תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 06:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עזרה מהגאונים פה לגכי קניית טאבלט חדש
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2015, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
לא מזמן אמרתי לכמה וכמה אנשים, שגם אם תיפול פצצה גרעינית, האייפד 2 שלי בן 4 השנים, ישרוד.מכשיר אמין שלא ידע ולו תקלה קטנה ומזערית.אז מסתבר שגם הוא בשר ודם.לאחרונה אני חווה עימו קליטה אלחוטית מזעזעת עד בלתי קיימת, בזמן שהטלפון ומכשירים אחרים קולטים אינטרנט אלחוטי ללא בעיה.מכיוון שטאבלט הוא מאוד מאוד נוח, ואני לא משתמש לאינטרנט כמעט במחשב הנייד שלי, אלא רק לצרכי לימודים, המרת סרטים ל-AVI וכיוצ"ב, אז יש צורך בטאבלט, ולא חושב שמשתלם לתקן אייפד 2 מ-2011.מבחינתי הדבר הכי טבעי זה לקנות אייפד אייר 2, אבל אני פתוח להצעות גם על מכשירים טובים תומכי אנדרואיד.כמובן שאיכות ומחיר אלה המשתנים החשובים, וחשוב לציין שאחרי 4 שנים אני אקנה רק מכשיר מהדור החדש.לא אייפד אייר 1 או סאמסונג מ-2011.אז מה לדעתכם כדאי לי לקנות? לגבי אייפד אני לא צריך המלצות, כי אני יודע כמה שזה טוב, אבל אולי אפשר לחשוב על סמסונג/LG/סוני, או משהו בסגנון? הדרישות חוץ מאיכות, מהירות ומחיר טוב ככל הניתן, זה שיהיה לו הארד דיסק בגודל 64 ג'יגה.WIFI בלבד.אין צורך בכרטיס סים שייקר את העסק.בשביל זה יש טלפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עזרה מהגאונים פה לגכי קניית טאבלט חדש
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2015, 07:16 
רגע אחד, למה לא לנסות לתקן את התקלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2015, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

כי מדובר במכשיר בן 4 שנים, ואני לא מוצא טעם להתחיל להשקיע בו מאות שקלים על תיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2015, 09:47 
התשובה היא בהודעה שלך
אין מכשירים אמינים כמן של אפל , אולי יותר יקרים אבל נותנים תפוקה לאורך הרבה זמן
המסכים של אפל (רטינה) הגיע נוחים לצפייה בסרטים וכו
יש לי את האייפד אייר 2 , 0 תלונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2015, 12:41 
עזרא כתב:
אדום מטלי כתב:

כי מדובר במכשיר בן 4 שנים, ואני לא מוצא טעם להתחיל להשקיע בו מאות שקלים על תיקון.

בוא לפרדס חנה לבדיקה. אם יגידו לך שזה 187 ש״ח תיקון, לא תלך על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2015, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
הדלק זה רק 200 שקל....
שמע, זה גם הקליטה שלא קיימת, גם הבלוטוס שמתחיל לזייף, יש לו פגיעות מכל מיני פינות.
אפשר אחרי 4 שנים לקנות חדש ולהביא אותו למישהו קרוב.
על הנייר אני גם יכול להיות עם המכשיר הזה עד 2020.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2015, 13:14 
עזרא כתב:
הדלק זה רק 200 שקל....
שמע, זה גם הקליטה שלא קיימת, גם הבלוטוס שמתחיל לזייף, יש לו פגיעות מכל מיני פינות.
אפשר אחרי 4 שנים לקנות חדש ולהביא אותו למישהו קרוב.
על הנייר אני גם יכול להיות עם המכשיר הזה עד 2020.

אם אתה קוטף את הכסף בעצים אז אין בעיה...

הנה סיפור: יש לי אייפון. לפני חצי שנה גיליתי שה wifi שלי לא עובד. אמרו שזו בעיה ברכיב תקשורת. הלכתי לחנות של idigital בחיפה, שהם כאילו הנציגים של אפל בארץ. אמרו שזה הרכיב תקשורת הזה, יעלה לי איזה 600 ש״ח תיקון, וגם אז לא בטוח שיעבוד. ולוקחים לי את הטלפון לאיזה יומיים בשביל התיקון. לא רציתי, אני מסתדר בלי וויפיי, ואם אהיה חיב לתקן אחליף את הטלפון. כשהחלפתי רכב לחדש גיליתי שגם השן הכחולה בטלפון לא עובדת, וזה בעצם אותו רכיב. הלכתי לעוד חנות גדולה באיזור שלי, נתנו לי אותה תשובה כמו איי דיגיטל, רק אמרו שיקחו לי את הטלפון למעבדה חיצונית למספר ימים. בעצת ביתי וחבריה לבית ספר הלכתי לחנות תיקונים קטנה בפרדס חנה. אמר לי, תשאיר לי את הטלפון לאיזה שעתיים, וזה מתוקן. בלי ״אולי״ ובלי סיפורים. לזכרוני, משהו כמו 200 ש״ח. אחרי שעתיים היה לי טלפון מתוקן, הכל עובד מצוין עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2015, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
זה המקום על דברים כאלה????????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2015, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
1. לי יש נקסוס 7 (כלומר מכשיר עם 7 אינטש כי אני אוהב את הטאבלט שלי קטן יותר) ואני מאד מרוצה ממנו. המכשיר הוא בעצם מתוצרת של אסוס עבור גוגל. אפס תקלות, שדרוג מערכת ההפעלה על בסיס קבוע ע"י גוגל. כולם נהנים ממנו בבית, כל אחד והצרכים שלו (הילד רוצה סרטים, אני גולש, אשתי בודקת מיילים). ניתן למצוא גם נקסוס 10, בזמנו הוא יוצר ע"י סמסונג, נדמה לי שכיום גם הוא מיוצר ע"י אסוס (או שההפך? וה-7 מיוצר ע"י סמסונג, לא זוכר כבר - אבל בכל מקרה חברה מכובדת וטובה).
אז אני יכול להמליץ עליו אם כי נדמה לי שגודל הזיכרון שלו לא גדול בהכרח כמו שאתה מחפש, לא ב-7 בכל אופן, שווה לבדוק את ה-10.

2. למרות כל מה שכתבתי - אני במקומך רוכש אייפד חדש. עם כל הכבוד לשאר, ויש כבוד, כשזה מגיע לטאבלט (להבדיל מטלפון) לדעתי האייפד הוא הטוב שבחבורה (במיוחד אם אתה רגיל אליו ולא בהכרח מחפש מכשיר שיסתכרן עם חשבון הגוגל של הנייד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2015, 20:41 
http://hwzone.co.il/community/forums/1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: