תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 19:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: צריך המלצה לרכישת כרטיסים למשחק של ברצלונה
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 21:44 
אני טס לברצלונה בחודש הבא ואני מעוניין ללכת למשחק מול אספניול או יובנטוס..
רתיתי לשאול מאיפה קונים כרטיסים בדרך הבטוחה וההוגנת (במחיר) ביותר ואם יש לכם איזשהם טיפים.
תודה רבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: צריך המלצה לרכישת כרטיסים למשחק של ברצלונה
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 22:30 
"שורה ראשונה". ממליץ עליהם בחום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 15:27 
נועם שחם כתב:

תודה רבה, אבל הם מתעסקים רק בחבילות לפי מה שראיתי ואני מעוניין בכרטיסים בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 17:32 
אני קניתי לפני כמה שנים דרך האתר הרשמי של הקבוצה ואספתי באצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 00:40 
מגרש מאד גדול, אין באמת בעיה של כרטיסים, הפשוט ביותר והזול ביותר לקנות ישירות מאתר הקבוצה.

כרטיסים למשחק נ. אספניול:
https://tickets.fcbarcelona.com/open?mode=mobile&_ga=2.197408937.765167994.1503873423-427563780.1503873421#/checkout/product/11-0000002/event/11-0000018/show/00-0000GrE

בגלל מבנה המגרש, הרינג השני טוב יותר מהרינג הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 07:58 
beny כתב:
מגרש מאד גדול, אין באמת בעיה של כרטיסים, הפשוט ביותר והזול ביותר לקנות ישירות מאתר הקבוצה.

כרטיסים למשחק נ. אספניול:
https://tickets.fcbarcelona.com/open?mode=mobile&_ga=2.197408937.765167994.1503873423-427563780.1503873421#/checkout/product/11-0000002/event/11-0000018/show/00-0000GrE

בגלל מבנה המגרש, הרינג השני טוב יותר מהרינג הראשון

אחלה תודה רבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 20:10 
אני רוצה לקנות למשחק נגד יובה, אבל באתר הרשמי אזלו הכרטיסים. יכול להיות שאכן נגמרו כל כך מהר?

בשנה שעברה אגב, קניתי למשחק נגד סיטי דרך אתר viagogo ועבד טוב. היה יקר אבל לא היתה שום בעיה.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2017, 15:54 
אם זה משחק ליגה סטנדרטי, אני חושב שרכישה ישירות מהאתר שלהם לא תהיה בעיה, כמו שעשיתי לפני שנתיים וחצי מול מלאגה.
לגבי אספניול, מכיוון שזה דרבי (קשה לזכור את זה, אה?) אז אני לא בטוח עד כמה זה נחשב לעוד משחק ליגה סטנדרטי, או שבעצם זה כן משחק רגיל כי זה לא בדיוק אינטר נגד מילאן.
אם זה משחק גדול, אז כל מי שלא רשום אצלם במועדון אוהדים אמור להשאיר פרטים באתר או משהו כזה החל ממועד מסוים שבו המכירה תפתח עבורם כשהם האחרונים בתור, וספק גם אם יקרה עם זה משהו (עשיתי כך ברבע גמר צ'מפיונס נגד יובה בעונה הקודמת ולא יצא מזה כלום).
viagogo אכן אמור להיות במחירים הכי טובים, ויש לך שם ערובה כספית מצד האתר אם זה שאתה קונה ממנו לא יספק לך את הכרטיס לבסוף, אבל אם אתה רוצה ללכת על בטוח שיהיה כרטיס, כולל מלון וטיסות וכו', אז תבדוק מול כל סוכנויות הנסיעות הרלבנטיות מה החבילה הכי משתלמת. זה מה שאני עשיתי בסוף ברבע נגד יובה.
אגב, אם תקבל מהם מנוי של מישהו עם התמונה שלו אז הכל טוב ואל תיבהל מזה, בקאמפ נואו זה בסדר להיכנס עם מנוי של מישהו אחר בניגוד למגרשים אחרים באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2017, 23:08 
תודה על התשובה המפורטת.

קיבלתי המלצה מחבר על Ticketim.com, אבל באתר הם מוכרים רק חבילות עם טיסה ומלון (שאני לא צריך). השארתי פרטים ב'צור קשר' ולא חזרו אלי, וכשהתקשרתי אישרו לי שהם מוכרים גם כרטיסים למשחק ללא חבילות וייצור איתי קשר סוכן נסיעות ספורט, אבל אף אחד לא יצר שום קשר.

נמאס לי לחכות וקניתי דרך viagogo לבארסה-יובה ב 12.9. הם לוקחים אקסטרה של כ- 25% ממחיר הכרטיס (שגם הוא די יקר) על זה שהם מבטיחים לך שתיכנס למשחק. בשנה שעברה לא היו בעיות עם הכרטיסים שקנינו דרכם. מקווה שהשנה גם כן יעבוד טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2017, 02:04 
כפיר אדום כתב:
תודה על התשובה המפורטת.

קיבלתי המלצה מחבר על Ticketim.com, אבל באתר הם מוכרים רק חבילות עם טיסה ומלון (שאני לא צריך). השארתי פרטים ב'צור קשר' ולא חזרו אלי, וכשהתקשרתי אישרו לי שהם מוכרים גם כרטיסים למשחק ללא חבילות וייצור איתי קשר סוכן נסיעות ספורט, אבל אף אחד לא יצר שום קשר.

נמאס לי לחכות וקניתי דרך viagogo לבארסה-יובה ב 12.9. הם לוקחים אקסטרה של כ- 25% ממחיר הכרטיס (שגם הוא די יקר) על זה שהם מבטיחים לך שתיכנס למשחק. בשנה שעברה לא היו בעיות עם הכרטיסים שקנינו דרכם. מקווה שהשנה גם כן יעבוד טוב.

לדעתי פשוט מוקדם מידי והקבוצה עוד לא הוציאה כרטיסים, למעט הקלסיקו אין בעיות להשיג כרטיס (בגלל גודל האצטדיון), וגם במשחקים קשים תמיד אפשר להשיג ביום המשחק בקופות (מנויים שלא יכולים להגיע ויש מנגנון מכירה של הכרטיס), viagogo - די גנבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2017, 13:01 
beny כתב:
כפיר אדום כתב:
תודה על התשובה המפורטת.

לדעתי פשוט מוקדם מידי והקבוצה עוד לא הוציאה כרטיסים, למעט הקלסיקו אין בעיות להשיג כרטיס (בגלל גודל האצטדיון), וגם במשחקים קשים תמיד אפשר להשיג ביום המשחק בקופות (מנויים שלא יכולים להגיע ויש מנגנון מכירה של הכרטיס), viagogo - די גנבים.

כנראה שהם אכן די גנבים, אבל אולי אני קצת מפונק. רוצה לשבת יחד עם חבר ולא בנפרד, רוצה מקום טוב וחשוב לי לדעת שלא אתקע בחוץ בלח כרטיס. עד שאני כבר מגיע לברצלונה...
עלה 153 יורו לכרטיס, כולל כל העמלות, מאחורי השער, בשערים הכי קרובים לדשא (אזור Gol1, לא יודע את השער המדוייק).

אגב באתר של ברצלונה מוכרים כרטיסים למשחקים מאוחרים יותר בליגת האלופות, אבל למשחק הקרוב לא. אני לא יודע אם זה בגלל שפספסתי את המכירה וכולם אזלו או מסיבה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2017, 13:03 
שנה שעברה קניתי בויאגוגו לבארסה-סביליה וגם לאייאקס -פיינורד, הם מאוד אמינים וגם קשה לי להאמין שיש מחירים יותר טובים (אם כן אז תגידו איפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2017, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
הם מאוד אמינים וגם עובדים קשה לתיקון טעויות (פעם הזמנתי עם עוד שני אנשים כרטיסים לאליאנץ ארנה ושלחו את הכרטיסים בשבילנו ל"מלון" שבוע לפני שהגענו. מנהל ה"מלון" ראה ששוכבים בכספת כרטיסים יקרים בלי דורש אז הוא פשוט שלח להם אותם בחזרה. אחרי שהסברנו להם את העניין הם שלחו שליח מיוחד בלילה לפני המשחק להביא לנו את הכרטיסים), אבל בסופו של דבר הם אתר שמתווך בין ספסרים ללקוחות. בגלל זה המחירים ובגלל זה תמיד יש שם כרטיסים זמינים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2017, 12:39 
ItaiH6 כתב:
הם מאוד אמינים וגם עובדים קשה לתיקון טעויות (פעם הזמנתי עם עוד שני אנשים כרטיסים לאליאנץ ארנה ושלחו את הכרטיסים בשבילנו ל"מלון" שבוע לפני שהגענו. מנהל ה"מלון" ראה ששוכבים בכספת כרטיסים יקרים בלי דורש אז הוא פשוט שלח להם אותם בחזרה. אחרי שהסברנו להם את העניין הם שלחו שליח מיוחד בלילה לפני המשחק להביא לנו את הכרטיסים), אבל בסופו של דבר הם אתר שמתווך בין ספסרים ללקוחות. בגלל זה המחירים ובגלל זה תמיד יש שם כרטיסים זמינים.

אני תוהה אם הם בעצמם גם ספסרים. על הכרטיס הוירטואלי שקניתי אצלם לא רשום שער או כיסא מדוייק, רק אזור. את הכרטיס עצמו ישלחו בהמשך.
אולי הם קנו מראש כרטיסים ומוכרים אותם לאט לאט. ואני אקבל כרטיס ספציפי מתוך האוסף ברגע שיבינו כמה אחרים קנו ואיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2017, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
זאת בהחלט אופציה.
יש להם גם עמלות גבוהות.

מצד שני ברגע שהובטח לך כרטיס באיזור מסוים הסבירות שלא תקבל כזה היא אפסית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2017, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
דניאל זוהר כתב:
נועם שחם כתב:

לנו חפצים 9 ת

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 06:30 
יורם כתב:
דניאל זוהר כתב:
נועם שחם כתב:

לנו חפצים 9 ת

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2017, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, זה מה שקורה כשנותנים לילדים לגעת בטלפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2017, 15:33 
אגב, למי שמעוניין. קניתי כרטיסים למשחק בארסה-יובה דרך viagogo בכ- 150 יורו לכרטיס. (המחיר כולל עמלות viagogo של כ-30 יורו.) מקומות טובים בקמפ נואו מאחורי השער למטה, ממש מאחורי האולטראס.
יומיים-שלושה לפני המשחק פתאום שמתי לב שבאתר הרשמי של בארסה מוכרים כרטיסים. אפשר היה להשיג כרטיס דומה בכ-100 יורו כולל הכל. לא ממש התבאסתי, כי היה חשוב לי לדעת בוודאות שיש לי כרטיס ביד, ושאני וחבר שלי נשב יחד. ואי אפשר היה לדעת אם ומתי תיפתח המכירה באתר של ברצלונה.
היו מעט מאוד כרטיסים לזוג או בהפרש כיסא אחד אצלם באתר, הרוב היו בודדים.
אבל להבא, אם אלך לבדי למשחק, אחכה עם הקניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: