מצרף כאן את ההודעה שכתבתי בנושא הייעודי לגבי פיפא 17 ב"קנסו דחוף".
Richard Cory כתב:
פנייה נרגשת לשחקני הPC: 1) אתם משחקים עם המקלדת (!?!) או עם שלט חוטי/אלחוטי?
המחשב שלי מחובר לטלוויזיה ואני משחק עם 4 שלטי אקסבוקס 360 אלחוטיים ומקוריים דרך מתאם USB (ממליץ!)
עובד טוב מאוד, אבל יש לי בעיה מסויימת בתפריטים שאני מת לבדוק אם היא קורית רק לי (הסמן של התפריט "קופץ"/"מדלג" במעבר בין תפריטים, לא משהו שפוגע במשחקיות אבל מרגיז מאוד).
2) איך אתם מתמודדים עם התופעה המגה-מרגיזה של הנעילת 30 FPS?(בחיי שאני לא מבין את זה, פאקינג זלזול ברמת הלחרבן על הראש של המשתמשים מצד EA).
למי שלא שם לב, וזה קורה כבר מפיפא 15 ואולי 14, בגרסת המחשב בזמן תפריטים, בעיטות שוער, בעיטות חופשיות, הילוכים חוזרים ומעברונים למיניהם המשחק יורד ל30 FPS (מה שגורם לו לרוץ בצורה מג'עג'עת ולא כייפית כמו בקונסולה, למרות שהחומרה מאפשרת לו לרוץ יותר טוב מבקונסולה

). הדבר קורה גם כשמסמנים את האפשרות Lock to 60 FPS בהגדרות של המשחק, וגם אם מסמנים No limit FPS (מה שיגרום בנוסף לTearing/"גזירות" של המסך)

.
קצת על התופעה ודרך שאמורה
לפתור אותה:
*
https://www.youtube.com/watch?v=KZuM12XQpzs *
https://fifaforums.easports.com/en/discussion/80363/pc-dont-use-in-game-setting-60fps אמור להיות יותר קל לגרום לכל אספקט של המשחק לרוץ על 60 FPS עם כרטיס מסך של NVIDIA, לי יש כרטיס מסך של AMD ולאחר שניסיתי את הפתרונות המוצעים בלינקים שצירפתי הצלחתי לגרום לו לרוץ על 60 FPS באופן קבוע, אך הדבר יצר בעיות לאגיות אחרות.
אשמח אם מישהו שהצליח או מכיר את הבעיה הזאת יוכל לשפוך אור על הנושא.
3) אני קניתי את המשחק דרך אתר שוק הGame-Codes למשחקים
G2A בPre-Order.
הקוד הגיע למייל שלי בשניה שהמשחק יצא, ופתחתי אותו דרך הOrigin באמצעות האופציה של Redeem product key ללא כל בעיה, בדומה לאיך שציין "כפיר האדום".
המשחק עלה לי בהזמנה מוקדמת 50$ (בערך 190 ש"ח) הכוללים בתוכם 3$ בעבור אחריות שהקוד יעבוד (נקרא G2A Shield), כרגע ניתן להשיג את המשחק באתר ב$46.25.
4) מישהו מכיר דרך להוסיף למשחק את הפרשנות בכל השפות? (גרסת הPC זוכה, פעם נוספת, זוכה לזלזול מוחלט ולא ברור במסגרתו ניתן להפעיל רק את הפרשנים בשפה של המשחק).
כלומר - הדרך היחידה להפעיל את הפרשנים הספרדיים, היא לבחור להריץ את המשחק בשפה הספרדית.
הבנתי שיש דרך להוריד את קבצי הקול של השדרנים ולהוסיפם לתיקייה של המשחק, כך שזה יאפשר לי להחליף את אופציית הCommentary בהגדרות, דבר שלא ניתן לעשות כרגע.
5) מי שרוצה לעשות משחקים באונליין, בעדיפות לעשות Co-Op Seasons מוזמן להוסיף אותי בOrigin, שם משתמש: nizio1988 .
zapta כתב:
הפרו אחלה משחק ביחס לקודמיו
קצת מבאס כל הקטע עם הליגות והקבוצות
התנועה של השחקנים קצת רובוטית אבל המשחק הרבה יותר מגוון
ניתן לשלוט הרבה יותר בשאר שחקני הקבוצה וזה הרבה יותר קרוב לכדורגל
הפיפא נורא
כל הפסים עוברים, משחקים נגמרים 5 גולים לכל אחד בקלות
תמיד הייתי חסיד של פרו, מאז 2013 פעם ראשונה שהם שוב טובים יותר
לאור מה שכתבתי, אתה יכול להבין שאני לא EA SPORTS פאן-בוי, או אפילו קרוב לזה.
הזלזול שלהם במשתמשים באספקטים שפירטתי למעלה (איך,איך ושוב איך[!] אתם מעיזים להוציא את המשחק, כשחלק גדול ממנו רץ ב30 FPS

, ואפילו לא לנסות או להכריז שתנסו לתקן את זה. נשגב מבינתי.)
עם זאת, הלוואי שהמצב היה כמו שתיארת (5 גולים לכל אחד). כנראה שאתה לא רגיל או מיומן בצורת ההגנה במשחק, כי גם במשחקים באונליין וגם לוקאלית מול חברים זה לא מגיע למספרים האלה..אפילו לא קרוב.
PES הארורים לא הוציאו דמו לPC טרם יציאת המשחק, כך שהם שמו מקלות בגלגלים של מי שרצה "לאזור אומץ" ולעבור - דבר ששקלתי לעשות, לאור הגרסאות הפגומות שFIFA מתעקשים להוציא שוב ושוב.
אני רואה שעכשיו יש בSTEAM דמו להורדה, אני אנסה להוריד ולראות איך הוא רץ.
אל תקנה את הפרו למחשב.
זלזול מוחלט מצד קונאמי.
גרפיקה שהולמת משחקים שיצאו לפני עשור.