תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לונדון (בלי כדורגל)
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2016, 21:08 
מגיעים ביום חמישי בבוקר של ה- 29 לספטמבר, ועוזבים בערב של יום שלישי ה- 4 לאוקטובר.
נעביר את הלילות באזור של בני דודינו במרחבי Edgware Road

המלצות למסעדות, שווקים כולל של אוכל, סיורים מומלצים, מסלולי טיול מנסיון וכל דבר שיעזור להעביר מספר ימים בכיף.
מאחר וצפוי גשם באותם ימים, בכל זאת לונדון, אז המלצות למוזיאונים או תערוכות מומלצות מהזמן האחרון, גם יכולים לעזור.

תודה מראש

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2016, 21:11 
עברו הרבה שנים מאז הייתי בלונדון (והייתי ילד), אבל בורו מרקט זה שוק אוכל שאסור לפספס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2016, 22:08 
http://belondonyesh.co.il/
אין בעד מה

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לונדון (בלי כדורגל)
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2016, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
לא לא
האליקציה Dojo בפלייסטור
מדהימה
תהנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:33 
כשאתפנה קצת תקבל פרטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2016, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כשאתפנה קצת תקבל פרטית

הסיורים של יהושע :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
מבחינת שווקים יש בלונדון כמה שווקים שבהחלט אסור לפספס. הראשון מבניהם הוא כמו שציינו פה למעלה הבורו מרקט: שוק שפועל כבר הרבה שנים בגדה הדרומית של הנהר ליד הלונדון ברידג'. מומלץ להגיע בסוף השבוע לשוק עם תיאבון כי מהכרות עם המקום תתפתו לקנות לא מעט אוכל. בנוסף עוד שוק שמומלץ למי שמגיע למספר ימים בלונדון הוא Brick Lane שנמצא במזרח העיר (פחות קולינרי) שזה איזור צבעוני ונחמד להגיע גם לשם בסוף השבוע.
גשם זאת לא בעיה גדולה, לפי מה שראיתי בימים שאתם מגיעים התנאים הם בסדר גמור וגם אם יהיה גשם החיים ימשיכו כרגיל. אני מניח שעשיתם כבר מחקר קצר וראיתם שאתם ממוקמים קרוב למרכז העניינים ובכל זאת ברור שתצטרכו לפיקדלי סרקס ולסטר סקוור. זה איזור מאוד תיירותי שאפשר לכנות אותו כ"טיימז סקוור" של לונדון. בעיני הוא אפילו יותר יפה בזכות הארכיטקטורה המדהימה שמסביב. משם תוכלו להגיע לריג'נט סטריט ואוקספורד שהם שני רחובות עצומים שבהם ממוקמים מעצבי אופנה רבים ואינספור חנויות. רחוב שקל מאוד לפספס באיזור נקרא Carnaby Street, הוא רחוב צדדי שמתפצל מריג'נט סטריט לאיזור אוקספורד. אם תעלו עוד קצת תגיעו לבריטיש מיוזיאום שבו תוכלו לראות את כל האוצרות שהאימפריה גנבה מהעולם. כל איזור הסוהו הוא איזור עם הרבה דברים שכדאי לראות כמו פאבים שמתמלאים בשעות הערב המוקדמות, צ'יינה טאון, הרבה מאוד הצגות (ממליץ על עלובי החיים בשביל התרבות והבוק אוב מורמון למי שרוצה לצחוק) וגם ללכת לקזינו אפשר אם אתם בעניין. לא רחוק משם נמצא קובנט גארדן (שם יש את מוזיאון התחבורה), שוק עתיק שהיום משמש בעיקר לחנויות יוקרה. טיפה דרומה נמצאת כיכר טרפלגר המרשימה (ובה מוזיאון הנשיונל גלרי-מומלץ מאוד).
אם אתם אוהבים שופינג אתם יכולים להרחיק גם לסטרטפורד שבה נמצא הכפר האולימפי מ2012 והקניון הגדול באירופה (היה לפחות). שם נמצא האצטדיון בו ווסט האם משחקת השנה.
קשה לתמצת אבל אני אנסה להכווין כמה שיותר, תיירים רבים אוהבים לראות באיזה יום יש חילופי משמרות בבקינגהאם פאלאס ולבוא לראות. אם זה מעניין אתכם תלכו, לי זה כבר נמאס אחרי המתנה ארוכה. בכל מקרה באיזור הזה נמצא גרין פארק, הייד פארק והסיינט ג'יימז שמאוד מומלצים לטיול רגלי במידה והשמש תפגוש אתכם. ליד הסיינט ג'יימז יש את הביג בן שהוא פוטוגני מאוד (לא לפספס) אבל לא יותר מזה ומדרומה אליו יש את הגדה הדרומית (South Bank) שבה יש דוכנים מתחלפים לפי העונה ונורא כיף להסתובב שם. יש שם את הלונדון איי (גלגל ענק של תצפית על העיר), בנוסף שם באזור נמצא הגלוב של שייקספיר ומוזיאון הטייט של אומנות (בכיוונים הפוכים).
מקום טוב לראות מוזיאונים הוא כל איזור קנזינגטון שבו יש בנייה עוצרת נשימה וכל מוזיאון נראה כמו ארמון, הכי הייתי ממליץ שם על הNatural History Museum.
איזור נוסף ששווה ביקור הוא הסיטי, העיר ההיסטורית יותר שבחלקים ממנה נראית כמו סצנה משרלוק הולמס ובחלקים כמו שנגחאי. שם תוכלו למצוא את הבנק הראשי, את קתדרלת סיינט פול העצומה, את הטאוור אוב לונדון והטאוור ברידג' ומסעדות טובות מאוד.
רבים מהישראלים שמגיעים ללונדון איכשהו נוטים לפספס איזור נוסף בגלל המרחק ממרכז העיר אבל אני לא הייתי ממליץ לאף תייר לפספס את קמדן טאון ואת הקמדן לוק שבפנים, מדובר באיזור פאנקיסטי עם שוק מיוחד ועשרות דוכני אוכל. יש לקמדן טאון אווירה שאין שנייה לה ואסור לפספס את האיזור.
למרות שכתבת ללא כדורגל בכל זאת אתם מגיעים למדינת הכדורגל ובמקומכם לא הייתי מפספס ביקור באחד מהאצטדיונים אבל זה כבר לשיקולכם.
יש בלונדון הרבה Walking Tours מומלצים בחום שהם מסלולי הליכה מודרכים בעיר בכל מיני נושאים ומניסיון הם מעולים. המחיר הוא לא קבוע ובסוף כל מסלול המשתתפים נותנים כסף בהתאם לשביעות רצון שלהם (או שלא נותנים בכלל :LOMASHOO: ).

לא כתבת לגבי ההתניידות שלכם בעיר אבל הייתי ממליץ להוציא כרטיס אויסטר (רב קו לונדוני) שמקנה לכם אפשרות לנסוע באופן חופשי ברכבת תחתית, עילית, אוטובוסים וסירות על התאמז. יש כמה אפשרויות שונות אבל אני ממליץ לקחת Top Up Card. טופ אפ יעלה לך 5 פאונד לכרטיס (עלות חד פעמית) ויעלה לך עד 9.2 פאונד ליום (בהתאם לנסיעות שלך יכול לעלות גם חצי), אחרי שאתה חורג מה9.2 פאונד אתה נוסע חינם עד סוף היום כשזה מתאפס שוב. אם אני לא טועה אפשר להזדכות על הכרטיס כאשר מחזירים אותו. מומלץ להוריד את אפליקציית citymapper שמכל פינה בעיר תדע לכוון אותך על איזה אוטובוס, רכבת או מונית לעלות כדי להגיע הכי מהר לאן שתצטרך למרות שדי קל לנווט בטיוב. אם אתם נמצאים במלון הגדול באדג'וור רוד אתם ממש על שתי תחנות. גם אם לא, סביר להניח שאתם מרחק הליכה של עד 5 דקות הליכה לתחנה.
יש גם טיולי יום רבים שיוצאים מלונדון שאני אוכל להרחיב עליהם.

זהו, לונדון עיר מאוד אנדרייטד אצל ישראלים משום מה אבל אני בטוח שהיא תשאיר אותכם עם טעם של עוד. מקווה שעזרתי לעשות קצת סדר, אשמח לענות על עוד שאלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 16:11 
FireDevil, כל הכבוד לך על ההשקעה! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2016, 20:42 
ראשית כל מתנצל על התגובה המאוחרת, אבל עבודה קודמת לפורום.

תודה למי שתרם עד עכשיו מהידע שלו, FireDevil :ROSE:
יהושע אני בציפייה.

כפי שציינתי בהודעת הפתיחה, לא פעם ראשונה בלונדון, ואנחנו בעיקר רוצים להעביר 5 ימים במנוחה או יותר נכון ברגיעה.
פחות אתרי תיירות, ובעיקר לטייל רגלית, להעביר זמן בשווקים, לאכול טוב, קצת מוזיאונים, ובעיקר להתנתק מהשגרה.
מסלולי טיול מודרכים בתשלום, ומומלצים מנסיון יעזרו.

בקיצור, תרגישו חופשי לתרום מהידע שלכם.
תודה מראש.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
מסעדת שיאן שיאן בצ'יינה טאון חובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 09:47 
ממה שיצא לי לשמוע יש בשנתיים האחרונות התפתחות לא קטנה בתחום הfood trucks בלונדון. תעשה חיפוש קצר בגוגל ותקבל רשימות די נחמדות של משאיות ששווה לדגום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: