תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 19:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המלצות למלונות במינכן + כרטיסים לבאיירן
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
אהלן !
נוסע השבוע למינכן. יהיו לי יומיים באוקטוברפסט אבל גם כמה ימים לפני שהפסטיבל מתחיל.
מחפש:
א. המלצות (אנחנו כמה חברים בני 25-26)
ב. מלון זול וקרוב יחסית
ג. יש באחד הימים משחק של באיירן נגד מיינץ. איך מזמינים כרטיסים למשחק ממקום בטוח ?

תודה ענקית :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המלצות למלונות במינכן + כרטיסים לבאיירן
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
מלון קרוב למה? האיצטדיון מחוץ לעיר, די רחוק. אם אתה רוצה לטייל במינכן עדיף לך מלון בעיר.
אני ממליץ על טיולי אופניים, העיר מרושתת בנתיבי אופניים והיא כמעט שטוחה לגמרי.
יש הרבה מקומות שמשכירים אופניים, הם מרוכזים במיוחד ליד תחנות הרכבת.

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שעזרתי למכביסט. מגיע לי עונש מוות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
אם שוכרים אוטו אני לא רואה את היתרון במלון בעיר עצמה - יותר יקר, עלולים להיות פקקים אם נוסעים ליעדים מחוץ לעיר, ואולי גם בעיות חניה. אנחנו לקחנו מלון ב-Garching - נהיגה נוחה, חניה חופשית, רק 20 דקות ממינכן , ויותר קרוב לאליאנץ (וגם ללגו לנד אם בא לכם...). המלון שלנו,Hotel König Ludwig II, היה מוצלח ובמיקום פצצה ליד מלא מסעדות, חנויות, ותחנת רכבת, אבל הוא לא כזה זול (בערך 100 יורו ללילה). אני בטוח שיש שם גם מלונות יותר זולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
מלון בסביבות מינכן בשבוע הראשון של אוקטוברפסט? מצחיק.
תשכרו רכב ותחפשו מלון יחסית זול (שגם יהיה במחיר הרבה יותר גבוה מתקופה רגילה) בזלצבורג/אינסברוק/נורנברג/שטוטגרט.
בעצם אם זה בשביל האוקטוברפסט לא כדאי רכב. חפשו מלון בעיר שיש בה רכבת ישירה למינכן שלא תיקח יותר משעתיים-שלוש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
האמת שמצאנו מלון 3 כוכבים במרכז העיר במחיר יחסית סביר - טיסה פלוס לינה לארבעה ימים (ועוד לילה לבן עד הטיסה) - 2400 שקל לאדם.
גם כרטיס לבאיירן מצאנו, ליציע של מיינץ ב- 200 שקל לכרטיס.

עכשיו סוגיית האטרקציות:
תכננו לתת לאוקטוברפסט יום וחצי (מישהו מכם היה פעם ? זה זמן מספיק ? באחד הימים יש גם את המצעד המסורתי) כשבמהלך יום הפתיחה של הפסטיבל יש את המשחק של באיירן בצהרים.

יש לנו שלושה ימים נוספים בעיר. תכננו להתבסס על תחב״צ אבל הבנתי שיש איזו טירה ששווה להגיע אליה ולקחת רכב לצורך העניין.
יש עוד יעדים שמצדיקים רכב ? משהו שאסור לפספס בעיר ?
יש לי חבר שטען שבלי האוקטוברפסט מדובר בעפולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 05:25 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא מה אתה רוצה להשיג מהאוקטוברפסט.

ביום הראשון יש את המצעד אבל אוהלי הבירה עצמם פתוחים רק למי שהזמין מקום מראש. עדיין אפשר להסתובב במתחם, יש שם כל מיני דוכנים נוסח FC SPORT של ליפקין.
החל מהיום השני אפשר גם להיכנס לאוהלים. העניין שם הוא לא לשתות עד איבוד הכרה (למרות שגם את זה אפשר לנסות לילה אחד אבל קח בחשבון שזה יהרוס לכם את כל היום שאחרי) אלא להצטרף לשולחן עם עוד אנשים שאתם לא מכירים ולהתערבב אתם (ככה תוכלו למשל ליפול על שולחן עם 4 חברים רומאיים, שניים אוהדי רומא, שניים אוהדי לאציו, שרוב הזמן ישירו שירים שניים נגד הקבוצה של השניים האחרים עד שיתאחדו כולם לשיר שיקיר שינה ילד חרא. סיכוי יותר גדול שתיפלו על שולחן של בווארים שיכורים שכשישמעו שאתם מישראל יפצחו בבכי קורע לב ויתחננו שתסלחו להם. הכל מנסיון).

בעיר עצמה מה שהכי טוב זה שזאת עיר יפה ורגועה שכיף להסתובב בה.
בנוסף יש בה קצת אטרקציות.
היסטוריה: מארינפלאץ ובניין העירייה עם מגדל התצפית, שוק הבשר אקטואלמרקט שאפשר בצהרי יום לתפוס בו איזה שניצל גדול ועסיסי עם ליטר בירה בצד או לקנות נקניקים ונקניקיות, איזור ארמון רזידנץ עם מוזיאון ענק שנמצא כבר בערך 700 שנה בשיפוצים כל פעם חלק אחר כמובן והככר של המצעדים מימי הפריחה של היטלר.
שילוב של היסטוריה וספורט: אולימפיהשטדיון, המתחם האולימפי כולל לוח הזכרון לחללי מינכן במגורים, האנדרטה במרכז המתחם והבנתי שבשבוע שעבר נחנכה שם גם אנדרטה חדשה, אליאנץ ארנה - משחק, סיור ומוזיאון, אולי אם יעניין אתכם גם האצטדיון של 1860 בגרונוולדרשטראסה אם אני זוכר נכון, תוכלו אולי לתפוס אימון פתוח של באיירן במתחם בזבנרשטראסה אם מעניין אתכם דברים כאלה, סיור באאודי דום של הכדורסל אולי
מוזיאונים: מוזיאון באיירן באליאנץ, רזידנץ, מוזיאון BMW כמובן שלפעמים גם יש בו הדגמות של אבי טיפוס של רכבים שלהם, האטרקציה המרכזית שאני יכול לבלות בה ימים שלמים היא שלושת סניפי הדויטשסמוזאום - המרכזי הוא מוזיאון המדע והטכנולוגיה שיש בו תצוגות משתנות על מדע וטכנולוגיות ישנות וחדשות, השני טיפה מחוץ לבוואריה רינג (הרחוב שמקיף את מתחם האוקטוברפסט) הוא מוזיאון הרכב והתחבורה שבו יש הדגמות ודגמים של התפתחות תעשיית הרכב התפתחות הרמזורים ועוד, והשלישי שלא יצא לי להיות בו זה מוזיאון האווירונאוטיקה והוא נמצא באחד הפרברים בדרך לשדה התעופה.
בנוסף יש את הגנים האנגליים שהם כשמם כן הם. רצועת גנים שלפי השמועות כיף לטייל בה. לי לא יצא.
בלי קשר בכל מקום אפשר למצוא מקומות לשבת בהם שקשורים למבשלות ספציפיות ויש בהם בשר ובירה. בלילות אפשר לשבת בבירגרטן. העצה שקיבלתי בפעם האחרונה שהייתי במינכן לצורכי שתייה הייתה להתרחק ממקומות של שפאטן אלא אם כל המקומות האחרים תפוסים וגם אז הבירה היחידה שלהם שנסבלת היא האוקטוברפסטביר.

מחוץ לעיר יש הרבה מה לראות.
דבר ראשון וחשוב לכל יהודי, מצפון למינכן קצת יידישקייט בדכאו. כמו שלמדו על בשרם יהודי אוסטריה ודרום גרמניה בשנות ה30 לשם אפשר להגיע די בקלות ברכבת. לשאר מקומות אטרקטיביים צריך רכב.
דבר שני מדרום מערב למינכן, הטירות. יש את טירת נוישוונשטיין (NEUSCHWANSTEIN, זאת המפורסמת מהסרט של דיסני שכולם מתלהבים ממנה, ואללק אין לי מושג למה) ובעיירה שממנה מטפסים אליה יש טירה שלדעתי יותר מרשימה ונקראת על שם העיירה טירת הוהנשוונגאו (HOHENSCHWANGAU), הדרך ממינכן לשם היא על כביש מהיר עד לעיירה הציורית לנדסברג אם לך (שבה נולד אבא שלי ובא ישב אולי הונס בכלא על עבירות מס שבשום פנים ואופן לא קשורות לבאיירן) ושם יורדים ממנו אל דרך מופלאה שעוברת בין שדות ויערות עד לטירות וגם אחריהן. אני לא ניסיתי אף פעם אבל בסוף הדרך מגיעים לפוסן שעל גבול אוסטריה על גדות נהר לך אבל אחרי הטירות אפשר לסטות ממנה לאגם בודן (BODENSEE) ואגם קונסטנץ (KONSTANZ נראה לי) שהם נחמדים וציוריים, ובאחד מהם יש אפילו אי פרחים, כל עוד לא יורד מבול מטורף בדיוק כשמגיעים אליהם. הדרך הזאת נקראת כיאה לדרך כזאת יפה ROMANTISCHESTRASSE ובהחלט שווה לעשות אותה ברכב משלכם.
דבר שלישי מדרום מזרח למינכן, זלצבורג והאגמים. זלצבורג בתור עיר לא משהו, למרות מרכז נחמד ונהר שעובר דרכו, אבל איזור האגמים סביבה פשוט מדהים.
דבר רביעי מדרום למינכן וקצת יותר רחוק לדעתי, אינסברוק וטירול. שוב, אינסברוק בתור עיר סתם עיר, ואפילו הנהר שחוצה אותה די עלוב, אבל לעבור בדרך אליה את ההרים המושלגים של טירול זאת חוויה.
דבר חמישי ממזרח למינכן ואפילו יותר רחוק, קן הנשרים מעל העיירה הציורית המוקפת ביער הבווארי וידועה בשם מבשר הרע ברכטסגדן (BERCHTESGADEN). לא עליתי עד למעלה כי העלייה היא ברכבל פתוח, שזה כלי תחבורה אחד מבודדים שאני לא מוכן לנסוע בו, אבל אומרים שהנוף משם מדהים ובכל זאת להסתובב בטירתו של צורר גדול נראה לי חוויה.

בנוסף אפשר אם מגיעים לרומנטישהשטראסה לעלות עליה דווקא לכיוון צפון לעבר וורצבורג, או בלי קשר סתם לנסוע מערבה לשטוטגרט וליער השחור, מזרחה לוינה או צפון מזרחה לפראג (הכי רחוקה מכל הדברים שכתבתי ונמצאת במרחק לא יותר מ4-5 שעות נסיעה).

כמובן שאי אפשר לעשות את כל זה בנסיעה אחת של פחות משבוע.
במקומכם אני נשאר בעיר (אולי עם רכבת לדכאו) ונותן לאוקטוברפסט יומיים מלאים פלוס.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
רק תיקון אחד לגבי 'קן הנשרים' בברכטסגאדן:
העלייה היא לא ברכבל פתוח, אלא באוטובוס ואחר כך במעלית שעולה בתוך פיר שנחצב בהר.
למעלה, למרבה האכזבה, אין שום טירה נאצית. רק מבנה של מסעדה וקצת הריסות בונקרים.
בית המגורים של היטלר היה בכלל בעיירה למטה (אוברזלצברג), והוא נהרס כליל על ידי בעלות הברית. בלי להותיר זכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
רק תיקון אחד לגבי 'קן הנשרים' בברכטסגאדן:
העלייה היא לא ברכבל פתוח, אלא באוטובוס ואחר כך במעלית שעולה בתוך פיר שנחצב בהר.
למעלה, למרבה האכזבה, אין שום טירה נאצית. רק מבנה של מסעדה וקצת הריסות בונקרים.
בית המגורים של היטלר היה בכלל בעיירה למטה (אוברזלצברג), והוא נהרס כליל על ידי בעלות הברית. בלי להותיר זכר.

קראתי שיש שם איזו אנדרטה מסכנה שאפשר למצוא אם לא יורד שלג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
השאלה היא מה אתה רוצה להשיג מהאוקטוברפסט.

ביום הראשון יש את המצעד אבל אוהלי הבירה עצמם פתוחים רק למי שהזמין מקום מראש. עדיין אפשר להסתובב במתחם, יש שם כל מיני דוכנים נוסח FC SPORT של ליפקין.
החל מהיום השני אפשר גם להיכנס לאוהלים. העניין שם הוא לא לשתות עד איבוד הכרה (למרות שגם את זה אפשר לנסות לילה אחד אבל קח בחשבון שזה יהרוס לכם את כל היום שאחרי) אלא להצטרף לשולחן עם עוד אנשים שאתם לא מכירים ולהתערבב אתם (ככה תוכלו למשל ליפול על שולחן עם 4 חברים רומאיים, שניים אוהדי רומא, שניים אוהדי לאציו, שרוב הזמן ישירו שירים שניים נגד הקבוצה של השניים האחרים עד שיתאחדו כולם לשיר שיקיר שינה ילד חרא. סיכוי יותר גדול שתיפלו על שולחן של בווארים שיכורים שכשישמעו שאתם מישראל יפצחו בבכי קורע לב ויתחננו שתסלחו להם. הכל מנסיון).

בעיר עצמה מה שהכי טוב זה שזאת עיר יפה ורגועה שכיף להסתובב בה.
בנוסף יש בה קצת אטרקציות.
היסטוריה: מארינפלאץ ובניין העירייה עם מגדל התצפית, שוק הבשר אקטואלמרקט שאפשר בצהרי יום לתפוס בו איזה שניצל גדול ועסיסי עם ליטר בירה בצד או לקנות נקניקים ונקניקיות, איזור ארמון רזידנץ עם מוזיאון ענק שנמצא כבר בערך 700 שנה בשיפוצים כל פעם חלק אחר כמובן והככר של המצעדים מימי הפריחה של היטלר.
שילוב של היסטוריה וספורט: אולימפיהשטדיון, המתחם האולימפי כולל לוח הזכרון לחללי מינכן במגורים, האנדרטה במרכז המתחם והבנתי שבשבוע שעבר נחנכה שם גם אנדרטה חדשה, אליאנץ ארנה - משחק, סיור ומוזיאון, אולי אם יעניין אתכם גם האצטדיון של 1860 בגרונוולדרשטראסה אם אני זוכר נכון, תוכלו אולי לתפוס אימון פתוח של באיירן במתחם בזבנרשטראסה אם מעניין אתכם דברים כאלה, סיור באאודי דום של הכדורסל אולי
מוזיאונים: מוזיאון באיירן באליאנץ, רזידנץ, מוזיאון BMW כמובן שלפעמים גם יש בו הדגמות של אבי טיפוס של רכבים שלהם, האטרקציה המרכזית שאני יכול לבלות בה ימים שלמים היא שלושת סניפי הדויטשסמוזאום - המרכזי הוא מוזיאון המדע והטכנולוגיה שיש בו תצוגות משתנות על מדע וטכנולוגיות ישנות וחדשות, השני טיפה מחוץ לבוואריה רינג (הרחוב שמקיף את מתחם האוקטוברפסט) הוא מוזיאון הרכב והתחבורה שבו יש הדגמות ודגמים של התפתחות תעשיית הרכב התפתחות הרמזורים ועוד, והשלישי שלא יצא לי להיות בו זה מוזיאון האווירונאוטיקה והוא נמצא באחד הפרברים בדרך לשדה התעופה.
בנוסף יש את הגנים האנגליים שהם כשמם כן הם. רצועת גנים שלפי השמועות כיף לטייל בה. לי לא יצא.
בלי קשר בכל מקום אפשר למצוא מקומות לשבת בהם שקשורים למבשלות ספציפיות ויש בהם בשר ובירה. בלילות אפשר לשבת בבירגרטן. העצה שקיבלתי בפעם האחרונה שהייתי במינכן לצורכי שתייה הייתה להתרחק ממקומות של שפאטן אלא אם כל המקומות האחרים תפוסים וגם אז הבירה היחידה שלהם שנסבלת היא האוקטוברפסטביר.

מחוץ לעיר יש הרבה מה לראות.
דבר ראשון וחשוב לכל יהודי, מצפון למינכן קצת יידישקייט בדכאו. כמו שלמדו על בשרם יהודי אוסטריה ודרום גרמניה בשנות ה30 לשם אפשר להגיע די בקלות ברכבת. לשאר מקומות אטרקטיביים צריך רכב.
דבר שני מדרום מערב למינכן, הטירות. יש את טירת נוישוונשטיין (NEUSCHWANSTEIN, זאת המפורסמת מהסרט של דיסני שכולם מתלהבים ממנה, ואללק אין לי מושג למה) ובעיירה שממנה מטפסים אליה יש טירה שלדעתי יותר מרשימה ונקראת על שם העיירה טירת הוהנשוונגאו (HOHENSCHWANGAU), הדרך ממינכן לשם היא על כביש מהיר עד לעיירה הציורית לנדסברג אם לך (שבה נולד אבא שלי ובא ישב אולי הונס בכלא על עבירות מס שבשום פנים ואופן לא קשורות לבאיירן) ושם יורדים ממנו אל דרך מופלאה שעוברת בין שדות ויערות עד לטירות וגם אחריהן. אני לא ניסיתי אף פעם אבל בסוף הדרך מגיעים לפוסן שעל גבול אוסטריה על גדות נהר לך אבל אחרי הטירות אפשר לסטות ממנה לאגם בודן (BODENSEE) ואגם קונסטנץ (KONSTANZ נראה לי) שהם נחמדים וציוריים, ובאחד מהם יש אפילו אי פרחים, כל עוד לא יורד מבול מטורף בדיוק כשמגיעים אליהם. הדרך הזאת נקראת כיאה לדרך כזאת יפה ROMANTISCHESTRASSE ובהחלט שווה לעשות אותה ברכב משלכם.
דבר שלישי מדרום מזרח למינכן, זלצבורג והאגמים. זלצבורג בתור עיר לא משהו, למרות מרכז נחמד ונהר שעובר דרכו, אבל איזור האגמים סביבה פשוט מדהים.
דבר רביעי מדרום למינכן וקצת יותר רחוק לדעתי, אינסברוק וטירול. שוב, אינסברוק בתור עיר סתם עיר, ואפילו הנהר שחוצה אותה די עלוב, אבל לעבור בדרך אליה את ההרים המושלגים של טירול זאת חוויה.
דבר חמישי ממזרח למינכן ואפילו יותר רחוק, קן הנשרים מעל העיירה הציורית המוקפת ביער הבווארי וידועה בשם מבשר הרע ברכטסגדן (BERCHTESGADEN). לא עליתי עד למעלה כי העלייה היא ברכבל פתוח, שזה כלי תחבורה אחד מבודדים שאני לא מוכן לנסוע בו, אבל אומרים שהנוף משם מדהים ובכל זאת להסתובב בטירתו של צורר גדול נראה לי חוויה.

בנוסף אפשר אם מגיעים לרומנטישהשטראסה לעלות עליה דווקא לכיוון צפון לעבר וורצבורג, או בלי קשר סתם לנסוע מערבה לשטוטגרט וליער השחור, מזרחה לוינה או צפון מזרחה לפראג (הכי רחוקה מכל הדברים שכתבתי ונמצאת במרחק לא יותר מ4-5 שעות נסיעה).

כמובן שאי אפשר לעשות את כל זה בנסיעה אחת של פחות משבוע.
במקומכם אני נשאר בעיר (אולי עם רכבת לדכאו) ונותן לאוקטוברפסט יומיים מלאים פלוס.

תשובה מדהימה ! ראשית כל תודה ענקית. אתה פשוט מלך. :BOW: :HEART2:
כמה שאלות:

1. אוקטוברפסט: להבנתי היום הראשון הוא יום רגיל, היום השני הוא היום עם המצעד.
באיזה מהימים יש שולחנות תפוסים ? נקודה קצת מדאיגה בהינתן שהשארנו לפסטיבל רק יומיים.
2. בתוך העיר עצמה יש מונומנטים מעניינים מלבד המוזיאונים ? משהו שהוא must ?
2. שאלה על חיי לילה: הלילה האחרון שלנו הוא בלי בוקינג למלון, והוא גם יום המצעד באוקטוברפסט.
ההתלטבות שלנו היא בין הישברות שם עד 1 בלילה (ואז מה עושים ? העיר נרדמת מוקדם ?) לבין הגעה למנגל שקורה בנהר ה isar בראשון בלילה.
היית שם פעם ?

שוב תודה עצומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
ממה שזכור לי המצעד הוא בשבת הראשונה של האוקטוברפסט שזה גם היום שהפסטיבל נפתח וזה גם היום שכל המקומות שמורים למי שהזמין מראש (ומראש זה חצי שנה מראש אם היו ביטולים).

תלמד, בשום מקום אין משהו שהוא מאסט.
לי בתור חובב באיירן (הכי קרוב לאוהד של קבוצה כלשהי באירופה) הסיור בארנה ומוזיאון באיירן שם היו מאסט.
למי שאין פחד גבהים אולי לטפס לגג של המגדל של בניין העירייה לראות קצת נוף.
למי שהנקודה הישראלית חשובה לו האנדרטאות לספורטאים בפארק האולימפי הן מאסט.
למי שמרייר כשעובר לידו רכב ספורט מוזיאון BMW הוא מאסט (לאחרים זה שווה רק אם יש שם באותו זמן הדגמות של אבות טיפוס של אופנוע או רכב שטח קומפקטי).

בכל מקרה למען הכבוד היהודי שלכם נראה לי שרכבת (רצוי משא) לדכאו זה הבאמת מאסט היחיד.
רק תזהרו בקפטריה של המחנה, לפחות לפני 7 שנים הקופאית שם הייתה ממש נאצית (כנראה בכל מובן שתרצה לתת לזה).

אין לי מושג לגבי חיי לילה בזמן האוקטוברפסט, אני רק יודע שמי שביום של אוהלים פתוחים באוקטוברפסט הגיע למצב שיש לו עוד יכולת לחפש חיי לילה כנראה לא הבין את מהות הפסט.
אם אין לכם איפה לישון אתם מוזמנים להשתכר ולהתעלף על הדשא בכניסה למתחם כמו שעוד מאות אחרים יעשו. רק לא בטוח שתגיעו לטיסה בזמן במקרה כזה.

חיי הלילה במינכן, בניגוד לחלק משאר הערים האירופיות הגדולות (פראג או בודפשט למשל), לא נמצאים במרכז העיר אלא באיזורים היותר חדשים.
לא יצא לי לחקור את האיזורים האלה אבל בוא נגיד שאם אתה טס לגרמניה בשביל חיי לילה אז כנראה שקולן או ברלין (אולי גם המבורג) הן בחירות יותר מוצלחות ממינכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
בברלין כבר הייתי לפני שנתיים. מגיע לגלות את מינכן
לפי האתר שלהם המצעד אכן נערך בראשון,
בקיצור נגיע מוקדם ביום הפתיחה, נעשה עיניים בכניסה ונקווה לטוב.

לגבי השאר - לגבי נממש. מסתמן שנדאג לרשיון בינ״ל.

תודה עצומה וענקית :HEART2: :ROSE: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: