תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אייפון 7 מארה''ב, יש הבדל?
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2016, 02:08 
סמל אישי של המשתמש
היום חבר קנה אייפון 7 מחנות של אפל בישראל, כששאלתי את המוכר האם יהיה הבדל אם אקנה את המכשיר מארה"ב - הוא טען ש"החומרים שונים (כנראה אנטנה), ושלא יהיה לי אחריות מאפל ישראל על המכשיר במידה ומשהו בחומרה יהיה דפוק".
אז רציתי לדעת מספר שאלות -
1. עד כמה האחריות של אפל באמת תורמת משהו? (הבנתי שזה לא מכסה גניבה/חדירת מים/שבר) זה משנה אם יהיה לי מכשיר ללא אחריות?
2. האם המכשיר שיגיע יפעל ויעבוד בדיוק אותו הדבר כאילו רכשתי את המכשיר בארץ? מבחינת קליטה/אנטנה מה שזה לא יהיה? (כי המוכר טען שזאת אנטנה אחרת) או תדרים וואט אבר.
3. אם אכן המוכר צדק ואין אחריות, תהיה לי אפשרות לבטח את המכשיר בארץ/לחדש לו אחריות בארץ?

תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אייפון 7 מארה''ב, יש הבדל?
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2016, 02:26 
סמל אישי של המשתמש
איפה קיים סניף אפל ישראל? (לא, אידיגיטל זה לא אפל ישראל)

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2016, 04:01 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
איפה קיים סניף אפל ישראל? (לא, אידיגיטל זה לא אפל ישראל)

אז טעיתי. התכוונתי לאיידיגיטל.
בכל מקרה, אתה יודע לענות על מה ששאלתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2016, 07:36 
אז ככה:

במידה ואתה קונה בארצות הברית, המכשיר יפעל בארץ אך מכיוון שבארצות הברית נמכרים שני דגמים שונים, אם לא יהיה לך את הדגם שנמכר בארץ, לא תקבל עליו ביטוח או במילים אחרות לא יתקנו לך אותו באיידיגיטל....
כלומר, במידה וקורה משהו למכשיר מבחינת חומרה, אין מי שיתקן לך.
לי נניח לפני כשנה וחצי פתאום נדפק האייפון 6. איידיגיטל לא הסכימו לגעת בו ומעבדה פרטית אמרה שזה איזה רכיב תקשורת בלוח אם של המכשיר שהלך ואין מה לעשות עם זה.
האופציה היחידה הייתה לטוס לארה"ב, ללכת שם לאפל ושיחליפו שם מכשיר כי לכל מכשיר שנקנה באפל יש לך שנה אחראיות אצלם( מה שבסוף קרה חודש לפני תום האחריות)
קיצר, במידה ואתה קונה מאפל בארה"ב יש לך שנה אחריות. אני לא סגור על זה אם זה בכל העולם או ספציפית במדינה בה רכשת (הכוונה היא אפל ולא איידיגטל לכן לא תופס בארץ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2016, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
אז ככה:

במידה ואתה קונה בארצות הברית, המכשיר יפעל בארץ אך מכיוון שבארצות הברית נמכרים שני דגמים שונים, אם לא יהיה לך את הדגם שנמכר בארץ, לא תקבל עליו ביטוח או במילים אחרות לא יתקנו לך אותו באיידיגיטל....
לי נניח לפני כשנה וחצי פתאום נדפק האייפון 6. איידיגיטל לא הסכימו לגעת בו ומעבדה פרטית אמרה שזה איזה רכיב תקשורת בלוח אם של המכשיר שהלך ואין מה לעשות עם זה.
האופציה היחידה הייתה לטוס לארה"ב, ללכת שם לאפל ושיחליפו שם מכשיר כי לכל מכשיר שנקנה באפל יש לך שנה אחראיות אצלם( מה שבסוף קרה חודש לפני תום האחריות)
קיצר, במידה ואתה קונה מאפל בארה"ב יש לך שנה אחריות. אני לא סגור על זה אם זה בכל העולם או ספציפית במדינה בה רכשת (הכוונה היא אפל ולא איידיגטל לכן לא תופס בארץ)

תודה רבה.
אז אני עכשיו מתלבט ולא יודע מה לעשות.
אם לקנות את האייפון בארה"ב ולשלם הרבה, הרבה פחות, ומצד שני להיות בלי האחריות הזאת, מצד שני לשלם 4,300₪ בשביל אייפון זה מוגזם.
אין עוד אלטרנטיבות?
כמו לברר מראש מי מוכר בארה"ב את הדגם שמקבל אחריות באיידיגיטל?
או למשל לרכוש אחריות פרטית על המכשיר בנפרד כאן בארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אייפון 7 מארה''ב, יש הבדל?
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2016, 22:22 
חזוקה כתב:
red_o כתב:
אז ככה:

תודה רבה.
אז אני עכשיו מתלבט ולא יודע מה לעשות.
אם לקנות את האייפון בארה"ב ולשלם הרבה, הרבה פחות, ומצד שני להיות בלי האחריות הזאת, מצד שני לשלם 4,300₪ בשביל אייפון זה מוגזם.
אין עוד אלטרנטיבות?
כמו לברר מראש מי מוכר בארה"ב את הדגם שמקבל אחריות באיידיגיטל?
או למשל לרכוש אחריות פרטית על המכשיר בנפרד כאן בארץ?

אייפון של t mobile זה כמו הדגם שנמכר בארץ
העניין היחידי הוא שאני לא בטוח במאה אחוז שאם זה אותו דגם אבל לא נרכש בארץ אז איידיגטל יטפלו בו... צריך לבדוק את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 00:01 
מצטרף לחוות דעתו של red_o
את האייפון האחרון קניתי בדיוטי פרי שבדוחא עם הסבר והבטחה שהאחריות על המכשיר היא גלובלית. אחרי שלושה שבועות הוא שבק חיים. בירור קצר באינטרנט העלה שאין בארץ חנות Apple Store ושבנושא האחריות אני נתון לחסדיהן של איידיגיטל וחברות הסלולר. נגשתי לאיידיגיטל שם התברר לשמחתי שהאייפון במקורו מאירלנד ולכן עם אחריות תקפה מבחינת אידיגיטל ולכן הוא הוחלף בחדש.
לא מזמן הנייד נפל והזכוכית החיצונית נסדקה. מתברר שאין כזה דבר מסך חדש של אייפון להחלפה אך מאחר והנייד עדיין באחריות אפשר להחליף בחדש תמורת תשלום. כשנגשתי לאיידיגיטל התברר שהמוכר בדיוטי פרי לא רשם את המספר הסידורי של האייפון על הקבלה ולכן לא ניתן לבצע את הליך ההחלפה. נכון לעכשיו אני בקשר עם אפל ארה"ב שיאשרו לי את ההחלפה וזאת אחרי שבדיוטי פרי בדוחא התעלמו מהבקשות לנפק אישור מתאים.

כל זה לא היה קורה אם הייתה פה חנות Apple Store.
לפיכך אני מציע לך לשקול היטב אם לקנות אייפון בחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 02:26 
סמל אישי של המשתמש
עדכון קצר ששמעתי - זה נכון שיש מעבדה רשמית של אפל בBIG BOX ? חבר טען שלאחר הסרת היבואן הרשמי מאידיגיטל, רשת ביג-בוקס חתמו על חוזה חדש עם אפל כמייבאים רשמיים שלהם וגם פתחו מעבדה רשמית שלהם בארץ.
חבר אמר שהוא כבר תיקן אצלהם אייפון במסגרת אחריות.
מישהו יודע על זה משהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
מתעלק על האשכול כדי להשכיל את מי שלא יודע בסיפור דומה, אך ממעבדות סמסונג.
רכשתי טלפון סמסונג בדיוטי-פרי באנגליה.
כשהגעתי לארץ וניסיתי להפעילו גיליתי שיש לסמסונג 'נעילה איזורית', וטלפון שנרכש באירופה ניתן לשימוש רק בארצות אירופה, אלא אם כן תבוצע פתיחה של הנעילה.
אחרי בירורים מול סמסונג ישראל, סמסונג בריטניה והחנות שמכרה לי את המכשיר, התברר שיש שתי דרכים לפתוח אותו לשימוש עולמי:
א. לגשת למעבדה מקומית של יבואן סמסונג בישראל, ולשלם (כנראה בסביבות 90 ש"ח).
ב. להשתמש בו באירופה עם סים מקומי, כך שיקבל או יבצע שיחה במשך 5 דקות לפחות.
מסקנה: אם אתם רוכשים מכשיר סמסונג באירופה, בקשו מהמוכר לפתוח את המכשיר, לבצע בו שיחה של 5 דקות, ורק אז קחו אותו.

אה, ואם אתם שואלים איך בסוף פתחתי את המכשיר:
נסעתי לאי יווני, רכשתי סים מקומי ב-10 יורו, והתקשרתי לחדר שלי במלון בשיחה של 6 דקות. אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2016, 23:07 
יש נושא נוסף. מכשיר שנרכש בארה"ב עשוי לא לגלוש במהירות מקסימלית בארץ, מכיוון שהתדרים של דור 4 בארץ ובארה"ב שונים. (אגב, בארה"ב קוראים לדור זה "LTE" כי הם קראו לדור הקודם דור 4. כאן קראו לו HSUPA או דור 3.75).
בכל מקרה. היה לי נקסוס 5 שקניתי בארה"ב ובארץ הוא לא גלש במהירות של דור 4, אלא רק 3.5. עדיין די מהיר אז זה לא כל כך הפריע לי בזמנו, אבל כשעברתי לטלפון חדש שקיבלתי מהעבודה גיליתי שדור 4 עובד בזמן ההפסקות בבלומפילד, אז יש לו יתרונות פרט למהירות.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2016, 05:30 
הסיבה שאנשים קונים אייפון בארה"ב/אירופה היא לחסוך כסף. בארה"ב הרבה כסף, ובאירופה קצת פחות מפה.
בגלל שבישראל אין Apple Store, אז עניין האחריות לא רלוונטי בשיקולים שלך. אתה בעיקר תלוי בגחמות של אנשי איי-דיגיטל ועוד כמה "צדיקים" במקרה של תקלה (יכול להיות שיתקנו ויכול להיות שימציאו לך סיפור למה לא יתקנו).
אם הייתי עכשיו בארה"ב, הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים.
אגב, בעניין המודם שמדברים עליו עכשיו - האייפונים שנמכרים בישראל ובאירופה הם זהים - עם מודם של אינטל (היותר בעייתי לפי מה שהבנתי).
בארה"ב וסין זה המודם של קוואלקום, ככה ש"הרווחת" פעמיים - גם במחיר וגם במודם (למרות שאני חושב שזה בולשיט אחד גדול).

אם קונים בארה"ב, רק לוודא שקונים ב-Apple Store ולא בחנויות סלולריות שונות (AT&T, T-Mobile וכו'). תבקש אייפון של T-Mobile במחיר מלא (כלומר Unlocked) ואז תהיה בטוח שאתה מסודר בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2016, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
עדכון קצר - ראיתי בזאפ השוואת מחירים שמוכרים אייפון 7 עם 128 ג'יגה באילת ב3,450 ש"ח.
ולכן, אין לי שום סיבה לקנות את זה בארה''ב ששם מוכרים אותו דבר בדיוק ב 750$ ועם מיסים זה מגיע לכמעט 900$ זה גם יוצא יותר יקר וגם סתם נותן לי לחכות 4 חודשים עד שהחבר יחזור לארץ.
לכן נראה לי שאלך על האופציה של אילת מאחר וכל יום מישהו מהצוות שלי בעבודה נוסע וחוזר מאילת.
רציתי רק לדעת משהו - האם האייפון 7 באילת הוא כלול באחריות? ומאיזה חנות מומלץ לקנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 02:54 
אני יודע שיש הרבה חוסרים באילת כי אנשים כרגע מתנפלים על זה.
בכל מקרה, תתקשר לשם ותברר לגבי מלאי לפני שאתה נוסע.
וכמובן שיש אחריות על אייפונים שנקנים בארץ, בחנויות גדולות לפחות (לגבי חנויות פרטיות תצטרך
לשאול במעמד הקניה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
עדכון קצר - ראיתי בזאפ השוואת מחירים שמוכרים אייפון 7 עם 128 ג'יגה באילת ב3,450 ש"ח.
ולכן, אין לי שום סיבה לקנות את זה בארה''ב ששם מוכרים אותו דבר בדיוק ב 750$ ועם מיסים זה מגיע לכמעט 900$ זה גם יוצא יותר יקר וגם סתם נותן לי לחכות 4 חודשים עד שהחבר יחזור לארץ.
לכן נראה לי שאלך על האופציה של אילת מאחר וכל יום מישהו מהצוות שלי בעבודה נוסע וחוזר מאילת.
רציתי רק לדעת משהו - האם האייפון 7 באילת הוא כלול באחריות? ומאיזה חנות מומלץ לקנות?

יש איי דיגיטל בקניון מול הים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 09:08 
אני קניתי ולא מעט טלפונים סלולריים עם אחריות מקורית של היבואן( של סמסומנג, LG ), אתה מקבל תעודת אחריות. מדובר באותו מוצר שנמכר במרכז ורק פחות המע"מ וזה חיסכון משמעותי. אני קניתי באייבורי וק.ס.פ. ניתן לבדוק טלפונית או באתר אם יש במלאי.
בכל מקרה הם מוכרים רק לאיש שבא לקנות, דהיינו הטלפון יהיה על שמו, גם אם תיתן לו צילום ת. ז שלך הם לא יסכימו למכור על שמך.
אפשר לעקוף את זה, אבל אתה צריך מישהו שמכיר אישית את המוכר ובחנות קטנה, לא ברשת.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
אין שום קשר בין iDigital לApple.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
אין שום קשר בין iDigital לApple.

כן אלה מוצרים שונים לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2016, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
אני קניתי ולא מעט טלפונים סלולריים עם אחריות מקורית של היבואן( של סמסומנג, LG ), אתה מקבל תעודת אחריות. מדובר באותו מוצר שנמכר במרכז ורק פחות המע"מ וזה חיסכון משמעותי. אני קניתי באייבורי וק.ס.פ. ניתן לבדוק טלפונית או באתר אם יש במלאי.
בכל מקרה הם מוכרים רק לאיש שבא לקנות, דהיינו הטלפון יהיה על שמו, גם אם תיתן לו צילום ת. ז שלך הם לא יסכימו למכור על שמך.
אפשר לעקוף את זה, אבל אתה צריך מישהו שמכיר אישית את המוכר ובחנות קטנה, לא ברשת.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

באמת? ואם זה יהיה על שמו זה משנה משהו? אפשר אחר כך להחליף את האחריות על שמי? כאילו "קניתי ממנו" או משהו בסגנון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: