תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חבר שמתלבט לגבי לימודים במכללת ספורט פאנל בניהול נדב יעקבי
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2015, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
הוא סיפר לי על ההתלבטות שלו, אמרתי לו את דעתי ועכשיו אני רוצה לשאול כאן.
הוא הולך לשלם על זה לא מעט כסף.האם זה שווה? האם זה מקנה לו כלים מקצועיים ומעשיים כדי להשתלב בעתיד הקרוב בתעשייה?
מה הסיכוי למצוא עבודה, והאם יש כיסוי להבטחות של המכללה לשלב את בוגריה בתעשיית התקשורת שלעניות דעתי, די נמצאת במשבר בשנים האחרונות?
מישהו למד בסוג מכללה שכזו? מישהו יודע איך זה מתנהל, או מכיר אדם שסיים סוג כזה של מכללה והשתלב בתחום?
בקיצור-האם זה שווה: כן או לא.

תודה.
וזה באמת לא בשבילי.אני לומד חינוך גופני והבחור המתלבט הוא אוהד הפועל שאין לו משתמש פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2015, 20:08 
זה תחום מת. מה יש ללכת ללמוד את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2015, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
זה תחום מת. מה יש ללכת ללמוד את זה?

תיארתי לעצמי.
מה שאמרתי לו זה שכל המכללות האלה בעצם משתמשות בידוענים האלה כדי לשווק את המכללה, ומה שמעניין אותם זה כסף ולא מעבר לכך.
אמרתי לו שזה קיים גם בתחום המשחק, עם כל המכללות ובתי הספר המפוקפקים של ענת ברזילי, יגאל עדיקא ודומיהם.
המלצתי לו בקור, לא ללכת לשם וכשהוא המשיך להתלבט הצעתי לו לערב את מיטב המוחות בפורום שדים, מי יודע אולי אני טועה והוא מפספס את הזדמנות חייו להפוך למשה פרימו החדש במכללה של נדב יעקבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חבר שמתלבט לגבי לימודים במכללת ספורט פאנל בניהול נדב יעקבי
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2015, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע לגבי תקשורת הספורט ספציפית (נראה לי שהיא באמת תחום מת) אבל בתי ספר לתקשורת עוזרים לקבל עבודה בתחום התקשורת (שגם היא תחום מת בפני עצמה).
יש לי חבר שלמד בכותרת והוא עורך באתר מעריב, כשהלימודים ההם היו הקשר הקודם היחיד שלו לתחום. הקורלציה קיימת ואני מניח שיש גם סיבתיות בין הדברים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2015, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אני לא יודע לגבי תקשורת הספורט ספציפית (נראה לי שהיא באמת תחום מת) אבל בתי ספר לתקשורת עוזרים לקבל עבודה בתחום התקשורת (שגם היא תחום מת בפני עצמה).
יש לי חבר שלמד בכותרת והוא עורך באתר מעריב, כשהלימודים ההם היו הקשר הקודם היחיד שלו לתחום. הקורלציה קיימת ואני מניח שיש גם סיבתיות בין הדברים.

גם אח שלי בעבר המאוד רחוק למד בכותרת, וגם עבד ב-YNET ואפילו כתב 2-3 כתבות ל"שם המשחק".
ובכל זאת, לא חושב שאפשר להשוות בין בית הספר כותרת (שהוא בד"כ במסלול של 3 שנים עם תואר ראשון), למכללות הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2015, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
אני מכיר 2 ידידות שהיו בקורס של נדב יעקבי, האחת כותבת פה ושם באתרי ספורט, יש לה בלוג דיי מצליח באינטרנט והיא קשורה גם לשידורים של הפוצ'יוולי (הכדורגל חופים הזה).
השנייה ישר נכנסה לעבוד בספורט 1, והיא הייתה בטלויזיה פעם ראשונה שבוע שעבר בשידור של ספורט 1 במשחק של סכנין. (זאת שמעדכנת מה קורה בספסל, חילופים ובתחילת המשחק מסקרת את הקבוצה סטייל שירי אלג'ם כזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2015, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
אני מכיר 2 ידידות שהיו בקורס של נדב יעקבי, האחת כותבת פה ושם באתרי ספורט, יש לה בלוג דיי מצליח באינטרנט והיא קשורה גם לשידורים של הפוצ'יוולי (הכדורגל חופים הזה).
השנייה ישר נכנסה לעבוד בספורט 1, והיא הייתה בטלויזיה פעם ראשונה שבוע שעבר בשידור של ספורט 1 במשחק של סכנין. (זאת שמעדכנת מה קורה בספסל, חילופים ובתחילת המשחק מסקרת את הקבוצה סטייל שירי אלג'ם כזה).

הראשונה היא מעיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: