beny כתב:
כפיר אדום כתב:
תודה על התשובה המפורטת.
קיבלתי המלצה מחבר על Ticketim.com, אבל באתר הם מוכרים רק חבילות עם טיסה ומלון (שאני לא צריך). השארתי פרטים ב'צור קשר' ולא חזרו אלי, וכשהתקשרתי אישרו לי שהם מוכרים גם כרטיסים למשחק ללא חבילות וייצור איתי קשר סוכן נסיעות ספורט, אבל אף אחד לא יצר שום קשר.
נמאס לי לחכות וקניתי דרך viagogo לבארסה-יובה ב 12.9. הם לוקחים אקסטרה של כ- 25% ממחיר הכרטיס (שגם הוא די יקר) על זה שהם מבטיחים לך שתיכנס למשחק. בשנה שעברה לא היו בעיות עם הכרטיסים שקנינו דרכם. מקווה שהשנה גם כן יעבוד טוב.
לדעתי פשוט מוקדם מידי והקבוצה עוד לא הוציאה כרטיסים, למעט הקלסיקו אין בעיות להשיג כרטיס (בגלל גודל האצטדיון), וגם במשחקים קשים תמיד אפשר להשיג ביום המשחק בקופות (מנויים שלא יכולים להגיע ויש מנגנון מכירה של הכרטיס), viagogo - די גנבים.
כנראה שהם אכן די גנבים, אבל אולי אני קצת מפונק. רוצה לשבת יחד עם חבר ולא בנפרד, רוצה מקום טוב וחשוב לי לדעת שלא אתקע בחוץ בלח כרטיס. עד שאני כבר מגיע לברצלונה...
עלה 153 יורו לכרטיס, כולל כל העמלות, מאחורי השער, בשערים הכי קרובים לדשא (אזור Gol1, לא יודע את השער המדוייק).
אגב באתר של ברצלונה מוכרים כרטיסים למשחקים מאוחרים יותר בליגת האלופות, אבל למשחק הקרוב לא. אני לא יודע אם זה בגלל שפספסתי את המכירה וכולם אזלו או מסיבה אחרת.