תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טיול ליפן
הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 18:38 
אהלן,
אני ובת זוגתי מתכננים טיול ליפן ב15.1.17-31.1.17
אשמח לשמוע המלצות ממשתמשים שהיו. האם זה מספיק זמן? התכנון הוא טוקיו-הירושימה-פוקושימה-אוסקה-קיוטו-יוקוהמה. הבנתי שדרך ההתניידות הטובה ביותר היא רכבות. מה המחיר? ואיפה הכי כדאי לקנות כרטיסים?

תודה מראש לעוזרים :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 21:46 
המשתמש לטינוקס 3>

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טיול ליפן
הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 06:27 
סמל אישי של המשתמש
כדאי לך להעלות את השאלות לקבוצת הפייסבוק 'חו"ל זה כאן". אני מעריך שיהיו שם אנשים שיוכלו לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
segev כתב:
אהלן,
אשמח לשמוע המלצות ממשתמשים שהיו. האם זה מספיק זמן? התכנון הוא טוקיו-הירושימה-פוקושימה-אוסקה-קיוטו-יוקוהמה. הבנתי שדרך ההתניידות הטובה ביותר היא רכבות. מה המחיר? ואיפה הכי כדאי לקנות כרטיסים?

אתה קונה JR RAIL PASS דו שבועי מחיר קצת פחות מ400 דולר לכרטיס תלוי בשער היין לדוגמה רק להירושימה מטוקיו בשינקאסן הלא הכי מהיר המחיר לצד אחד הוא בסביבות 18,000 יין שזה בערך 250 דולר. הבעיה עם הפאסס שהוא לא הרכבת הכי מהירה זאת אומרת זה השינקסאן אבל הפחות מהירה. Hikari ולא Nozomi שהיא האקספרסס אקספרסס. זה צריך להספיק. נדמה לי שאפשר לשלם תוספת עדיין לטווס ברכבת במהירות יותר מ200 קילומטר לשעה גם הלא אקספרסס היא חוויה...
לא הייתי כבר כמה שנים באמת אולי כדאי שתלך לפורומים יעודיים לעניין הזה. המלצות אישיות שלי (עבדתי פעם בייפן הייתי שם 18 פעם בסוף נות ה90 ועוד כמה פעמים מאז)
1. תזכור שהאנשים ברחוב אינם מדברים אנגלית וחוץ מכמה מקומות אין שום שילוט חוץ מייפנית. למשל בכל מלון שאתה יישן בו? קח אתך כרטיס עם השם והכתובת של המלון כתובים ברור. אתה יכול להיות מהצד השני של המלון ולא למצא אותו אפילו עם וויז. אפילו מעבר לפינה...
2. אוכל אם אתה לא אוהב הרפתקאות קולינריות אל תסע לייפן. זה האוכל הכי טוב בעולם נקודה.המלצתי החמה אם השיקולים שלך של כסף? לאכול אוכל רחוב או בסעדות זולות וכל כמה ארוחות תלוי בתקציב ללכת על ארוחה ממש. מרק רימאן ברחוב בעגלה יכול להגיעה לכמה דולר וזה ארוחה נהדרת יש מסעדות של אורז ובשר ודגים מרקים כאלה זה גם כן אוכל נהדר. יהיה לך קשה מאד לקבל במסעדה יפנית אוכל ממש כי הם מגישים לזרים אוכל אחר מאשר למקומיים. כדאי לך מדי פעם למצא יפני שיסכים ללכת לאכול אתך.. ותזכור שסושי וראמן זה בערך 5 אחוז מסוגיהאוכל בייפן.
3. קר. זה מזג אוויר כמו בין ניו יורק לתל אביב ינואר ממש קר. קח בחשבון.
4. בעייני זה לוח זמני אתגרי. אם כי בגלל מזג האוויר לא הייתי ממליץ להסתובב יותר מדי בחוץ אם כי יש שם גם נוף ופרקים מטריפים אבל לא בחורף.
5. התחלה אתה יורד בנאריטה שדה התעופה אתה לא נוסע במונית לטוקיו זה המון כסף. יש שתי אלטרנטיבות אחת נאריטה אקספרס שזה רכבת או שאטלים של אוטובוסים. גם בטוקיו יש אנשים בשדה התעופה שינסו להציע לך מונית.
אני מקנא בך....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
segev כתב:
אהלן,

עוד כמה עצות קטנות. תזכור שייפנים מתיחסים אלנו כמו אל חיות. בעיניהם אנחנו לא בני אדם תתרגל ללמוד מה שחורים באפריקה מרגישים שישראלים מגיעים. תתקלח הרבה הם רגישים לריח בכלל הם שמים לב לפרטים שאנחנו לא שמים לב אליהם. אל תקוד יותר מדי. אתה מעליב אותם כי הקידות זה שפה שלמה ותמיד אתה עושה שגיאות נוראיות. הם לא מצפים ממך לקוד. אותו דבר באכילה בצ'ופ סטייק גם אם אתה אוכל בצ'ופ סטייק הרבה זמן. בטוקיו לא הייתי מפסיד בשופ פנים ואופן את שוק הדגים תקום בארבע בבוקר ותסעו לשם זה חוויה של פעם בחיים אתה תראה חיות שלא ראית בחיים שלך ולא האמנת שיש. וגם תאכל סושי וסאשימי אכלת בחיים שלך....יש שם לייד שורה אין סופית של מסעדות קטנות שמגישות כל מיני סוגי אוכל דגים . ממש צמודה לשוק מרק או כמה חתיכות של סאשימי טונה הכי טרייה שיש? אחרי זה לא תאכל סושי בשום מקום בעולם. או חיות ים אחרות. זה ארוחת בוקר נפלאה. ביום ראשון תלך למקדשי השינטו. פשוט תכנס יחד עם כולם? יש חתונות וטקסים למות. קח את הזמן שלך החיים זה לא ארנבת ובמילא לא תראה יותר מפרומיל ממה שיש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ינואר 2017, 22:29 
בתאריכים שלך, יש טורניר סומו בטוקיו. חובה חובה חובה.
תקיש בגוגל SUMO 2017 SCHEDULE ותקבל את כל הפרטים.
בשביל לקנות כרטיסים, אתה צריך להגיע מוקדם בבוקר ולתפוס מקום בתור לקופות. בשעה 8:00 בדיוק תשמע גונג (אני רציני) ויתחילו למכור את הכרטיסים.
אם תגיע בשעה 6:30, 90% שיהיה לך כרטיס. גם ההמתנה בתור היא חוויה בפני עצמה, פשוט מדהים איך כולם עומדים (אפשר גם לשבת על הרצפה) בתור בנימוס ולא נדחפים.
כל אחד יכול לקנות רק כרטיס אחד, אז תגיעו שניכם כדי שתוכלו לקנות 2 כרטיסים. הכרטיס הוא ליום שלם, אבל מיותר להיכנס לכל היום. אחרי שתקנו את הכרטיסים, אתם יכולים ללכת לעשות דברים אחרים ולחזור לאיצטדיון בסביבות 14:00-15:00, ולהיכנס אליו עד לסיום הטורניר בסביבות השעה 18:00. ח-ו-ב-ה להישאר עד הסוף!

כבר מראש אני אומר לך, שזאת תהיה החוויה של הטיול שלך. כיף לך, תעשה חיים.

חוץ מזה, אני ממש לא מסכים עם מה שכתב בני יעקבי לגבי היחס. כשאני הייתי ביפן, התייחסו אליי יותר יפה מבכל מדינה אחרת, בטח יותר יפה מאיך שמתייחסים אליי בישראל (לא שזו כזו חוכמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2017, 17:43 
תודה רבה לעוזרים!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: