראל) שלנו ושייכת לנו מאז ולעולם. עוד לפני שמוחמד מייסד האיסלם נולד, חיו יהודים בישראל, בגליל, בשומרון, בשפלה, בגולן, בירושלים ובחברון. זו עובדה! הם לא החלו לפגוע בנו בגלל הנכבה כי כבר עשרות שנים קודם לכן הם טבחו ביהודים, אנשים נשים וטף באירועים הידועים כפרעות תרפא ותרפט, ובטח לא בגלל אכיבוש ב67. אני מבין שזה מתסכל נורא שהתעמולה השיקרית שלהם ושלך לא מתיישבת כלל עם העובדות, עם ההיסטוריה המוכחת והידועה.
חג שמח וטעים!!