תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: You Should Be Here
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 05:05 
סמל אישי של המשתמש
מה זה?
במה מדובר?
למה כל מי שטס לחו"ל מחזיק את השלט הזה?
הבנתי שיש איזה חברה שעומדת מאחורי זה, אבל מה האינטרס של אנשים לפרסם אותה ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: You Should Be Here
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 06:02 
סמל אישי של המשתמש
קוראים להם WorldVentures, עשיתי לך אילוסטרציה שלהם -

תמונה

קיצר, חברת שיווק רשתית (שזה שם יפה לפרמידה) וזה למה אנשים מפרסמים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2015, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
בלי להתעמק בזה ברור לי שזה פירמידה, אבל אשמח לשמוע על זה יותר סתם מתוך עניין.

מה הרעיון של זה? מה הקטע עם המכוניות והנסיעות לחו"ל?
איך זה עובד, החברים בזה משלמים סכום כסף חודשי מסוים ומקבלים כסף עבור צירוף אחרים למערכת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 15:57 
KingAlpaca כתב:
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 16:12 
Feigenbaum כתב:
בלי להתעמק בזה ברור לי שזה פירמידה, אבל אשמח לשמוע על זה יותר סתם מתוך עניין.

מה הרעיון של זה? מה הקטע עם המכוניות והנסיעות לחו"ל?
איך זה עובד, החברים בזה משלמים סכום כסף חודשי מסוים ומקבלים כסף עבור צירוף אחרים למערכת?

*הייתי בחברה הזאת שבוע וברחתי משם כמה שיותר מהר*

אתה משלם סכום ראשוני של 1200 שקל + 56 דולר כל חודש{ואתה מקבל מהם 50 דולר כל חודש שמיועד לחופשות בלבד}. ברגע שאתה מצליח להביא עוד 4 אנשים לחברה אתה מפסיק לשלם את ה56 דולר.

אתה לא באמת מוכר שום דבר והעבודה שלך פשוט לצרף אנשים לחברה => פרמידה.
הדבר שהופך את זה לתחום האפור ולחוקי זה שיש לחברה הזאת חופשות לחו"ל במחירים זולים במיוחד{וזה להגנתם} אך אינו כולל טיסות ולפעמים גם כל מיני מיסי חרטה.

ברגע שיש מתחתיך 3 אנשים בצד שמאל ו3 אנשים מצד ימין בפרמידה אתה מקבל מהם 100 דולר חד"פ. ברגע שיש מתחתיך 30 אנשים בשמאל ו30 בימין אז אתה מקבל כ200 עד 500 דולר כל חודש והסכומים עולים ככל שיש מתחתיך יותר.

לא מומלץ מכיוון שאתה דופק את החברים שלך שמחוייבים להביא אנשים בשביל להפסיק לשלם את ה56 דולר כל חודש. עושים לאנשים שם שטיפות מוח מכל המיליון הרצאות שיש להם כל שבוע כשזה מגיע למצב שאני מכיר כמה אנשים שמעל חצי שנה בחברה ועדיין משלמים 56 דולר כל חודש ומבחינתם זה הדבר הכי טוב בעולם והם עוד יהיו מיליונרים עם פנסייה מוקדמת.. חוץ מזה החברה עצמה מפרסמת נתונים ש80 אחוז מהאנשים מפסידים את כספם, 17 אחוז מרוויחים עד 100 דולר בשנה, עוד איזה 2 אחוז מרוויחים איזה 2000 דולר בשנה ופחות מאחוז מרוויחים את הכסף הגדול מכיוון שהם בראש הפרמידה.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
בתור אחד שגם היה בזה וברח אחרי שישה ימים.
את האמת צריך להגיד זה לא פירמידה בגלל החישוב הפשוט שגם אם אני צירפתי חבר אותו חבר יכול לעקוף אותי ולהיות מעליי ולהרוויח יותר ממני.
פירמידה משמעותה שהראשון שצירף הוא המרוויח הגדול וכאן זה לא תמיד ככה.

הדבר הזה בסך הכל מאוד פשוט אבל צורך ממך עבודה קשה מאוד בהתחלה ואני לא הייתי מוכן להיות משועבד לזה מכיוון שבסופו של דבר כמו שניסו לעזור לי לחשוף את חברים שלי
גם אני אצטרך לעזור לחברים שלי לחשוף את חברים שלהם.
בסופו של דבר יהיה את הבן אדם שאצלו זה ייפסק והוא לא יצליח להביא עוד אנשים וככה לאט לאט כולם יתנתקו זאת דעתי.

אנשים בתוך זה ברמות מטורפות של מפגשים יום יומיים הרצאות שבועיות ומאירועים בין לאומיים.
יש הרבה סיפורי הצלחה וגם לי שטפו את המוח איתם לא מתבייש להגיד אבל עם זאת אחרי שאתה נכנס ואחרי ששילמת 1600 שקל ועוד 100 דולר שיושבים לך בראש כל חודש
אתה מבין שעל כל סיפור הצלחה יש אלפי אכזבות ולהגיע להיות סיפור הצלחה זה בין הדברים הכי קשים כאן.

רוב האנשים שהצליחו קלטו את הפוטנציאל בהתחלה שעוד לא היו הרבה אנשים (שאני אומר הרבה זה שיש היום 4500-5000 איש בקהילה) וזה היה קל כי הם המציאו להם שיטות ישראליות לסחוף אנשים.
היום אתה פשוט תוכי אתה רואה סרטונים שמדריכים אותך אבל בעצם גורמים לך לדקלם שטויות כדי לשטוף לחבר שלך תשכל ולגרום לו לשלם 1600 שקל כדי שאתה תפסיק לשלם.
כשחושפים אותך לדבר הזה לא מספרים לך הכל אבל שאתה נכנס וכבר שילמת אתה מקבל כאפה ומבין למה נכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
Dor.y כתב:
את האמת צריך להגיד זה לא פירמידה בגלל החישוב הפשוט שגם אם אני צירפתי חבר אותו חבר יכול לעקוף אותי ולהיות מעליי ולהרוויח יותר ממני.

הדבר הזה בסך הכל מאוד פשוט אבל צורך ממך עבודה קשה מאוד בהתחלה ואני לא הייתי מוכן להיות משועבד לזה מכיוון שבסופו של דבר כמו שניסו לעזור לי לחשוף את חברים שלי
בסופו של דבר יהיה את הבן אדם שאצלו זה ייפסק והוא לא יצליח להביא עוד אנשים וככה לאט לאט כולם יתנתקו זאת דעתי.

אנשים בתוך זה ברמות מטורפות של מפגשים יום יומיים הרצאות שבועיות ומאירועים בין לאומיים.
יש הרבה סיפורי הצלחה וגם לי שטפו את המוח איתם לא מתבייש להגיד אבל עם זאת אחרי שאתה נכנס ואחרי ששילמת 1600 שקל ועוד 100 דולר שיושבים לך בראש כל חודש
אתה מבין שעל כל סיפור הצלחה יש אלפי אכזבות ולהגיע להיות סיפור הצלחה זה בין הדברים הכי קשים כאן.

רוב האנשים שהצליחו קלטו את הפוטנציאל בהתחלה שעוד לא היו הרבה אנשים (שאני אומר הרבה זה שיש היום 4500-5000 איש בקהילה) וזה היה קל כי הם המציאו להם שיטות ישראליות לסחוף אנשים.
היום אתה פשוט תוכי אתה רואה סרטונים שמדריכים אותך אבל בעצם גורמים לך לדקלם שטויות כדי לשטוף לחבר שלך תשכל ולגרום לו לשלם 1600 שקל כדי שאתה תפסיק לשלם.
כשחושפים אותך לדבר הזה לא מספרים לך הכל אבל שאתה נכנס וכבר שילמת אתה מקבל כאפה ומבין למה נכנסת.

חחחח ברור שזאת פירמידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 16:28 
או בשורה התחתונה, 80% מטומטמים שחושבים שהם יהיו מיליונרים בלי לעבוד, ו20% שיש להם טיפת שכל ובעיקר מספיק כריזמה בשביל לסחוף אחריהם הרבה אנשים מתוך ה80% המטומטמים ואז להרוויח כסף על חשבונם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Dor.y כתב:

חחחח ברור שזאת פירמידה

סבבה אחי
אם זה היה פרמידה אז מס הכנסה לא היה פותח לכל משתמש תיק והופך אותו לעסק.
והחברה לא הייתה מתקיימת כבר 9 שנים בכל כך הרבה מדינות.
מישהו כבר היה עולה על זה ומבין שזה פרמידה והיה סוגר אותם ומכניס את הממציאים לכלא נכון?

לא שאני בא בעדם זה מאוד תמים ומטומטם להיות בפנים אבל זה לא פירמידה לא משנה איך תסתכל על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 16:51 
רועי זאת אחת הסיבות המרכזיות שאני גם העדפתי לפרוש ולקבל את כספי חזרה..

לפני כמה חודשים חקרתי את זה לעומק וגיליתי כמה נקודות מעניינות :
*החברה מציפה את גוגל בתגובות טובות עליה ואף משלמת לה כדי שהתגובות האלו יהיו ראשונות. נאלצתי ללכת לתוך חדרי פורומים בעמודי 4-5 בשביל למצוא תגובות נגד החברה! ככה כשמישהו חדש והססן רוצה לבדוק על זה ומגלה שזה מוצף בתגובות בעד החברה הוא מסיק שעשה עיסקה טובה. אצלי זה היה נראה מוזר ומצאתי כל מיני אנשים שטוענים שהחברה וורלד וונצ'רס שלחו מכתבי איומים על האנשים שכתבו נגד החברה.

*החברה קיימת בארץ הרבה שנים{מעל 5} אך סוג של נפלה והתרסקה כמו כל פרמידה. הם היו נקראים education ופשוט החליפו את השם בשביל להביא את האנשים מחדש אך תחת שם חדש. והיום באמת קיימים מעל 4500 ישראלים בחברה. 17 מתוכם נמצאים בטופ ומרוויחים טוב מאוד. תעשו אתם את החישובים מה הסיכוי כדי להגיע לשם.

*אפשר להצליח אבל אתה צריך להיות אדם מאנייק שמוכן להביא גם את אמא שלך לחברה{וגם את זה ראיתי שאנשים עושים}. אני מכיר 2 אנשים מתוך ה17 והם עונים יפה על ההגדרה של ילד חרא.

*שוטפים לאנשים את המוח מכל ההרצאות שיש. בוודאות. סוג של כת.

*בעבר היו מביאים להרצאות הרבה אנשים מעל הסוגים ששיקרו שיספרו סיפורים איך הם הצליחו והפכו למיליונרים. בקהל יושבים אנשים שתולים שמוחאים כפיים בתזמון מדוייק ומראים התלהבות מכוונת למרות שראו את ההרצאות האלו בפעם האלף , ע"מ לעודד את חברם שנמצא בהרצאה, לדחוק אותו לפינה ולהצטרף במיידי לחברה.

*עוז קורן הביא את זה לארץ ועושה כסף מאנשים תמימים{לא רק מהחברה הזאת אלא מכל מיני הרצאות הזויות של "תשלם לנו כסף ואנחנו נלמד אותך להרוויח יותר"}.

*איך שלא תסובב את זה ותקרא לזה - פרמידה לכל דבר.

מצרף נתונים על ההכנסות של אנשים בחברה לפי האתר הרשמי שלהם נכון לספטמבר 2014:
http://gs1.wpc.edgecastcdn.net/80289E/m ... ure_us.pdf

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 18:05 
מדהים איך כל פעם הדברים האלה מצליחים להוציא כסף מאנשים.
יש לי סוג של חבר שברגע שהשתחרר מהצבא השקיע במונה-וי 6000 שקל, פרש אחרי כמה חודשים.
אתה רוצה לקוות שהוא למד את הלקח, ולפני יומיים אני שומע אותו מספר שהוא שם 9 אלף שקל באיזה "סטארט אפ" של כרטיס מועדון להנחות בכמה בתי עסק, לא היה לי כח להקשיב איך שכנעו אותו שהוא הולך להרוויח.

אני לא יודע להחליט אם המדינה צריכה להתערב או שאין מה לעשות עם אנשים תמימים שמשתכנעים בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
הדרך היחידה להרוויח כסף בלי להיות גאון בתחום מסויים היא פשוט לעבוד קשה והרבה. מה אנשים פשוטים חושבים לעצמם לעזעזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
L. Suarez כתב:

הוא באמת מרוויח..
יש לו סרטון שהוא מושך מכרטיס האשראי של החברה (החברה שולחת לך כרטיס אשראי שלה שהוא מאסטר קארד) 4000 שקל ושהוא אומר שזה לא מספיק הוא מושך עוד 4000 שקל.

חוץ מזה שבמקרה יש לי חבר טוב בצבא שהוא חבר טוב מאוד שלו וכן הוא באמת מרוויח והוא סוג של גורו בקהילה הזאת מקשיבים לו ברמות הזויות.
הוא דיבר באירוע בין לאומי בברצלונה על איך הגיע להשגים שלו.
שוב יש באמת את האחוזים הקטנים שמרוויחים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מדהים איך כל פעם הדברים האלה מצליחים להוציא כסף מאנשים.
יש לי סוג של חבר שברגע שהשתחרר מהצבא השקיע במונה-וי 6000 שקל, פרש אחרי כמה חודשים.
אתה רוצה לקוות שהוא למד את הלקח, ולפני יומיים אני שומע אותו מספר שהוא שם 9 אלף שקל באיזה "סטארט אפ" של כרטיס מועדון להנחות בכמה בתי עסק, לא היה לי כח להקשיב איך שכנעו אותו שהוא הולך להרוויח.

אני לא יודע להחליט אם המדינה צריכה להתערב או שאין מה לעשות עם אנשים תמימים שמשתכנעים בקלות.

צריך לעשות להם המתת חסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
הדרך היחידה להרוויח כסף בלי להיות גאון בתחום מסויים היא פשוט לעבוד קשה והרבה. מה אנשים פשוטים חושבים לעצמם לעזעזל?

אתה יכול גם להוולד להורים עשירים.

Dor.y כתב:
לא שאני בא בעדם זה מאוד תמים ומטומטם להיות בפנים אבל זה לא פירמידה לא משנה איך תסתכל על זה.

תמונה

ואגב, שיש מלא חברות פרמידה שמצליחות להתחמק ממס הכנסה ורשויות החוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 19:34 
לוויל סמית' עבד אחלה לעבוד קשה בסרט התעמולה ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:

זה לא נכון בכל כך הרבה רמות.
19 כתב:

איזה מהם?
כל סרט שלו הוא תעמולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 19:41 
בזה שהוא עבד קשה ונהיה עשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
תתאבד כבר כתב:

זה לא נכון בכל כך הרבה רמות.
19 כתב:

איזה מהם?
כל סרט שלו הוא תעמולה.

זה כן.
מי שלא ניחן בכישורים מיוחדים יכול בקלות להרוויח משכורת חמש ספרות. הוא יצטרך לטחון שעות.
אני מדבר על עבודות של צעירים. גם מבוגר שמרוויח משכורת סבירה של 8 נטו יכול להחליט שהוא עובד שישי-שבת בעוד מקום ולהשלים לחמש ספרות.
עבודה קשה וזהו.

שאר הדרכים: נדלן, ירושה, יזמות-זה לא מתאים לרוב.

אני טחנתי את עצמי בשלל עבודות והגעתי לחודשים של 280-300 שעות, ואני כבר עכשיו ביציבות כלכלית. נטו עבודה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 19:56 
עושר הוא גם נגזרת של השקעה, בן אדם שעובד 14 שעות ביום 7 ימים בשבוע הוא ממש לא עשיר כמו אדם שעובד 40 שעות בשבוע, גם אם בסוף החודש המשכורת זהה.

להיות עבד זה לא להיות עשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

ובסופו של יום הוא נהיה פרזיט ששותה כסף מהכלכלה האמיתית ועזר לחרב את הכלכלה העולמית.
אבל בקטנה, בואו כולנו נלמד ממישהו שהיה סוחר נגזרים בבר פקאינג סטרנס, זה בהחלט האידאל שאנחנו צריכים לשאוף אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2015, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
גם אותי איזה מישהי מהצבא ניסתה לקנות.
כששאלתי על מה מדובר, ענתה:
ציטוט:
אתה צריך לראות את זה
הלוואי והייתי יכולה להסביר לך מה זה

הייתי מאוד סקפטי, אבל הסכמתי להיפגש איתה. כי תאכלס היא נראת טוב ונפרדה מחבר שלה.
בסוף לא יצא.
חבל, הייתי כנראה צוחק לה בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2015, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
כל פעם אני מתמכר ללקרוא את עמודי הפייסבוק של האנשים האלה ואת התגובות שהם מקבלים מאנשים שאיתם בתוך זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2015, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
Dor.y כתב:
L. Suarez כתב:

הוא באמת מרוויח..
יש לו סרטון שהוא מושך מכרטיס האשראי של החברה (החברה שולחת לך כרטיס אשראי שלה שהוא מאסטר קארד) 4000 שקל ושהוא אומר שזה לא מספיק הוא מושך עוד 4000 שקל.

חוץ מזה שבמקרה יש לי חבר טוב בצבא שהוא חבר טוב מאוד שלו וכן הוא באמת מרוויח והוא סוג של גורו בקהילה הזאת מקשיבים לו ברמות הזויות.
הוא דיבר באירוע בין לאומי בברצלונה על איך הגיע להשגים שלו.
שוב יש באמת את האחוזים הקטנים שמרוויחים..

לא מבין איך בנאדם יכול לשבת ב"הרצאה" של הנוכל הזה ואשכרה לצאת משוכנע שהוא אמין. זה בדיוק הטיפוס הישראלי הנאלח הזה שמנסה לעשות את המכה על חשבון אחרים. :PUKE:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: