תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 16:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ניו-יורק באוקטובר
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 09:29 
קצת צניעות וזה...

אני הולך להיות שבוע בניו-יורק בסוף אוקטובר ועדיין לא סגור על לינה - יש למישהו המלצות? המליצו לי על Hotwire, למישהו יש נסיון איתם בניו-יורק?

ואם יש לכם עוד המלצות על דברים בניו-יורק אני אשמח לשמוע (הייתי שם כבר פעם או פעמיים אז את הדברים שכולם מכירים אני גם מכיר).

תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניו-יורק באוקטובר
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
הייתי פעמיים במלון אדיסון. זה על הטיימס סקוור, זה אחלה אחלה מלון ובזמנו זה היה ממש זול.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 10:32 
airbnb

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
airbnb

נדמה לי שהתחילו לעשות להם שם המון בעיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 13:17 
Officer Barbrady כתב:
הייתי פעמיים במלון אדיסון. זה על הטיימס סקוור, זה אחלה אחלה מלון ובזמנו זה היה ממש זול.

תודה! נראה אחלה מלון, אבל הוא כבר לא ממש זול... ($280 ללילה לתאריכים שלי).

לגבי airbnb, חיפשנו מלא (ועדיין מחפשים) ולא מצאנו בינתיים משהו סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 14:36 
לגבי לינה בניו יורק, אני והחברה משתמשים באפליקציה בשם - Hotel Tonight או באתר האינטרנט/אפליקציה של Hotels.com
ב- Hotel Tonight, אפשר להזמין רק בהתראה קצרה מראש, דהיינו מהלילה עד לעוד שבוע, ומקסימום הזמנה לשבוע.
הניסיון שלנו עם האפליקציה הוא מצויין, במיוחד אם אין לך בעיה עם הזמנה בהתראה קצרה.
יצא לנו פעמיים להמר עד לרגע האחרון, ואפילו פעם אחת הגענו לעיר ללא מלון, נכנסנו ל- Starbucks, התחברנו לאינטרנט והזמנו.
דרך אגב, אם אתה נוסע עם בת זוג, שרק אחד יוריד את האפליקציה, ושהוא יזמין את השני להירשם.
במקרה כזה אתם מקבלים זיכוי כספי של 20 דולר או יורו בהזמנה הראשונה, וברגע שהמוזמן מזמין הוא גם מקבל זיכוי.
לא זוכר את השיטה, בעיקר מהעובדה שהגרמניה שלי טיפלה בנושא. בכל מקרה זה עובד.

Hotels.com גם מאוד מומלץ, המחירים שלו אטרקטיבים, והבונוס שעל כל 10 לילות מקבלים לילה חינם, במחיר המומצע של ההזמנות הקודמות. מנסיון עובד בלי בעיות.

אני יכול להמליץ על 3 מלונות שהעברנו בהם את הזמן בניו יורק, והיינו מאוד מרוצים:
Hampton Inn Manhattan/ Times Square South
337W 39th, New York
http://www.nytimessquarehotel.com/

היה עוד מלון מאותה רשת לא רחוק משם, אני פשוט לא זוכר את הכתובת

המלון השלישי
http://www.cassatimessquare.com/

לגבי airbnb, אני לא מומחה, אבל אני יודע שהתחילו להתלבש על המשכירים בניו יורק, בברלין ובעוד מספר מקומות.
כמה זה משפיע על הביקוש והמחירים, אני באמת לא יכול להגיד.

זה בקצרה על מלונות בניו יורק.

תהנה!

משחק במדיסון סקוואר גרדן, זה חובה. אפילו הגרמניה שהיא וכדורסל עוד לא נפגשו, נהנתה מהשואו.
מכיוון שזה לא היה משהו מתוכנן, רכשנו כרטיסים מספסר, ולמרות החששות הכל עבר בשלום.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
Officer Barbrady כתב:

תודה! נראה אחלה מלון, אבל הוא כבר לא ממש זול... ($280 ללילה לתאריכים שלי).

לגבי airbnb, חיפשנו מלא (ועדיין מחפשים) ולא מצאנו בינתיים משהו סבבה.

מחזק בנוגע למלון אדיסון
היה עוד מלון יחסית לא יקר (ביחס למרחק מהטיימס סקוור) על השדרה השמינית אם אני לא טועה, ממש קרוב לאדיסון
ואגב על השמינית יש פיצריה שאני ממש זוכר לטובה, אם רק הייתי זוכר את שמה

נערך לאחרונה על ידי יהלום אדום בתאריך 25 ספטמבר 2016, 14:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
בלומי, אין צורך בספסרים, יש המון אתרים אמינים לכרטיסי יד שניה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 14:50 
its-sick כתב:
בלומי, אין צורך בספסרים, יש המון אתרים אמינים לכרטיסי יד שניה

בעיקרון אתה צודק, אפילו נתת לי כמה המלצות בזמנו.
בדקתי ובסוף החלטתי להיות גמיש ולראות לפי הסיבובים שלנו בעיר.
ביום שנחתנו, הגענו למלון בצהריים, ויצאנו להסתובב ואיכשהו הגענו אחה"צ לאזור המדיסון סקוור גרדן.
ראיתי שיש משחק, נכנסתי פנימה לבדוק מחירים, והיה יקר מידי וויתרתי.
ליד האולם יש אולם עם הרבה מקומות לאכול, כולל אחד מאוד מומלץ לסנדוויצ'ים, אז נכנסנו והעברנו שעה.
ביציאה התלבש עלינו ספסר, ונתתי לחברה לנהל את המו"מ.
שילמנו חצי מכל אתר שבדקתי לפני, ובהחלטה ספונטנית לחלוטין החלטנו לרכוש ולהיכנס.
הייתה חוויה באמת בלתי נשכחת.

שיהיה לכולנו ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
עזוב שטויות קנה כרטיס סאבווי ב30$ לשבוע ותחרוש את העיר מלמטה ומלמעלה (כולל אוטובוסים)
תבקר בb&h
ותכין את העיניים כי הן הולכות להיפתח לך מכל השפע המוגזם :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה ראית ומה עשית, אבל אם אתה רוצה משהו יחסית חדש יש את הhigh line, מסילת רכבת מוגבהת שהפכה למסלול טיול מאוד נחמד.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניו-יורק באוקטובר
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 22:33 
ישנתי באדיסון שנהשעברה
יחסית זול למלונות בניו יורק(ועוד על הטייםסקוור) וגם חדרים די גדולים לניו יורק
יחד עם זאת, אם אתם בראש של לצאת בערבים אז זה קצת מבאס כי זה לא האזור ואז זה אומר לקחת סאבווי ב2-3 בלילה או מונית שזה לא עניין זול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 00:02 
מצאתי עבורך את האשכול שפתחתי לפני שנתיים על ניו יורק
viewtopic.php?f=7&t=105797

תהנה!

שיהיה לכולם שבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 01:54 
מלונות - אפליקציית kayak (יש גם אתר) ממולצת, כי היא מרכזת את המחירים של כל אתרי התיירות הגדולים, במקביל להסתכל באתר booking.com, שנותנים פרטים נרחבים על המלונות וכן ציונים המבוססים על המלצות תיירים שלנו במקום.

חשוב לזכור, למחיר המלון המופיע יש להוסיף 14.75% +3.5$ מיסים.

אם יש מלון שנראה לך, תנסה גם להתקשר למלון עצמו לפעמים יש להם מחירים טובים יותר מהאתרים, בעיקר לתקופות שמעל שבוע. יש גם מלונות שגובים על ווי-פי ( 10-15$ ללילה), במידה וההזמנה נעשת דרך המלון הווי-פי חינם.

בגדול, באוקטובר, קשה למצוא מלון סביר בפחות מ-300 דולר ללילה (כולל מיסים).

תחבורה -
משדה התעופה JFK, הדרך הפשוטה היא מונית (כ-60 $). אפשר גם להשתמש בתחבורה ציבורית - Air Train עד תחנת Jamaica, ומשם תחתית למרכז העיר.

בעיר עצמה הולכים בעיקר ברגל, מצטרף להמלצות לקנות כרטיס שבועי (31$ + 1$חד פעמי לכרטיס), טוב לכל התחתיות לאוטובוסים. גם המונית זמינות וזולות יחסית כי המרחקים לא גדולים.

ממליץ להשתמש ב- Google Map לניווט - כולל תחבורה ציבורית, מדוייק ומאד נח.

קניות-
בלתי נמנע, ויש לכל כיס.
קניונים מחוץ לעיר - ג'רזי גארדן (בניו-ג'רזי - יש אוטובוס מפורט אוטוריטי), ו-Woodbury שעה בניו-יורק - כפר עם למילה מ-200 חנויות של רוב המותגים המובילים (עם מעניין אפרט יותר).

בעיר ישנם הכל-בו הגדולים, כבלומנדייל ומייסיס ועוד. בחנויות הכל-בו, כדאי לגשת בתחילת הקניות למרכז המבקרים והציג דרכון או רשיון ישראלי ולקבל הנחה של 10%-11%.

ישנם גם חנויות גדולות מוזלות כ- Century 21.

ארועי ספורט
לדעתי, ישנם משחקי טרום-עונה ב-NBA. כדאי ללכת לניקס במדיסון סקוור גארדן או לברוקלין נטס באולם החדיש בברקליס סנטר בברוקלין (גישה מאד נוחה ממנהטן - תחנת תחתית עם הרבה קווים בכניסה למגרש).

כרטיסים יש בדרך כלל ב- ticketmaster.com. ואתר יד שניה מומלץ - stubhub.com שם אפשר למצוא גם כרטיסים הזולים מהמחיר הנקוב. מספסרים, הייתי נזהר.

מקומות להסתובב
הפשוט ביותר, לעבור לפי אזורים, מהאפר איסט (בעיקר מוזיאונים וסנטרל פארק) והאפר ווסט, דרך המיד-טאון שכולל אזורי קניות ואת הטיימס סקוור לדאון טאון.

אזורים נחמדים, הם הסוהו ונוליטה לידו, באותה הזדמנות אפשר לעבור בליטל איטלי וציינה טאון.

אפשר לטייל על ה- high line שמתחיל ברח' 30 והשדרה העשירית, לרדת ל- Chelsea Market שנמצא ברח' 15 והשדרה התשיעית ומשם להמשיך לאזור ה-14 west שכולל חנויות מעצבים ולהמשיך לאזור ה- West Village.

ה-East Village הוא אזור של חיי לילה, וזה הזמן להיות ממנו.

ברוקלין -
ממליץ להסתובב באזור Williamsburg ביום ראשון, בתי קפה ומסעדות נחמדים, אפשר לקפוץ למבשלת Brooklyn Brewery לבירה וסיור.

כדי להגיע לאזור, הפשוט ביותר לקחת את קו תחתית L מיוניון סקוור עד תחנת Bedford שנמצאת השד' Bedford ו- n 7 st.

אזור נוסף בברוקלין, הוא Dumbo הקרוב לגשר ברוקלין, באזור גלריות אומנות, מסעדות בתי קפה ופאבים. משם אפשר לחצות את גשר ברוקלין ברגל (יש מסלול להולכי רגל ומסלול לאופניים), ולצפות על מנהטן, ממולץ לעשות זאת הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:09 
תודה רבה לכולכם!
אם לעוד מישהו יש המלצות על לינה אני אשמח, כי זה נושא שלא סגרנו עדיין, בינתיים המלונות קצת יקרים לנו.

חוץ מזה, עוד שאלה למבינים - יש לנו 12 יום לבלות שם, אז שקלנו לקפוץ לבוסטון לשלושת הימים הראשונים. מה אומרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:57 
Kyahs כתב:
תודה רבה לכולכם!
אם לעוד מישהו יש המלצות על לינה אני אשמח, כי זה נושא שלא סגרנו עדיין, בינתיים המלונות קצת יקרים לנו.

חוץ מזה, עוד שאלה למבינים - יש לנו 12 יום לבלות שם, אז שקלנו לקפוץ לבוסטון לשלושת הימים הראשונים. מה אומרים?

יש מה לעשות בניו-יורק 12 יום, אבל אם אתה רוצה זו התקופה לטיולי שלכת. תטוס לבוסטון במקום לניו-יורק (חזקפרה מניו-יורק), יום וחצי בבוסטון ויומיים וחצי עם רכב לטיול שלכת, מאד יפה.

צריך רק לזכור שבתקופה הזו, בוסטון מאד יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:08 
לא הייתי בבוסטון, אבל לחתוך 3 ימים מטיול בניו יורק (במיוחד כזה של פחות משבועיים) זה משהו שלא הייתי עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אני במקומך הייתי קופץ לוושינגטון דיסי במקום לבוסטון. לטעמי היא עם אתרים יותר מעניינים לתיירים. המרחק מאד דומה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
תודה רבה לכולכם!

חייתי 19 שנה בניו יורק ולא ראיתי רבע..... לא תספיק במילא.ניו יורק זה עיר שפשוט מסתובבים בה. יש מה לעשות בכל פינה. גם חצי יום שקט בסנטרל פרק זה כיף גדול. אם אתה בעניין של מוזיאונים זה עבודה לחודש.

אם כי אם אתה רוצה לנוח קצת עזוב את בוסטון ואת DC תשכור אוטו ליומים ותסע לאפ סטיט או לוורמונט וכאלה לראות שלכת וטבע ולהסתובב בכפרים ובעירות הקטנות. יום משגע בקרבת ניו יורק זה ממש קרוב זה לנסוע לוסטפוינט ולסטורם קינג ארט סנטר ליד. אבל יש הרבה טיולים כאלה קונטיקט ורמונט אפ סטיט ניו יורק. כיף גדול.
קח בחשבון שיכול להיות כבר תחילת חורף ואז זה רעיון קצת פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 21:01 
העונה ״החמה״ של תיירות ובתי המלון היא מתחילת ספטמבר עד הכריסמס. שהשיא הוא בסופש של המרתון (שמתקיים כל שנה, ביום ראשון הראשון של נובמבר). השנה זה יהיה בנובמבר 6 שיוצא גם יומיים לפני הבחירות לנשיאות. בדר״כ בסופש של המרתון רוב בתי המלון סולד אאוט.
זו הסיבה שגם מלון זול כמו האדיסון לוקח מחירים גבוהים.
מה התאריכים המדוייקים שאתה תהיה בניו יורק?
אם אתה עדיין צריך מלון תבדוק את האתרים הבאים:

1. Newyorkhotel.com
2. Thelucernehotel.com
3. Milburnhotel.com

תבדוק איזה מלון מתאים לך (מיקום, תקציב וכו) ותכתוב לי בפרטי ונתקדם משם.

אם אתה צריך המלצות תדבר עם דיגמי או אבו כובע (מוותיקי הפורום)
בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 08:39 
תודה! קיבלת פרטית.

בינתיים המצב קשה גם במלונות וגם ב-airbnb עד כדי כך שהזמנו מלון גיבוי (עם Free cancellation) בקווינס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: