שולם,
לפני כנשה קניתי לאבא שלי שיואמי רדמי נוט 3 בכ-840 ש"ח מאתר אמין בחו"ל.
המכשיר הגיע ולא היתה שום בעיה. המחיר אגב כלל בתוכו גם 100 ש"ח ביטוח במידה והמכשיר יתפס במכס, כאמור לא היתה בעיה.
אין ספק שמבחינת יחס עלות\חומרה-ביצועים השיואמי מצוין. הבעיה היתה שהגיור של המכשיר בארץ לא כזה להיט, אפליקציות סיניות ללא צורך, בעיות בשפה מידי פעם, וכל מיני פרסומות שקופצות בווייז, ואולי עוד דברים שאני לא מודע אליהם כי המכשיר אצלו ולא אצלי.
כעת אני צריך לרכוש מכשיר לעצמי, אז הדבר הראשון שקופץ לראש זה שיואמי, אבל, אני ממש לא רוצה להתעסק עם מכשיר שיטמטם אותי, זה לא שאני מאותגר טכנולוגית, אבל אני לא מתעסק עם רומים למשל, או בכל אופן מעולם לא ניסיתי בכלל.
השאלה היא האם המכשירים של שיואמי הנמכרים בארץ, עברו גיור טוב יותר ואן בהם את בעיות התוכנה\התאמה לעברית\קפיצות של פרסומות של פיצה סינית\אחר? או שזה אותו דבר בדיוק פשוט במחיר יקר יותר? למשל את הRedmi Note 3 PRO או ה MI 4I.
עוד אופציה מבחינתי היא Asus Zenfone 2 32GB עם 4GB ראם. העניין שזה דגם שהושק לפני כשנה-שנתיים, ואינטל הפסיקה לייצר א
http://ksp.co.il/?uin=28057&select=.272 ... ..362..422ת המעבדים, כך שאני חושש שאולי תהיה בעיה לחלפים לטלפון, אם זה רלוונטי. מבחינת ביצועים, יש אותו לגיסי, והוא מאד מרוצה סה"כ. בו לא תהיה לי בעיה שיש בשיואמי
שניהם באותו מחיר עם עשרות שקלי לפה או לשם.
אסבר לתובנות כלשהם, תודה.