תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: השקעה בפנסיה בחו"ל ולא בארץ
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2016, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
אני מפריש לעצמי הפרשות פנסיה באופן עצמאי לאחת מקרנות הפנסיה/ביטוח בארץ
בתוך עמי אני חיי, וכידוע במדינה שלנו אין יציבות, כולם חברים של כולם ומחר יכולים לעשות עוד תספורת של מילארדים לטובת איזה טייקון מקורב סטייל פישמן/האחים עופר וכו'...
האם יש לי אפשרות לחסוך לפנסיה באחת מקרנות הפנסייה בחו"ל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2016, 11:28 
תגובה כלשהי של אלפקה בסגנון- מי שמשקיע מרצונו החופשי בקרן פנסיה מגיע לו שיעשו עליו תספורת

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: השקעה בפנסיה בחו"ל ולא בארץ
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2016, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
תגובה כלשהי של אלפקה בסגנון- מי שמשקיע מרצונו החופשי בקרן פנסיה מגיע לו שיעשו עליו תספורת

יתכן, ולך יש תובנות בעניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2016, 19:20 
1. אין לך אפשרות להשקיע את כספי הפנסיה שלך דרך קרנות פנסיה בחו"ל.
2. יש חברות ביטוח שמציעות ביטוחי מנהלים, שבהם אתה יכול להחליט איזה אחוז מההשקעות שלך יושקע בחו"ל. אתה יכול ללכת לחברה כזאת ולבקש ש-100% מהכסף יושקע בחו"ל. אני יודע שבחברת הפניקס מאפשרים את זה.
במקרה כזה, הכסף שלך ינוהל בארץ ע"י חברה ישראלית, אבל היא תשקיע 100% מהכסף בניירות ערך בחו"ל.
3. בנוסף לכך, אתה יכול להשקיע את החסכונות הפנויים שלך בניירות ערך בחו"ל, אבל זה רק כהשלמה לפנסיה שלך ולא במקומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2016, 19:59 
סומך כתב:
בתוך עמי אני חיי, וכידוע במדינה שלנו אין יציבות, כולם חברים של כולם ומחר יכולים לעשות עוד תספורת של מילארדים לטובת איזה טייקון מקורב סטייל פישמן/האחים עופר וכו'...

לא מבין גדול בתחום אבל למיטב הבנתי אין בעיה להשקיע את הכסף שלך איפה ואיך שאתה רוצה, יש מכשירים וחסכונות פיננסים יצירתיים ככל שתדמיין ואנשים בכל מקום ישמחו לקחת ממך כסף.
הבעיות שצריך לבדוק הן מיסוי על רווחים מהשקעות בחו״ל ואולי אפילו החלטות עתידיות של רשויות המס בישראל עם השלכות רטרוקאטיביות, לא תרצה לפתוח תוכנית פנסיונית ממדינה זרה בגיל 67 ולגלות שאתה פתאום צריך לשלם 30% מס על הרווחים שלה. דבר שני שצריך לבדוק זה האם השקעה כזו בוודאות מזכה אותך בניכוי מס ההכנסה השנתי יקר המציאות עבור עצמאיים בארץ.
:COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2016, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
1. אין לך אפשרות להשקיע את כספי הפנסיה שלך דרך קרנות פנסיה בחו"ל.
2. יש חברות ביטוח שמציעות ביטוחי מנהלים, שבהם אתה יכול להחליט איזה אחוז מההשקעות שלך יושקע בחו"ל. אתה יכול ללכת לחברה כזאת ולבקש ש-100% מהכסף יושקע בחו"ל. אני יודע שבחברת הפניקס מאפשרים את זה.
במקרה כזה, הכסף שלך ינוהל בארץ ע"י חברה ישראלית, אבל היא תשקיע 100% מהכסף בניירות ערך בחו"ל.
3. בנוסף לכך, אתה יכול להשקיע את החסכונות הפנויים שלך בניירות ערך בחו"ל, אבל זה רק כהשלמה לפנסיה שלך ולא במקומה.

תודה

Lion Den כתב:
סומך כתב:

לא מבין גדול בתחום אבל למיטב הבנתי אין בעיה להשקיע את הכסף שלך איפה ואיך שאתה רוצה, יש מכשירים וחסכונות פיננסים יצירתיים ככל שתדמיין ואנשים בכל מקום ישמחו לקחת ממך כסף.
הבעיות שצריך לבדוק הן מיסוי על רווחים מהשקעות בחו״ל ואולי אפילו החלטות עתידיות של רשויות המס בישראל עם השלכות רטרוקאטיביות, לא תרצה לפתוח תוכנית פנסיונית ממדינה זרה בגיל 67 ולגלות שאתה פתאום צריך לשלם 30% מס על הרווחים שלה. דבר שני שצריך לבדוק זה האם השקעה כזו בוודאות מזכה אותך בניכוי מס ההכנסה השנתי יקר המציאות עבור עצמאיים בארץ.
:COMMY:

באמת לא חשבתי עד הסוף על ענייני המיסוי... תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: