תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הולנד
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2015, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
אני והחברה נוסעים להולנד ל10 ימים,באמסטרדם כבר היינו ואין לנו צורך להיות שם מעבר ל3-4 ימים,יש למישהו פה עוד המלצות למדינה הזאת או למדינות שכנות שמתאימים למספר ימים הזה?
הראש בגדול זה לקחת אוטו ולהסתובב איתו,העדפה לטבע,פארקים(טיול של יום או יומיים הליכה לגמרי רלוונטי) וגם סתם עיירות/כפרים נחמדים באמצע שומקום יתקבלו בברכה.
תודה לעוזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הולנד
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
זאנזה סכאנס (השם אמיתי לגמרי) zanze schans

עיירה שנעצרה במאה ה-17. חצי שעה נסיעה מאמסטרדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 09:21 
מתי אתה נוסע?

עכשיו מאוד קר וגשום בהולנד.

אתה יכול לסוע לחיטהורן, למבצרים במזרח המדינה , לאיים ולחופים בפריזלנד, חוף הים של דן האג, מאסטריכט, שוק האוכל החדש של רוטרדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2015, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
יותר לכיוון מרץ אפריל,תודה רבה על המידע.
למישהו יש ניסיון עם כדורגל שמה? ממה שבדקתי יש כבר כרטיסים באתרים הרשמיים של הקבוצות(+יום ושעה מדויקת לא להאמין) השאלה אם לא עדיף לקנות באצטדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 00:35 
יש הרבה סטודנטים באוטרכט ובאופן כללי היא עיר די מגניבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 01:01 
תעיף מבט בבלוגים ובפורום אירופה באתר למטייל.
המון מידע שימושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 07:03 
הזמנת כבר טיסה להולנד? אם לא אז אני הייתי ממליץ לא לעשות 10 ימים בהולנד. די חבל על הזמן. כלומר, ברור שיש מקומות נחמדים אבל זה קצת בכוח. אני הייתי ממליץ לך לקחת רכב ולעשות את חבל נורמנדי וחבל בריטאני שבצפון צרפת. נופים מגוונים, אוכל מדהים, תרבות, הכל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 08:01 
Yetsman כתב:
הזמנת כבר טיסה להולנד? אם לא אז אני הייתי ממליץ לא לעשות 10 ימים בהולנד. די חבל על הזמן. כלומר, ברור שיש מקומות נחמדים אבל זה קצת בכוח. אני הייתי ממליץ לך לקחת רכב ולעשות את חבל נורמנדי וחבל בריטאני שבצפון צרפת. נופים מגוונים, אוכל מדהים, תרבות, הכל...

כן, הולנד קטנה...
אם יש לך 10 ימים הייתי מכניס בזה את אירופה הקלאסית: הולנד, בלגיה, צרפת וספרד. אם בסוף נשאר עוד יום אפשר לעשות גם את איטליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2015, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
Yetsman כתב:

כן, הולנד קטנה...
אם יש לך 10 ימים הייתי מכניס בזה את אירופה הקלאסית: הולנד, בלגיה, צרפת וספרד. אם בסוף נשאר עוד יום אפשר לעשות גם את איטליה.

בתכלס הולנד באמת קטנה, ומבחינת תיירות (לא מבחינת פסטיבלים, חיי לילה וכו') אפשר לראות את כולה ב3 ימים כולל כל מיני שווקים של רוטרדם, בית הדין בהאג, עיירות הדייגים בצפון, חרסינות בדלפט, מקומות שתייה באוטרכט וכדורגל באיינדהובן.
ברור שמי שחובב עישון יכול להישאר באמסטרדם (אם אני לא טועה גם ברוטרדם) 10 ימים ולא יימאס לו.

מה שאני הייתי עושה זה מה שגרמנרי אמר על הולנד (בכל זאת הוא ממש גר שם), ברוז', גנט, אולי אנטוורפן אם יש שם משהו לעשות, ואם נשאר זמן ויש אוטו אז כמה שאפשר מערב גרמניה לאורך הפארק הלאומי של הנורדריין-ווסטפאלן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2016, 20:50 
red bob כתב:
יותר לכיוון מרץ אפריל,תודה רבה על המידע.
למישהו יש ניסיון עם כדורגל שמה? ממה שבדקתי יש כבר כרטיסים באתרים הרשמיים של הקבוצות(+יום ושעה מדויקת לא להאמין) השאלה אם לא עדיף לקנות באצטדיון?

תלוי במשחק ובקבוצה. משחקים של אייאקס ופיינורד אני ממליץ לרכוש מראש לכל משחק ליגה.

רצוי לרכוש מראש (לא דרך משרדי כרטיסים אלא ישירות מהאתר של המועדון) .
אם אתה רוצה ללכת למשחק של אקסלסיור דבר איתי אני אדאג לך, כרגע אנחנו בערך ברמה של הפועל :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: